Evet @mrt-06sen de döner tekme at ciğdeme bizi yorma@Forumdash oyları
3 puan Sezen Aksu
2 puan Gökhan Türkmen
1 puan Pinhani
Bunların hepsi beni dövmeyi düşünüyor birşeyler yap ayol![]()
![]()
![]()
Git bakalım güzel bir üniversiteye kapağı at da yine buralardasın zaten sayılı gün çabuk geçermiş hemKabul ettim sen elen yerimeTamam işte yarışma biter bu hafta giderim ben.ss
Daha iyi işte kavga reyting getirir.@Forumdash oyları
3 puan Sezen Aksu
2 puan Gökhan Türkmen
1 puan Pinhani
Bunların hepsi beni dövmeyi düşünüyor birşeyler yap ayol![]()
![]()
![]()
Daha iyi işte kavga reyting getirir.![]()
Kız @Çiğdem- bu son anda açıkladığın 1 puanlarla Giresun'a gelip döverim seni.ss
Abla kaç defa söyledim üniversite sınavlarına hazırlanıyorum artık forumu bırakıyorumsen çiğdemi dövmeden beni seni dövecem şimdi nereye gidiyon dedim yaw
Demek atakanu satip turboşcuyla oy için anlaştin vay be @Bully yakistiramadim sanaama başkasını dövsünler sen gönüllü ol
@Maskeli Fedai oyları
Gökhan Türkmen 3
Sezen Aksu 2
Pinhani 1
Abla kaç defa söyledim üniversite sınavlarına hazırlanıyorum artık forumu bırakıyorum![]()
AA bana bakın hepinizi toplasak boyunuzdn büyük oklavam bir savururum hepinizi uçururum vlla![]()
![]()
![]()
@Bully @ozgur2113 @xemrexxx @vadikızı
Haziran'da bitiyor o zaman anca gelirim🙂 ay pardon unutmuşum başarılar diliyorum ablam ne zaman gelecen peki foruma
Yapacak bir şey yok amaca giden her yol mübahtırDemek atakanu satip turboşcuyla oy için anlaştin vay be @Bully yakistiramadim sana![]()
Haziran'da bitiyor o zaman anca gelirim![]()
Teyzen değil miydi çiğdemBen biricik @Çiğdem- ablama "lan" desem gider kendime tekme atarım! Asla asla canım ablama laf yok.![]()