Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

İlkkez yarişiyorum oy verenlerin hepsine teşekkürler:X
yeni albüm olduğundan racap yapamıyorum telif veriyor geçen sezon irem dericide yaşamıştık bu sorunu oyüzden full videosunu koymak zorunda kaldım :F

Oylarımı kullandım.

Slowdan en beğendiğim Ziynet Sali, en az beğendiğim Hande Yener, hareketlilerden en beğendiğim Murat Dalkılıç en az beğendiğim Gökhan Türkmen oldu :A

Erkin Koray ve Ferdi Tayfur ise fena değildi.

Oylarımı kullandım.

Slowdan en beğendiğim Ziynet Sali, en az beğendiğim Hande Yener, hareketlilerden en beğendiğim Murat Dalkılıç en az beğendiğim Gökhan Türkmen oldu :A

Erkin Koray ve Ferdi Tayfur ise fena değildi.
@Bully ile @Forumdash ı etiket yapalım gözlerinden kaçmasın :A

Gülsen'in her sarkisi cok güzel zaten ama baska özellikleriyle ön plana cikmadigi icin fazla konusulmuyor konusulmasinda zaten sarkilariyla konusulmasi ona yeter fazlasina gerek yok ama digerleri hep baska özellikleriyle konusuluyorlar sonrada ben sarkiciyim diyorlar :D

Bu söylediğine kendin inandın mı aga Dan Dan klibi ne :F

Objektif olarak söylüyorum : Ferdi Baba , Erkin Koray'dan sonra en dikkat çeken isim , yani şarkısı.İlk 5te olurum heralde?

Oylarımı kullandım sayılır. herkese başarılar.Umarım diskalifiye olursunuz :)

Sen beni nasıl buldun?
Düz okunmayan slowları severim burada Ziynet düz okumamış ama Hande'nin şarkısında bir numara göremedim kusura bakma :A @Forumdash
İnşallah final puanı alırım :A

Objektif olarak söylüyorum : Ferdi Baba , Erkin Koray'dan sonra en dikkat çeken isim , yani şarkısı.İlk 5te olurum heralde?

Oylarımı kullandım sayılır. herkese başarılar.Umarım diskalifiye olursunuz :)
Ziynetim de iyidir :A

Bu söylediğine kendin inandın mı aga Dan Dan klibi ne :F
Herkes de ayni klibi söylüyor o kadar da olsun herkes yapiyor onu ayrica sarkida gayet güzel bir sarki ve klip sarkidan ön planda degil bence izlerken sadece sarkiya konsantre oluyorum klibin nasil olduguna bakmiyorum Gülsen'in basarisi ortada zaten bunu tartismam bile :A

Herkes de ayni klibi söylüyor o kadar da olsun herkes yapiyor onu ayrica sarkida gayet güzel bir sarki ve klip sarkidan ön planda degil bence izlerken sadece sarkiya konsantre oluyorum klibin nasil olduguna bakmiyorum Gülsen'in basarisi ortada zaten bunu tartismam bile :A
vlla ben şarısın gibi cezalar kapıda bu dan dana demiştim ozanla az bu konuda inatlaşmıştık bile ama bir süre sonra cezalar yağdı klibe :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan