Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı kullandım. :X

1000 tane etiket yollamışın zaten birine denk geldik işte. :F

Öyle bir şey olmayacağı için sıkıntı yok. :A

@destere de hemen yangına körükle gitmiş maşallah 80 puan nedir :A Ama neyse Yalın'ı beğenmiş bir şey demeyelim ona bu hafta, önümüzdeki hafta bakarız artık. :A
merak etme yalından 120 puanda düşsekde calvin in alacağı cücük kadar puanları rahatlıkla geçer yine elenmez onun için önce calvin i göndermek şart yoksa yalına sıra gelmeyecek :)

@destere herkese kötü dedin yine :D
bahsetmediklerimi çok sevdim o yüzden bahsetmedim, mesela @Yiğitt in berkay bu hafta harika gelmiş ya bayıldım oğlana:) yani tam kaç puan aldığını söylemeyeyim ama murat bozlağı ezip geçti bu hafta puan konusunda... yani o kadar etkili gelmiş :))

@Bully nin ayağını kaydırma konusun da anlaştığımızı düşünüyorum :A
önce sırada calvin var bu hafta onu şutlayalım sonra sıra yalınada gelecek nasıl olsa :)

Sen kendini ağırdan satarak doğru olanı yapmışsın. :A :A Bu @Çiğdem- in akıl oyunlara gelmeden bu doğru yolda mücadelene sonuna kadar devam et. Ben desteklerimi esirgemeyeceğim. :A
şu an kendimi sıkı tutuyorum zaten kötü yola düşmemek için çırpınıyorum ama hogathanın baskılarınada bir yere kadar anca dayanabilirim yani can taşıyoruz sonuçta irade belli bir zaman diliminde kırılıyor yavaş yavaş :))

Son düzenleme:
merak etme yalından 120 puanda düşsekde calvin in alacağı cücük kadar puanları rahatlıkla geçer yine elenmez onun için önce calvin i göndermek şart yoksa yalına sıra gelmeyecek :)

bahsetmediklerimi çok sevdim o yüzden bahsetmedim, mesela @Yiğitt in berkay bu hafta harika gelmiş ya bayıldım oğlana:) yani tam kaç puan aldığını söylemeyeyim ama murat bozlağı ezip geçti bu hafta puan konusunda... yani o kadar etkili gelmiş :))

önce sırada calvin var bu hafta onu şutlayalım sonra sıra yalınada gelecek nasıl olsa :)
Bana karşı kirli bir ittifak ha :A ben seni jürilikten bi şutliyim de :A

:F :F @Çiğdem- ay hadi açıkla artık Calvin beyi sıcak bastı :A

.
.
.
23'de açıklanması milli maçla çakıştığı için kötü olmuş. İspanya Türkiye maçı dururken başka şey düşünmek mümkün değil. :) Keşke 9'da açıklansaydı.

türkiye ilk yarıda beş altı tane yer nasıl olsa ondan sonra ikinci yarıda kimse izlemek istemez maçı, yani 23:45 te açıklasada olur :))

Bana karşı kirli bir ittifak ha :A ben seni jürilikten bi şutliyim de :A
torpilim sağlam benim... hogathayı ezip geçmeden bana zarar vermen mümkün değil :))

şu an kendimi sıkı tutuyorum zaten kötü yola düşmemek için çırpınıyorum ama hogathanın baskılarınada bir yere kadar anca dayanabilirim yani can taşıyoruz sonuçta irade belli bir zaman diliminde kırılıyor yavaş yavaş :))
İşte jürilerin hasııı beee :bhr:
I love you testere :love1:

türkiye ilk yarıda beş altı tane yer nasıl olsa ondan sonra ikinci yarıda kimse izlemek istemez maçı, yani 23:45 te açıklasada olur :))

torpilim sağlam benim... hogathayı ezip geçmeden bana zarar vermen mümkün değil :))
Bence Çiğdem seni her an gözden çıkarabilir :A ona göre çok yanlış hareketlerin var :A

Aynen biz önce Calvin'i eleyelim de sonra aramızda hesaplaşırız. :A

yazı yazdığımız yer değişmiş kaç haftadır böyle bu yazı çerçevesinde smile yapmak bile zor oluyor en önemlisi üyelerin bas halfini yazınca gelmiyor nickleri yanı önceden olan yazı çerçevesi daha kullanışlı ve kolaydı şimdiki olanın fotosunu atayım :F

0DGDMR.jpg
Tamam gelişmiş editör bu. Konu açmada ciddi avantajları var. Etiketleme konusuna bakarım. :)