Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Elenirsem büyük gülerim yalnız
Calvin bey de rezil olmuş olucak o koyuyor bana

Elenirsem büyük gülerim yalnız
Calvin bey de rezil olmuş olucak o koyuyor bana
calvinin öyle forumda tutkunu seveni yokki ne varsa yancı kızlarında var kendisinde hayır yoktu zaten

hahaha ayy sende hemen nikaha getiriyorsun olayı
tamamda nikahsız o işler daha ayıp olmazmı? ben gelenek ve göreneklerimize bağlı bir insanım nikahsız asla bana sahip olamazsın
) önce nikah sonra o iş

hahahaha onumu diyorum ben bee ramazan günü ağzımı bozdurucaksın vlla tövbe estafurullah millette meraklısı benim sanacak

Tanıyanı yok ki seveni olsun
Şu çok iyi şarkılarına kadar gelebilirsem iyi olur.

hahahaha onumu diyorum ben bee ramazan günü ağzımı bozdurucaksın vlla tövbe estafurullah millette meraklısı benim sanacak
kendin söyledin yukarda millette şahit olsun işte devamlı beni suçluyorlar oysa ben masumum kız tarafı beni sıkıştırıyor
)

@xemrexxx @MEnes @Doğu yukardaki çiğdemin mesajını gördünüz işte diyorki nikaha ne gerek var biz o işi nikahsızda yaparız ama ben kabul etmedim kendimi kolay kolay teslim etmeyeceğim

Tanıyanı yok ki seveni olsun
Şu çok iyi şarkılarına kadar gelebilirsem iyi olur.
daha önce yarışmıştı calvin, tanıyanıda vardı özellikle @Forumdash hayranıydı şimdi vatandaşa cücük kadar oy veriyor nedense?? eskiden ben calvin delisiyim calvin için yapmayacağım çılğınlık yok diyordu
)

Her şarkısına kaç vereyim
millet kaç puan vermiş

Bu arada unutmamişsin başka şey olsa unuturdun

Iyy dönek herif
Bugün 23te düşman çatlatmam lazım

Her şarkısına kaç vereyim
millet kaç puan vermiş

Bu arada unutmamişsin başka şey olsa unuturdun
bu tarz şeyleri asla unutmam zamanı gelince lazım oluyor böyle
koz olarak kullanma fırsatımız oluyor
yalnız geçen hafta ben tinashe için tam puan verdim sen calvin için kaç pouan verdin onu söyle
)