Benim Albümüm 2.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Ben yatıyım, yarın 07.50'de kalkıp kasiyer başına gidecek siz değilsiniz. Neyse cuma bitiyor o eziyette. Herkese iyi geceler, gelecek haftalarda da başarılar diliyorum.

@Çiğdem- sana da teşekkürler yarışma fırsatı sunduğun için.

ben tşşk ederim cnm 3.sezonumuz olursa mustimle gel finalin garanti bak okadar söyliyim
hertürlü şike yapılır

@OzaN haftaya destek kuvvetlerini çağıracagım.
katy haftaya geçse bile 7.hafta 2 eleme olucak acaba orayıda geçip çeyreke kalırmı @destere

Aynen oy kullansa da bir şey olmayacakmış yani
Gaza bastık artık biz Yalın'la, tutabilene aşk olsun @MEnes de çatır çatır çatlasın inşallah.
geçen hafta 2.oldun bu haft 1.ci sonradan açıldın cidden ama güvendiğin bir şarkın tehrikeli başına bela olabilir

Son düzenleme:
Sana bağlı.

giderayak kalbimizi kazandın hadi yine iyisin
söz bundan sonraki yarışmaya selena gomezle katılırsan tam puanlarım hep sana çalışacak
yeterki berkunt benzeri bir kazma bulmayasın

@OzaN kızın yanlış kliplerini koyuyor buz gibi soğutuyor milleti
bu hafta klipte hamur yoğuruyorlardı oklavayla börekler açılıyordu katynin sesini duymasak yemek proğramıyla karıştıtrrdık klibi

Sus bakayım güzel giden havayı bozma

Bir Bakmışsın'ı diyorsan onu finale koyacam zaten albümün ismini taşıyan şarkı finalde olmalı

Sus bakayım güzel giden havayı bozma

Bir Bakmışsın'ı diyorsan onu finale koyacam zaten albümün ismini taşıyan şarkı finalde olmalı
ayy vlla bende öyle düşünüyordum bir bakmısını çeyreke düşünür sonradan finale atar diye

Tarkan'la yarı final gördüysek Yalın'la final olacak inşallah, Yalın forumda daha çok seviliyor çünkü Tarkan'dan.
yalını orta karar seven çok
tarkanda ise seven tam seviyor sevmeyen yerin dibine gömüyor ortayı bulmak zor
orda bir şansın var yani ama finalde katy ile karşılaşırsa mesela katy sadece bir sandalyede oturup şarkı söylemese dahi oyumu katy e atarım bana güvenme yani