Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Sonuçları

barış 1.haftada 1.olmustu zaten :F

yabancılara malesef bir şey var onları yönetenlerde güçlü olmak zorunda sokak sanati rihannayla 1.oldu ama çocuk kendini parçaladı üye faktoru yabancıda çok önemli :F

forumun müzik zevki zaten tarkanın musicsurvivorda kuzu kuzu ve şımarık şarkılarıyla elenmesiyle tescillenmişti bence ama böyle olmasıda iyi eğer bu forum normal zevke sahip olsaydı kötü olan kötü sonuc iyi olan iyi sonuc alırdı çok klasik geçerdi ama bu forumun zevkiyle her sonuca açık oluyor bu daha keyifli :A
tarkanın elenmesi jürinin kalitesini gösteriyordu :) şimdi tarkanı işin içine katma fırsattan istifade etmeye çalışıp araya tarkanı sıkıştırıyorsunda bunu kabul etmeyiz :)

tarkanın elenmesi jürinin kalitesini gösteriyordu :) şimdi tarkanı işin içine katma fırsattan istifade etmeye çalışıp araya tarkanı sıkıştırıyorsunda bunu kabul etmeyiz :)
rihanna 1.hafta - puan cezası almasa final puanı alıcaktı katy perryde iyi gitmişti orta sıralardaydı juriler şarkı kulaklarına hoşl geldimi puanı veriyor ayoll hem sen nasıl juri başkanısın korusana jurileri yarışmacılar karşı :F laf ediyorsun :A :A :A

rihanna 1.hafta - puan cezası almasa final puanı alıcaktı katy perryde iyi gitmişti orta sıralardaydı juriler şarkı kulaklarına hoşl geldimi puanı veriyor ayoll hem sen nasıl juri başkanısın korusana jurileri yarışmacılar karşı :F laf ediyorsun :A :A :A
jürilerin hepsini kovacağım hiçbiri işe yaramaz :) 90-60-90 lık rus jürilerle dolduracağım forumu :)

@destere bey ile muhattap olmak istemiyorum belki hı :A
jürilik daha zevkli herkesi yerden yere vurabiliyorsun ve kimsede sana karşı hamlede bulunamıyor :) oysa yarışmacı olunca özgürce laf atamıyorsun millete anında puanını kısarım silahına sarılıyorla:)r bence jüriliğe devam et işin zevkli kısmını kaçırma :) hem daha bu hafta yalını göndereceğiz kısmetse :))

jürilik daha zevkli herkesi yerden yere vurabiliyorsun ve kimsede sana karşı hamlede bulunamıyor :) oysa yarışmacı olunca özgürce laf atamıyorsun millete anında puanını kısarım silahına sarılıyorla:)r bence jüriliğe devam et işin zevkli kısmını kaçırma :) hem daha bu hafta yalını göndereceğiz kısmetse :))
Hain ittifaklarına beni bulaştırma :)

Hain ittifaklarına beni bulaştırma :)
ayy tamam ikna edildiğine göre konuyu açayım şimdi :Z

@Çiğdem- yarışmanın bir başka olumlu tarafıda jüri katılımının fazla olmasıdır.bu haftada juri katılımı çok iyiydi.2.sezonun baya iyi oluyor..:)