Tövbe de silayla gelseydin o zaman yüksek alirdin her hafta@eskici topladığın eskiler kafandan aşağı düşsün inşallah kaybol.
Tövbe de silayla gelseydin o zaman yüksek alirdin her hafta@eskici topladığın eskiler kafandan aşağı düşsün inşallah kaybol.
Hep böyle zorla, o da yeter.Senin için sınırlarımı sonuna kadar zorladım daha fazla verebileceğimi sanmıyorum
Sen karıştır işle arkadaşlığı napacan sen milletin lafıın?Derler ya;"işle arkadaşliği kariştirma" işte o hesap yoksa gönlümüzün birincisi sensin
ay o kötü ırklar seni fatmagül gibi tenhada kıstırsın inşallahBu hafta elenen belli önümüzdeki hafta da Katy Perry i eledik mi bir tane kalıyor kötü ırklar temizlenecek.
Ayy sus hala konuşuyor bir de haftaya yükseltme seni eskiciler birliği başkanına şikayet ederim işsiz kalırsın.Tövbe de silayla gelseydin o zaman yüksek alirdin her hafta
Sen sus zurna kafalı o 2 puanı unutmadım haftaya görürsün sen.ay o kötü ırklar seni fatmagül gibi tenhada kıstırsın inşallah
senden teşekür almak bu kadar kolaysa önümüzdeki hafa 3 puan veririm berkaya teşekürü kaparım niye daha önce söylemedin bunu )Elenmedik bu hafta, iyi gelişme.
7 puan vermiş çocuk, daha ne yapsın?
Sen de vereydin öyle .ss
ayol adama kıvırcık ali demişsin her hafta kel bir adam şarkı söylüyor hem yalan söyleyip hem de puan istiyon ay ne yüzsüzsünSen sus zurna kafalı o 2 puanı unutmadım haftaya görürsün sen.
Bak forumda kavga et geleyim desteğe parmaklarıma kramp girene kadar ama işe gönül bağını bulaştırmaHep böyle zorla, o da yeter.
Sen karıştır işle arkadaşlığı napacan sen milletin lafıın?
Ayyy şimdi bayılacağım hala da yüzsüz poçat konuşuyor :Qayol adama kıvırcık ali demişsin her hafta kel bir adam şarkı söylüyor hem yalan söyleyip hem de puan istiyon ay ne yüzsüzsün
ay @Çiğdem- şuna kalın bir oklava monte t de sussun .ss@DarkLeqenD nasılsın iyimisin orda havalar nasıl )