Benim doğallığım bu kahretsin.Jüriymiş gibi rahatsın ama unutma ki Kıvırcık hâlâ yarışmada
23.40'sa biraz hızlı açıkla, yarın erken uyanmam lazım. 1.30 olmadan bitir.özelden ve konudan maçtan dolayı 23:00 açıklamamamı rica edenler olmuş maçlardan nefret ederim ama bu başka tabi ay yıldız denilince nerde olursa olsun akan kan durur
23:40 ile birlikte sonuçlar açıklanmaya başlanıcak
@tolgab @Bully @Yiğitt @denizz19 @OzaN @xemrexxx @DarkLeqenD @MayısKralı @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Billy Kane @turkuazz @soo @destere @Harunnn60
Helal olsun kraliçemmm.özelden ve konudan maçtan dolayı 23:00 açıklamamamı rica edenler olmuş maçlardan nefret ederim ama bu başka tabi ay yıldız denilince nerde olursa olsun akan kan durur
@tolgab @Bully @Yiğitt @denizz19 @OzaN @xemrexxx @DarkLeqenD @MayısKralı @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Billy Kane @turkuazz @soo @destere @Harunnn60
Sonuçları takip etmek istemeyenler etmeyebilir. Sadece özeldeki mesajları kaale alıp diğerlerini de hiçe saymak hiç etik değil. Benim de yarın sınavım var ve erken yatıp kalkmam gerekiyor.özelden ve konudan maçtan dolayı 23:00 açıklamamamı rica edenler olmuş maçlardan nefret ederim ama bu başka tabi ay yıldız denilince nerde olursa olsun akan kan durur
Devre arasında açıklamaya başla bari de çok uzamasın.özelden ve konudan maçtan dolayı 23:00 açıklamamamı rica edenler olmuş maçlardan nefret ederim ama bu başka tabi ay yıldız denilince nerde olursa olsun akan kan durur
Doğru karar olmuş milli maça konsantre olmuş durumdayım şu an, sonuçlara konsantre olamazdım. Ama bakarsın fark falan yeriz o zaman açıklamaya başlayabilirsin işte.özelden ve konudan maçtan dolayı 23:00 açıklamamamı rica edenler olmuş maçlardan nefret ederim ama bu başka tabi ay yıldız denilince nerde olursa olsun akan kan durur
Sonuçları takip etmek istemeyenler etmeyebilir. Sadece özeldeki mesajları kaale alıp diğerlerini de hiçe saymak hiç etik değil. Benim de yarın sınavım var ve erken yatıp kalkmam gerekiyor.
konudanda yiğit tolstoyevski falan şey etmiş bullyda izliyor 1:30 a biter zaten biz hızlıyız sahura yakına kadarda vakit geçer yarışmacıların çoğu maç izliyormuş sanırım emre ve deniz dısında tüüm yarışmacılarımız maçtalar 11 kişi ciddi sayı bildiğim kadarıyla diğerleri takip ediyor maçları konularda görüyorum23.40'sa biraz hızlı açıkla, yarın erken uyanmam lazım. 1.30 olmadan bitir.
Aynen, maça bakıyoruz.konudanda yiğit tolstoyevski falan şey etmiş bullyda izliyor 1:30 a biter zaten biz hızlıyız sahura yakına kadarda vakit geçer yarışmacıların çoğu maç izliyormuş sanırım emre ve deniz dısında tüüm yarışmacılarımız maçtalar 11 kişi ciddi sayı bildiğim kadarıyla diğerleri takip ediyor maçları konularda görüyorum
@OzaN @Bully
@xemrexxx
Sahura kalmayanların canı cehenneme diyorsun yani. Neyse yine bu tarz bir yarışma için moralimi bozmayacağım. Az çok özelden kimlerin yazdığını da tahmin etmek zor değil.konudanda yiğit tolstoyevski falan şey etmiş bullyda izliyor 1:30 a biter zaten biz hızlıyız sahura yakına kadarda vakit geçer yarışmacıların çoğu maç izliyormuş sanırım emre ve deniz dısında tüüm yarışmacılarımız maçtalar 11 kişi ciddi sayı bildiğim kadarıyla diğerleri takip ediyor maçları konularda görüyorum
@OzaN @Bully
@xemrexxx
Ay vazgeçtim açıkla gitsin yedik golü moralim bozuldu bir halt olmaz bunlardan. sskonudanda yiğit tolstoyevski falan şey etmiş bullyda izliyor 1:30 a biter zaten biz hızlıyız sahura yakına kadarda vakit geçer yarışmacıların çoğu maç izliyormuş sanırım emre ve deniz dısında tüüm yarışmacılarımız maçtalar 11 kişi ciddi sayı bildiğim kadarıyla diğerleri takip ediyor maçları konularda görüyorum
@OzaN @Bully
@xemrexxx
Hayallerimiz yine suya düştü, kapattım maçı ben an itibariyle. Fatih hoca batırdı bizi yine, @Bully gibi açıkla bare buradan eğlenelim.konudanda yiğit tolstoyevski falan şey etmiş bullyda izliyor 1:30 a biter zaten biz hızlıyız sahura yakına kadarda vakit geçer yarışmacıların çoğu maç izliyormuş sanırım emre ve deniz dısında tüüm yarışmacılarımız maçtalar 11 kişi ciddi sayı bildiğim kadarıyla diğerleri takip ediyor maçları konularda görüyorum
@OzaN @Bully
@xemrexxx
Farkı açtırmasalar bare, in the rezillik.İkiyi de yedik zaten moralim dip yaptı iyice. ss
@Çiğdem- oyları toplasın ve eleme heyecanı başlasın.
Sahura kalmayanların canı cehenneme diyorsun yani. Neyse yine bu tarz bir yarışma için moralimi bozmayacağım. Az çok özelden kimlerin yazdığını da tahmin etmek zor değil.
Hayallerimiz yine suya düştü, kapattım maçı ben an itibariyle. Fatih hoca batırdı bizi yine, @Bully gibi açıkla bare buradan eğlenelim.
Acunu solladin çikinella uzatma konusunda.ss
özelden bir sgat söylediydi KONUDADA YİĞİTLER SÖYLEYİNCE BİR BAKTIM DENİZLE EMRE DISINDA 11 YARIŞMACIMIZDA MAÇ İZLİYORLAR pardon büyük yazıda kalmıs elim şimdide açıkla diyorlar maç izleyenler şu 5 oyu geçireyimde 23:00 konuyu açarız bu yarışmayı ben sunmuyorum 2 sezondur yarışmacılar sunuyor ben süslük duruyorum yanı son oylarıda geçireyim konuyu 23:00 açarız mademAy vazgeçtim açıkla gitsin yedik golü moralim bozuldu bir halt olmaz bunlardan. ss