Benim Albümüm 2.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

Direk 1 puan verdim deseydin daha az heyecanlanırdım.

aaa bak @OzaN @Harunnn60 bu hafta bunu neden kullanmadı diyor bu haftakı şarkını haftaya 2 elemeye saklasaydın bencede daha mantıklı olurdu

@xemrexxx 26 senelik şarkı videosunun olması bile mucize ses kalitesi net olunca görüntü kalitesine dikkat etmedim.

evet yarın 23:00 a kadar oyları bekliyorum bu haftayla birlikte -5 ceza puanına indi ama yine rahat olmayın çünkü geçen hafta sonuclarında son sırayla 4.sıra arasında 9 puan vardı puanlar çok yakın gidiyor ceza puanına kalmayın bence 1 puan bile kıymetli artık

@MayısKralı @turkuazz ve @Bully

yarın kendi kendine açıklarsın puanlarını
zaten her türlü hile hurda yola başvuruyorsun bana ulaşmadı puanların? demekki bir oyunlar peşindesin bakalım kimi kıyım kıyım doğrayacaksın allah bilir

hahaha oyum mesaj kutunda gözlükle bak

hahaha oyum mesaj kutunda gözlükle bak
iki gün geçmiş aradan ben kırk kez söyledikten sonra zahmet edip oylarını yollamışsın
bunu saymıyorum jüri başkanı olarak yetkimi kullanıp oylarını geçersiz sayıyorum

hahahah aa sen şunlara oy kullandırt @Doğu @MEnes @MasacRE- @Harunnn60
sen etiketlediğin için kimse seni kaale bile almamış görüyormusun şimdi ben etiketlesem aynı arkadaşları koşar gelirler beni çok severler sen kız olduğun halde senden nefret ediyorlar
ben böyle bir duruma düşsem intihar ederdim
)

@Doğu @MEnes @MasacRE- @Harunnn60 hemen oy kullanın, mesajda kendimi bayağı övdüm
kıza karşı karizmamı çizdirmeyin gece gece
)

@Doğu hadi geldin güldün gittin ne anladık bu işten
dilinimi yuttun ne iş ? şeytan diyor git kafasına kürekle vur gel hele konuşuyormu konuşmuyormu