Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Sonuçları

İlk haftaya göre yükselmişim, final puanı almak isterdim ama sağlık olsun iyi gidiyoruz bence, daha iddialı kozlarımızı sürmedik. :A

Final puanı alan @xemrexxx @S.G.A.T. @soo tebrikler. :)

Haluk Levent'in bu haftaki başarısı cidden şaşırttı @Tolstoyevski sana da tebrikler. :A

@Yiğitt canısı sen de iyi bir yükseliş yaşamışsın demek ki Berkay'ın slowlarını daha çok sevecek forum. :D

@DarkLeqenD bey sana ve Calvin'e geçmiş olsun renk kattınız programa, triplerdesin diye dalga geçemiyorum yoksa elimden çekeceğin vardı. :A

Haftaya kimi yolluyoruz başkan ? :D
kimi göndermeye çalışsam o vatandaşın şarkısı kıymete biniyor bir türlü kurtulamıyoruz ondan :) çok duygusal milletiz garibanı anında korumaya alıyor saygıdeğer jüriler :)
şimdi berkaya sağlı sollu çalışalım desem haftaya berkay birinci olur onun için bu hafta ters tepki olsun diye bir hafta boyu berkayı öveceğim :))

Calvin Harris'e yapılırmıydı laaan bu:bağır: zaten adamcağız sevgilisinden boynuzu yemiş trafik kazası geçirmiş... Al yarişmadan da elendi. Kara bulutlar dönüyor adamında başında @DarkLeqenD

kimi göndermeye çalışsam o vatandaşın şarkısı kıymete biniyor bir türlü kurtulamıyoruz ondan :) çok duygusal milletiz garibanı anında korumaya alıyor saygıdeğer jüriler :)
şimdi berkaya sağlı sollu çalışalım desem haftaya berkay birinci olur onun için bu hafta ters tepki olsun diye bir hafta boyu berkayı öveceğim :))
@xemrexxx in dolu dizgin koşmasına ne diyorsun cnm beygir gibi :F :F :F

@xemrexxx in dolu dizgin koşmasına ne diyorsun cnm beygir gibi :F :F :F
jürinin bundan önceki yarışmada oyları daha sağlıklıydı ve kaliteli şarkılara göre değişebiliyordu bu haftaki sonuçlar ise tam fiyasko geçen hafta birinci olsa barış akarsu hak verirdim bu hafta birinci olması şaşırtıcı :)
katy perry bu haftanın en güzel en hareketli şarkısıyla gelmişti geçen haftadan daha düşük almış nerdeyse elenecekmiş burdada jürinin zevki yerlerde sürünüyor :)
yine aşkın geçen hafta bu haftaya göre çok daha iyiydi bence ( bu bence lafını heryerde kullanmayayım diyorumda şimdi arkadaşın biri sana göre konuşuyorsun der onun için araya sıkıştırıyorum:) tabiki bana göre konuşuyorum başkasının adına konuşmam imkansız :) )

jürinin bundan önceki yarışmada oyları daha sağlıklıydı ve kaliteli şarkılara göre değişebiliyordu bu haftaki sonuçlar ise tam fiyasko geçen hafta birinci olsa barış akarsu hak verirdim bu hafta birinci olması şaşırtıcı :)
katy perry bu haftanın en güzel en hareketli şarkısıyla gelmişti geçen haftadan daha düşük almış nerdeyse elenecekmiş burdada jürinin zevki yerlerde sürünüyor :)
yine aşkın geçen hafta bu haftaya göre çok daha iyiydi bence ( bu bence lafını heryerde kullanmayayım diyorumda şimdi arkadaşın biri sana göre konuşuyorsun der onun için araya sıkıştırıyorum:) tabiki bana göre konuşuyorum başkasının adına konuşmam imkansız :) )
barış 1.haftada 1.olmustu zaten :F

yabancılara malesef bir şey var onları yönetenlerde güçlü olmak zorunda sokak sanati rihannayla 1.oldu ama çocuk kendini parçaladı üye faktoru yabancıda çok önemli :F

forumun müzik zevki zaten tarkanın musicsurvivorda kuzu kuzu ve şımarık şarkılarıyla elenmesiyle tescillenmişti bence ama böyle olmasıda iyi eğer bu forum normal zevke sahip olsaydı kötü olan kötü sonuc iyi olan iyi sonuc alırdı çok klasik geçerdi ama bu forumun zevkiyle her sonuca açık oluyor bu daha keyifli :A

