sen katy ile yarışmıyorsunki sanırım elenme stresiyle berkayla yarıştığını unuttun la harun ilk ona senin berkayı almamış neye şaşırdın@Harunnn60 şaşırttın, senden daha düşük beklerdim.
Teşekkürler.
sen katy ile yarışmıyorsunki sanırım elenme stresiyle berkayla yarıştığını unuttun la harun ilk ona senin berkayı almamış neye şaşırdın@Harunnn60 şaşırttın, senden daha düşük beklerdim.
Teşekkürler.
Elenmedik bu hafta, iyi gelişme.son 3 oy kaldı son puan durumu
6.puan durumu
4 haluk levent 182
5 Yalın 177
6 Murat Boz 170
7 Kıvırcık Ali 164
8 Berkay 163
9 Zara 161
10 Demet Akalın 150
7 puan vermiş çocuk, daha ne yapsın?sen katy ile yarışmıyorsunki sanırım elenme stresiyle berkayla yarıştığını unuttun la harun ilk ona senin berkayı almamış neye şaşırdın
Teşekkürler @Bullyson 1 oy kaldı ha gayret bitiyor
@Bully oyları
12 Puan: Teoman
11 Puan: Demet Akalın
10 Puan: Berkay
9 Puan: Kıvırcık Ali
8 Puan: Murat Boz
7 Puan: Aşkın Nur Yengi
6 Puan: Zara
5 Puan: Barış Akarsu
4 Puan: Katy Perry
3 Puan: Rihanna
2 Puan: Calvin Harris
1 Puan: Haluk Levent
@MasacRE- Utkucum beni şaşırtıyorsun, ne yapıyorsun öylee. 😱@MasacRE- oyları
13 Teoman-Gönülçelen
12 Haluk Levent-Haydar
11 Barış Akarsu-Allahım Güç Ver Bana
10 Yalın-Eyvahlar Olsun
9 Katy Perry-International Smile
8 Aşkın Nur Yengi- Bile Bile
7 Demet Akalın-Sana Değer
6 Zara-Kızılkaya
5 Rihanna-Cheers Drink So That
4 Kıvırcık Ali-Laz Eminem
3 Berkay-İki Kişiden Biri
2 Calvin Harris-Together
1 Murat Boz-Hatun Yıkılır
kıvırcık 7. inşallah 9.luğa itelenirson 3 oy kaldı son puan durumu
6.puan durumu
4 haluk levent 182
5 Yalın 177
6 Murat Boz 170
7 Kıvırcık Ali 164
8 Berkay 163
9 Zara 161
10 Demet Akalın 150
Geçen haftaki yüksek puanıma say artık.Teşekkürler @Bully şaşırttın bu kadar yüksek puan beklemiyordum senden
Senin için sınırlarımı sonuna kadar zorladım daha fazla verebileceğimi sanmıyorum@MasacRE- Utkucum beni şaşırtıyorsun, ne yapıyorsun öylee. 😱
Daha iyilerini bekliyoruz, şimdilik sen için iyi diyorum.
Haftaya sen elenirsin inşallah forumu da bana bırakır gidersin gözü yaşlı.@Bully haberin olsun Haluk Levent Türk. Irkçılık yaparken göz önünde bulundurursun gelecek haftalarda.
Derler ya;"işle arkadaşliği kariştirma" işte o hesap yoksa gönlümüzün birincisi sensin
Onu bu hafta beğenmedim, yoksa yabancıları en alta itelemişim yine.@Bully haberin olsun Haluk Levent Türk. Irkçılık yaparken göz önünde bulundurursun gelecek haftalarda.
Ay 2 haftada Yalın'a verdiği pointlerin toplamı 4, hala konuşuyor. ssay @Bully ne anlar zaten pis kösmüş hatuncu.ss