yeni albüm olduğundan racap yapamıyorum telif veriyor geçen sezon irem dericide yaşamıştık bu sorunu oyüzden full videosunu koymak zorunda kaldımİlkkez yarişiyorum oy verenlerin hepsine teşekkürler
yeni albüm olduğundan racap yapamıyorum telif veriyor geçen sezon irem dericide yaşamıştık bu sorunu oyüzden full videosunu koymak zorunda kaldımİlkkez yarişiyorum oy verenlerin hepsine teşekkürler
Ahaha en çok yeri benim şarkı mı kaptı yine özelden yollayacaksın dimi Yoksa unutuyorum. @Aserat 'in yarişması en bük örneğimyeni albüm olduğundan racap yapamıyorum telif veriyor geçen sezon irem dericide yaşamıştık bu sorunu oyüzden full videosunu koymak zorunda kaldım
yeni albüm olduğundan racap yapılamıyor ama yanına süresini ekledim@Çiğdem- Hande 'de recap süresi yok mu 🙂
özeldende yolluyorum ama yarışmacı olarak artık senin unutma şeyin yok -15 cezayı yapıştırırım yoksaAhaha en çok yeri benim şarkı mı kaptı yine özelden yollayacaksın dimi Yoksa unutuyorum. @Aserat 'in yarişması en bük örneğim
@Bully ile @Forumdash ı etiket yapalım gözlerinden kaçmasınOylarımı kullandım.
Slowdan en beğendiğim Ziynet Sali, en az beğendiğim Hande Yener, hareketlilerden en beğendiğim Murat Dalkılıç en az beğendiğim Gökhan Türkmen oldu
Erkin Koray ve Ferdi Tayfur ise fena değildi.
Gülsen'in her sarkisi cok güzel zaten ama baska özellikleriyle ön plana cikmadigi icin fazla konusulmuyor konusulmasinda zaten sarkilariyla konusulmasi ona yeter fazlasina gerek yok ama digerleri hep baska özellikleriyle konusuluyorlar sonrada ben sarkiciyim diyorlar
evet 3 kişi yandın vlla
@MayısKralı beğenmene sevindim daha çok güzel slowlarımız var
Ziynet Sali - Adeta Müebbet şarkımıza destekleriniz önemli
İnşallah final puanı alırımSen beni nasıl buldun?
Düz okunmayan slowları severim burada Ziynet düz okumamış ama Hande'nin şarkısında bir numara göremedim kusura bakma @Forumdash
Ziynetim de iyidirObjektif olarak söylüyorum : Ferdi Baba , Erkin Koray'dan sonra en dikkat çeken isim , yani şarkısı.İlk 5te olurum heralde?
Oylarımı kullandım sayılır. herkese başarılar.Umarım diskalifiye olursunuz
Herkes de ayni klibi söylüyor o kadar da olsun herkes yapiyor onu ayrica sarkida gayet güzel bir sarki ve klip sarkidan ön planda degil bence izlerken sadece sarkiya konsantre oluyorum klibin nasil olduguna bakmiyorum Gülsen'in basarisi ortada zaten bunu tartismam bileBu söylediğine kendin inandın mı aga Dan Dan klibi ne
vlla ben şarısın gibi cezalar kapıda bu dan dana demiştim ozanla az bu konuda inatlaşmıştık bile ama bir süre sonra cezalar yağdı klibeHerkes de ayni klibi söylüyor o kadar da olsun herkes yapiyor onu ayrica sarkida gayet güzel bir sarki ve klip sarkidan ön planda degil bence izlerken sadece sarkiya konsantre oluyorum klibin nasil olduguna bakmiyorum Gülsen'in basarisi ortada zaten bunu tartismam bile
Herhangi bir beklenti içine girmeİnşallah final puanı alırım
Ziynetim de iyidir