Bi tahmin yapayım :A 10 kişi 1 vermiş olsa 7 kişi de 2 gerisi sallamaca bişeyler tahminen 50i geçmişimdir? :D
o kadar insan 1veriyor 2 veriyor 110u geçiyorum :F Kız Çiğdem biz bu hafta şike yapcaktık demi sen benim +50 yi eklemişsin belli :F

İlk haftaya göre yükselmişim, final puanı almak isterdim ama sağlık olsun iyi gidiyoruz bence, daha iddialı kozlarımızı sürmedik. :A

Final puanı alan @xemrexxx @S.G.A.T. @soo tebrikler. :)

Haluk Levent'in bu haftaki başarısı cidden şaşırttı @Tolstoyevski sana da tebrikler. :A

@Yiğitt canısı sen de iyi bir yükseliş yaşamışsın demek ki Berkay'ın slowlarını daha çok sevecek forum. :D

@DarkLeqenD bey sana ve Calvin'e geçmiş olsun renk kattınız programa, triplerdesin diye dalga geçemiyorum yoksa elimden çekeceğin vardı. :A

Elenen @DarkLeqenD için ise üzgünüm. Keşke daha iyi biriyle gelseydin karşimm ama olsun seninle rüyalarda buluşacağımıza emin ol. Hoşça kal... :A

O zaman direk Tayyip ile görüşürüm. :A
Zil zurna getireyim ister misiniz :A Umarım siz ikiniz + @Yiğitt birbirinize düşersiniz de forum bana kalır İnşAllah Amin. :As
Haftaya kimi yolluyoruz başkan ? :D
Iyy pis sinsi çıkarcı düzenbaz herif .s.s umarım sonun sümbül ağa gibi olur :A
@xemrexxx tebrikler barış ilk 2 haftanında zirvesinde yer aldı :F

@soo aşkın nur yengi iyi başlamıştı bu hafta puanda aldı ve teoman bu şarkısıyla hakta ediyordu sanada tebrikler @S.G.A.T.

@DarkLeqenD çok üzüldüm cnm ama elimden birşey gelmedi :(
Şike yapsak üzülmezdin :A
@DarkLeqenD nasılsın iyimisin orda havalar nasıl :))
Sabah 40 derece diyorlardı da şimdi bilmiyorum :)

Calvin Harris'e yapılırmıydı laaan bu:bağır: zaten adamcağız sevgilisinden boynuzu yemiş trafik kazası geçirmiş... Al yarişmadan da elendi. Kara bulutlar dönüyor adamında başında @DarkLeqenD
Beni mi teselli ettin Calvin beyi mi yoksa sevgilisini mi ? onu çözemedim :A

Son düzenleme:
Yarışmayı takip edemedim oylamada yüksek oylayanlara teşekkürler haftayı 9. Sırada kapatmışız:)

Tebrik eden ve oy veren teşekkürler,son 3 sıra bir FF klasiği olmuş, yabancılar) ama bu hafta hak ediyorlar gibiydi)
Herkese iyi geceler:)

o kadar insan 1veriyor 2 veriyor 110u geçiyorum :F Kız Çiğdem biz bu hafta şike yapcaktık demi sen benim +50 yi eklemişsin belli :F

Zil zurna getireyim ister misiniz :A Umarım siz ikiniz + @Yiğitt birbirinize düşersiniz de forum bana kalır İnşAllah Amin. :As

Iyy pis sinsi çıkarcı düzenbaz herif .s.s umarım sonun sümbül ağa gibi olur :A

Şike yapsak üzülmezdin :A

Sabah 40 derece diyorlardı da şimdi bilmiyorum :)

Beni mi teselli ettin Calvin beyi mi yoksa sevgilisini mi ? onu çözemedim :A
İkinizi de ettim tabi:F Sevgilisi adamı boynuzlamiş onu ne teselli edecem:F