Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

bu aralar yogundum. wn kisa surede oy verecegim.
@Çiğdem- yine bi önceki gibi sana özelden puanlarimi sirasiylami yollayacagim?

bu aralar yogundum. wn kisa surede oy verecegim.
@Çiğdem- yine bi önceki gibi sana özelden puanlarimi sirasiylami yollayacagim?
yeni başladı oylama zaten cnm pazar 22:00 kadar süre var @dreamy da yeni juri onada anlatayım 14 şarkı var en yüksek puanı sevdiğinize veriyorsunuz

hande yener 14
gökhan türkmen 13 gibi en sevdiklerinize yüksek verelek öyle sıralama yapıyorsunuz

Hande ye 14 vermiş pis sunucu

kız bir özele baksana ya

Anladım sağol.

@turkuazz Ezo'nun şarkısı çok hoşuma gitti ama diğer şarkıları da dinledikten sonra genel bir oylama yapacağım ancak bayağı iyi seslendirmiş
Keza Ferdi Tayfur da fena durmuyordu @DarkLeqenD

@turkuazz Ezo'nun şarkısı çok hoşuma gitti ama diğer şarkıları da dinledikten sonra genel bir oylama yapacağım ancak bayağı iyi seslendirmiş
Bunu senden duymak çok güzel
bu albümü çoğu bu tarzda şarkılar albümde 8 şarkı olduğundan iki tanede dışardan ekledim umarım oylamada iyi sonuç alır beğendiğine çok sevindim

evet oylar gelmeye devam etsin bende doğum günüme partime hazırlanmaya başlayayım yarın geldiğimde kullnmayanların özelinede videoları atarım şimdi parti zamanı

evet oylar gelmeye devam etsin bende doğum günüme partime hazırlanmaya başlayayım yarın geldiğimde kullnmayanların özelinede videoları atarım şimdi parti zamanı
O zaman dans
yarın sonuçları açıklayalım

Fena mı duymamış olayım
umarım ters köşe yapmassın

Ben yiğite tam versemde eleniyordu diye hatırlıyorum her neyse onun dışında hep yüksek verdim şarkısı kötüydü ki elendi o hafta

Ayrıca ben Gökhan'ın Taş,Dene şarkılarını çok seviyorum hatta onun için MS'de bile seçerdim ama bu albümde tek sevdiğim şarkısı bir öykü.ss yanlış albüm seçmiş @Bully

Sensin tuhaf ayrıca

Benim seçtiğim albüm farklı "En Baştan"

Birincisi Biraz Ayrılık ve Rüya şarkılarını sevmiyorsan Gökhan Türkmen seviyorum diye geçinmeyeceksin.

İkincisi En Baştan albümünde Çatı Katı, Sen İstanbul'sun, Taş ve Dene dışında pek işe yarayacak şarkı bulamadım, Biraz Ayrılık'taki slowları çok güzel.

Bu şarkı hepsinden güzel iyi araştırmamışsın