Bana da yolla be eline yapişmazyeni albüm olduğundan racap yapılamıyor ama yanına süresini ekledim
özeldende yolluyorum ama yarışmacı olarak artık senin unutma şeyin yok -15 cezayı yapıştırırım yoksa
Bana da yolla be eline yapişmazyeni albüm olduğundan racap yapılamıyor ama yanına süresini ekledim
özeldende yolluyorum ama yarışmacı olarak artık senin unutma şeyin yok -15 cezayı yapıştırırım yoksa
albümün en güzel 4 şarkısından biriyle geldim Ferdi Baba size şarkı beğendirmek için daha napsınben ferdi tayfur severim de bu şarkıyı pek sevmedim galiba çarpılacam
Ferdi Babanın sesineNeyine güveniyon
albümün en güzel 4 şarkısından biriyle geldim Ferdi Baba size şarkı beğendirmek için daha napsın
Ferdi Babanın sesine
Sonuçlar açıklanırken hesaplaşırız artıkgüzelde ne bilim sevemedim ya
Sonuçlar açıklanırken hesaplaşırız artık
yeni başladı oylama zaten cnm pazar 22:00 kadar süre var @dreamy da yeni juri onada anlatayım 14 şarkı var en yüksek puanı sevdiğinize veriyorsunuzbu aralar yogundum. wn kisa surede oy verecegim.
@Çiğdem- yine bi önceki gibi sana özelden puanlarimi sirasiylami yollayacagim?
Hande ye 14 vermiş pis sunucuyeni başladı oylama zaten cnm pazar 22:00 kadar süre var @dreamy da yeni juri onada anlatayım 14 şarkı var en yüksek puanı sevdiğinize veriyorsunuz
hande yener 14
gökhan türkmen 13 gibi en sevdiklerinize yüksek verelek öyle sıralama yapıyorsunuz
yeni başladı oylama zaten cnm pazar 22:00 kadar süre var @dreamy da yeni juri onada anlatayım 14 şarkı var en yüksek puanı sevdiğinize veriyorsunuz
hande yener 14
gökhan türkmen 13 gibi en sevdiklerinize yüksek verelek öyle sıralama yapıyorsunuz
Anladım sağol.yeni başladı oylama zaten cnm pazar 22:00 kadar süre var @dreamy da yeni juri onada anlatayım 14 şarkı var en yüksek puanı sevdiğinize veriyorsunuz
hande yener 14
Bunu senden duymak çok güzel bu albümü çoğu bu tarzda şarkılar albümde 8 şarkı olduğundan iki tanede dışardan ekledim umarım oylamada iyi sonuç alır beğendiğine çok sevindim@turkuazz Ezo'nun şarkısı çok hoşuma gitti ama diğer şarkıları da dinledikten sonra genel bir oylama yapacağım ancak bayağı iyi seslendirmiş Keza Ferdi Tayfur da fena durmuyordu @DarkLeqenD
O zaman dans yarın sonuçları açıklayalımevet oylar gelmeye devam etsin bende doğum günüme partime hazırlanmaya başlayayım yarın geldiğimde kullnmayanların özelinede videoları atarım şimdi parti zamanı
Fena mı duymamış olayım umarım ters köşe yapmassın@turkuazz Ezo'nun şarkısı çok hoşuma gitti ama diğer şarkıları da dinledikten sonra genel bir oylama yapacağım ancak bayağı iyi seslendirmiş Keza Ferdi Tayfur da fena durmuyordu @DarkLeqenD
ayoll sen berkay fanı olarak yiğite düşük puanla eletmiştin ayrıca seninde bu sezona ilk terciğin gökhan türkmendi yani sevdiğin şarkıcılara düşük vermen tuhaf nasıl sevgi anlayışı bu ayoll
ayoll sen berkay fanı olarak yiğite düşük puanla eletmiştin ayrıca seninde bu sezona ilk terciğin gökhan türkmendi yani sevdiğin şarkıcılara düşük vermen tuhaf nasıl sevgi anlayışı bu ayoll
Birincisi Biraz Ayrılık ve Rüya şarkılarını sevmiyorsan Gökhan Türkmen seviyorum diye geçinmeyeceksin.Ben yiğite tam versemde eleniyordu diye hatırlıyorum her neyse onun dışında hep yüksek verdim şarkısı kötüydü ki elendi o hafta
Ayrıca ben Gökhan'ın Taş,Dene şarkılarını çok seviyorum hatta onun için MS'de bile seçerdim ama bu albümde tek sevdiğim şarkısı bir öykü.ss yanlış albüm seçmiş @Bully
Sensin tuhaf ayrıca
Benim seçtiğim albüm farklı "En Baştan"
Birincisi Biraz Ayrılık ve Rüya şarkılarını sevmiyorsan Gökhan Türkmen seviyorum diye geçinmeyeceksin.
İkincisi En Baştan albümünde Çatı Katı, Sen İstanbul'sun, Taş ve Dene dışında pek işe yarayacak şarkı bulamadım, Biraz Ayrılık'taki slowları çok güzel.
Ben kendi zevkime güveniyorum sıkıntı yok. 😉
Bu şarkı hepsinden güzel iyi araştırmamışsın
Ben kendi zevkime güveniyorum sıkıntı yok. 😉