Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

elenen arkadaşların söylemek istedikelri oluyor bazen tartışma bile çıkıyor yani röpörtajla biraz siniri geçebilir söz hakkı vericem yenilik olarakta 1.olan yarışmacılarada kısaca söz hakkı vericem duygularını alıcam 1.hafta sonuclanmadığı için şampiyonları alarak başlamak istedim :F
Bu şekilde yarışan tüm yarışmacılar yorum şeklinde kendilerini ifade etme şansı yakalayacaklar:) elenmiş olsalar dahi yarışmacıların açıklamaları,yorumları olacak:)

gülizle en azından kadın şarkıcı sansı olurdu dalkılıçı rüyasındamı görmüş anlamadım yakında röportaj yaparız onunlada :A :A :A
Ben söyledim Dalkılıçı seçmesini ama Güliz'in şarkılarının da daha kaliteli olduğunun altını çizdim. Forum genelde popülerliğe baktığından kalite pek önemsenmeyebilir dedim o da Murat'ı aldı :D

Ben söyledim Dalkılıçı seçmesini ama Güliz'in şarkılarının da daha kaliteli olduğunun altını çizdim. Forum genelde popülerliğe baktığından kalite pek önemsenmeyebilir dedim o da Murat'ı aldı :D
düşük şarkıda kredisi yok bence hemen şutlanır ayoll kadın şarkıcılar daha kredili oluyor bu forumda :F survivorda yanılmıyorsam hemen şutlanmıştı pek sevilen biriside değil :A

bu akşam 22:00 sonuçlar açıklanacak inş bayramdan önce eğlenmek isteyenler burada olsunlar :F

ve tabikide bayrama malesef üzgün giren kişide olucak benim yüzümden :( bakalım hangi bomba albüm ilk haftadan şutlanacak :A

bu akşam 22:00 sonuçlar açıklanacak inş bayramdan önce eğlenmek isteyenler burada olsunlar :F

ve tabikide bayrama malesef üzgün giren kişide olucak benim yüzümden :( bakalım hangi bomba albüm ilk haftadan şutlanacak :A
Albümleri başarılı bulduğumu söyleyebilirim ancak bu bir yönden de iyi olmuyor çünkü oylama yaparken sıralamayı yapmak kolay olmuyor:) bu sezon iddalı albüm sayısı daha fazla böyle oluncada oylama çok zor oluyor..yarışma açısından keyifli aslında çünkü daha çekişmeli oluyor albümler ama oylama açısından da çok zor oluyor:)

ah ah ben bu eğlencede olamıcamm bağ evinde kalacaz bugün:(

Erken yatmam lazım amerikan güreşi izleyecem 4te :A seri açıkla kız sonuçları :A
sen git uyu bence 22:00 da yaşlı başlı adamın ne işi var elendiğini canlı görürken kalp kırızıde geçirirsin yarın gel sakin şekilde kalp ilacını iç öyle bak sonuclara :A