Cümlen biraz karisik olmus pek bir sey anlayamadim biraz daha acik anlatir misinvlla ben şarısın gibi cezalar kapıda bu dan dana demiştim ozanla az bu konuda inatlaşmıştık bile ama bir süre sonra cezalar yağdı klibe
Cümlen biraz karisik olmus pek bir sey anlayamadim biraz daha acik anlatir misinvlla ben şarısın gibi cezalar kapıda bu dan dana demiştim ozanla az bu konuda inatlaşmıştık bile ama bir süre sonra cezalar yağdı klibe
Zaten ben de Üzüm şarkısını hiç sevmem, 1 puanımı Murat Boz'a ayırdım bu hafta.Oylarımı kullandım.
Slowdan en beğendiğim Ziynet Sali, en az beğendiğim Hande Yener, hareketlilerden en beğendiğim Murat Dalkılıç en az beğendiğim Gökhan Türkmen oldu
Erkin Koray ve Ferdi Tayfur ise fena değildi.
klip çıkar çıkmaz cezalar yağar bu klibe demiştim ve gerçekleşti onu diyorumCümlen biraz karisik olmus pek bir sey anlayamadim biraz daha acik anlatir misin
Zaten ben de Üzüm şarkısını hiç sevmem, 1 puanımı Murat Boz'a ayırdım bu hafta.
ayoll sen berkay fanı olarak yiğite düşük puanla eletmiştin ayrıca seninde bu sezona ilk terciğin gökhan türkmendi yani sevdiğin şarkıcılara düşük vermen tuhaf nasıl sevgi anlayışı bu ayollKarşılıklı 1leşiriz o zaman
İnşallah final puanı alırım
Ziynetim de iyidir
Daha beter klipler var onlara ceza vermezler ama gelip Gülsen'e verirler cezalar adil degil ben takmam o cezalariklip çıkar çıkmaz cezalar yağar bu klibe demiştim ve gerçekleşti onu diyorum
MayısKralı zaten tuhaf birisi boşver.ayoll sen berkay fanı olarak yiğite düşük puanla eletmiştin ayrıca seninde bu sezona ilk terciğin gökhan türkmendi yani sevdiğin şarkıcılara düşük vermen tuhaf nasıl sevgi anlayışı bu ayoll
Daha dinlemedim abla, şimdi dinleyip oylayacağım. İnşallah beğenirim.kaan beycimm benim şarkımı nasıl buldunuz acep
Daha dinlemedim abla, şimdi dinleyip oylayacağım. İnşallah beğenirim.
Ferdi Babanın bu şarkısına 1 vb veren çarpılırSen de .ss
Sen Gökhan'ı beğenirsen ben de Dalkılıç'ı beğenirim. Zaten Murat Dalkılıç'ı severim genel olarak, albümün de güzel inşallah iyi yerlere gelirsin yarışmada.hele bir beğenme gözünü oyarımmyumucuğummm benimmm
Tebrikler abla Türk Dil kurumunun internet sitesini ''yumucuğummm'' diyerekten çökerttinhele bir beğenme gözünü oyarımmyumucuğummm benimmm
Ferdi Babanın bu şarkısına 1 vb veren çarpılır
Sen Gökhan'ı beğenirsen ben de Dalkılıç'ı beğenirim. Zaten Murat Dalkılıç'ı severim genel olarak, albümün de güzel inşallah iyi yerlere gelirsin yarışmada.
Vb dediğim için 2-3-4 verdiysen de çarpılırsın Abla senden çok pis umutluyum umarım yanıltmassınben vermedim 1 kurtuldum o zaman çarpılmaktan
Bu şarkısına 2 veririm diğer şarkısına 1 o zamanFerdi Babanın bu şarkısına 1 vb veren çarpılır
Vb dediğim için 2-3-4 verdiysen de çarpılırsın Abla senden çok pis umutluyum umarım yanıltmassın
7den aşağı vermessin senBu şarkısına 2 veririm diğer şarkısına 1 o zaman