BakalımO zaman dans yarın sonuçları açıklayalım
Fena mı duymamış olayım umarım ters köşe yapmassın
BakalımO zaman dans yarın sonuçları açıklayalım
Fena mı duymamış olayım umarım ters köşe yapmassın
Bir daha En Baştan kelimesini kullanırsan banlarım seni. ssCiddi Bully is coming AA
SILA falan her şey iyi güzel de bize ne senin dansındanayy iyice kurtlarımı döktüm vlla
sıladan afitap , serdar ortaçtan gıybet , Gülşenden bangır bangırda vardı müzik menümüzde sizlere jest olsun @Bully @denizz19 @eskici
gıybet bizimde şarkıya eşlik etmemiz açısında nakarat özellikle çok iyi geldi bangır bangırında dans yönünden çok yarrı oldu bize sılada giriş kısımları nakarata kadar pek danslık değil ama nakaratı baya iyiy gidiyor nakarattan sonraki gelen müziği özellikle en iyi yanıydı coşma açısından
aaa unuttum hande yenerden deli bileyede yer verdik baya iyi gitti o şarkıda partimize @Forumdash
sizin şarkıcılarınız değilmi bunlar sen partinde musti çalsan bens evinirdim açıkcası sana tşşk ederdim sende bana etSILA falan her şey iyi güzel de bize ne senin dansından
Mustiden calmadiniz mi hicayy iyice kurtlarımı döktüm vlla
sıladan afitap , serdar ortaçtan gıybet , Gülşenden bangır bangırda vardı müzik menümüzde sizlere jest olsun @Bully @denizz19 @eskici
gıybet bizimde şarkıya eşlik etmemiz açısında nakarat özellikle çok iyi geldi bangır bangırında dans yönünden çok yarrı oldu bize sılada giriş kısımları nakarata kadar pek danslık değil ama nakaratı baya iyiy gidiyor nakarattan sonraki gelen müziği özellikle en iyi yanıydı coşma açısından
aaa unuttum hande yenerden deli bileyede yer verdik baya iyi gitti o şarkıda partimize @Forumdash
bunlar mustiden sonra nadir şeyler mustinin hepsi aşktanını baya eskittim vlla kaç defa ardı ardına çaldık doğum günü şarkım ilan ettimMustiden calmadiniz mi hic
beğendiğine sevindim umarım tutulur ezonun şarkılar albümdeki birçok şarkı bu tarzda aslında bakalım umarım iyi olur bu arada oylarımı sabah kullanacağımbunlar mustiden sonra nadir şeyler mustinin hepsi aşktanını baya eskittim vlla kaç defa ardı ardına çaldık doğum günü şarkım ilan ettim
dön dünyayıda tekrar ettirdik baya
aa bu arada ezo baya renk katacak şarkısını çok beğendim @turkuazz hiçte dinlediğim bir isim değildi zara ilede renk katmıştın şarkıcı seçimlerin gerçekten çok renkli ve güzel
😉
Bari video cekseydin filan görseydikayy iyice kurtlarımı döktüm vlla
hahaha size maymun olacaz .ABari video cekseydin filan görseydik
Niye teşekkür ediyorum anlamadım ama teşekkürlersizin şarkıcılarınız değilmi bunlar sen partinde musti çalsan bens evinirdim açıkcası sana tşşk ederdim sende bana et
forumdan birisi musti şarkısı çalsa arabada partide ben çok sevinirim sen benim kadar fan değilsin ozamanNiye teşekkür ediyorum anlamadım ama teşekkürler
Ne maymunu olucan kız hani biz bir aileydik 😛hahaha size maymun olacaz .A
moru çalmak isteyen oldu çaldırmadım deli bile yeter dedim o albümden
Yani Afitap çok güzel şarkı çalmazsanız o sizin saflığınız olurdu Doğum günü hediyem sayforumdan birisi musti şarkısı çalsa arabada partide ben çok sevinirim sen benim kadar fan değilsin ozaman
mustiden yer kaldıkça 4-5 şarkıcıdan ara sıra dinledik zaten bir musti şarkısını kaç tekrara alıyorum zaten sayamadım herşey aşktan zaten doğum günü şarkım oldu eskittik şarkıyıNe maymunu olucan kız hani biz bir aileydik 😛
Aaa demek ki mor'u senle ben pek tutmadık Mor yerine Vah Vah'ı çalsaydın Ama albümü dinlemediğin için Bu Kafayla'yı da çalmadınız tabi
çokta uygun şarkı değildi nakarat ve müziği hariç partilereYani Afitap çok güzel şarkı çalmazsanız o sizin saflığınız olurdu Doğum günü hediyem say
Kız bana cevap vermemişsin @eskici'ye vermişsinmustiden yer kaldıkça 4-5 şarkıcıdan ara sıra dinledik zaten bir musti şarkısını kaç tekrara alıyorum zaten sayamadım herşey aşktan zaten doğum günü şarkım oldu eskittik şarkıyı
çokta uygun şarkı değildi nakarat ve müziği hariç partilere
olmaz hediyemi isterim ricam geçikti
Mustiyi ben mi sordumaa nasıl senin nickine cevap ayzmısımya ne eskicisi
ayy kafam karıştı iyice olsun okadarMustiyi ben mi sordum
Kız bana cevap vermemişsin @eskici'ye vermişsin
Hakikaten sana cevap vermis zaten sen nerden cikardin simdi bunuaa nasıl senin nickine cevap ayzmısımya ne eskicisi