Benim Albümüm 3.Sezon / Yarı Final Sonuçları

@mrt-06 kardeşim tam puanın için çok teşekkür ediyor, 1 puanının da harika olduğunu belirtmek istiyorum. :A

Yas şarkısı Sezen'in Uzay Heparı anısına yazdığı şarkı, duymamana şaşırdım. Gökhan dışında Levent Yüksel ve Kubat yorumları da var. :D
Cehaletmi mazur gör. :bhr:

Hangi Şarkı. Umarım bildiğim bir şarkıdır. İlk kez Gökhan'ın bildiğim bir şarkısına oy vermek istiyorum.:A
Paylaşınca görürsün, klipli şarkılarımın hepsi popüler şarkılardı aslında 2010 yıllarında Türk Pop'unu takip etmemişsin pek demek ki. ss

Kız bari elenirken Pihanni yazma.ss Piranhalara yem olasıca.ss @Çiğdem-
Zaten 1şarkim kaldi neyi atayim :.F
Öyle bir dedin ki yani kendimi şey gibi hissettim ama o işlere @denizz19 bakıyor ya. :A
@mrt-06 kardeşim tam puanın için çok teşekkür ediyor, 1 puanının da harika olduğunu belirtmek istiyorum. :A

Yas şarkısı Sezen'in Uzay Heparı anısına yazdığı şarkı, duymamana şaşırdım. Gökhan dışında Levent Yüksel ve Kubat yorumları da var. :D
hahah farkında olmuyorum malesef yaa yine farkında olmadan yazmısım ama sende olman gereken zamanda olamadın olmaman gereken zamanda geldin @ozgur2113 :A

Sezen aksuya geçen haftadakı korkuyu bu haftada gökhana yaşattık öyle rahat tur geçmek yok @Bully :A :A :A

@mrt-06 1 vermiş ama farkla 1.olmuşsun @xemrexxx :F

@dosimosi 1.sayfadan bakabilirsin sonuca :F

Geçmiş olsun kardeşim @ozgur2113, çok iyi yönettin emeğine sağlık. 😉 Sezen elenmeliydi vasat şarkılarla şikeyle finale kadar çıktı...

hahah farkında olmuyorum malesef yaa yine farkında olmadan yazmısım ama sende olman gereken zamanda olamadın olmaman gereken zamanda geldin @ozgur2113 :A

Sezen aksuya geçen haftadakı korkuyu bu haftada gökhana yaşattık öyle rahat tur geçmek yok @Bully :A :A :A

@mrt-06 1 vermiş ama farkla 1.olmuşsun @xemrexxx :F

@dosimosi 1.sayfadan bakabilirsin sonuca :F
Ben hep yarı finallerde güme gidiyordum ya yine aynı şey başıma gelecek diye korkmadım değil, Allah tependen bakmasın. ss

Benim Albümüm'de final görmeyi başardık ilk kez, inşallah kazanırız da. :D

@ozgur2113 ablacım iyi yarıştın sana iyi puanlar veremedim keşke daha çok
sevseydim bu grubu sınavında başarılar diliyorum sana🙂 dualarımla yanında
olacağım ablacım

iki sarkiyida begenirsem kararsiz kalirsam gecmiste verdigim oylarima göre degerlendirecem :)
Ben Sezen Aksu'yla MusicSurvivor yarışmasında da finale kalmıştım, o zaman Yalın'la yarışıyordum ama kaybetmiştim şimdi elime intikam fırsatı geçti :A Genç isimlere destek olunması şart. :A