ona rağmen yatıp kalkıp dark bengü ye dua etsin bizim bol puanlarımız kurtaramayacaktı nerdeyse vatandaşı12 vermişim
ona rağmen yatıp kalkıp dark bengü ye dua etsin bizim bol puanlarımız kurtaramayacaktı nerdeyse vatandaşı12 vermişim
konumuz değil ama benim nicki legend den leğene nasıl ve niye çevirdin tebrik ederimona rağmen yatıp kalkıp dark bengü ye dua etsin bizim bol puanlarımız kurtaramayacaktı nerdeyse vatandaşı
ingilizceden türkçeye itinayla çeviri yapılır, hemde hiçbir ücrete tabi değildir çevirilerim )konumuz değil ama benim nicki legend den leğene nasıl ve niye çevirdin tebrik ederim
Çiğdem = Hogatha çevirisi çok değişik olmuş ona bi el at benceingilizceden türkçeye itinayla çeviri yapılır, hemde hiçbir ücrete tabi değildir çevirilerim )
orda görüntülü çeviri yaptım süpürgesine atlayıp kahramanlık yapan teyzemiz çiğdemin şirretliklerini çağrıştırdı ordaki çeviri çok derin ve anlamlıÇiğdem = Hogatha çevirisi çok değişik olmuş ona bi el at bence
yarışmacılardan @MayısKralı ve @Bully kaldınız 23:00 kadar oy bekleniyor yoksa -15 ceza kapıdaorda görüntülü çeviri yaptım süpürgesine atlayıp kahramanlık yapan teyzemiz çiğdemin şirretliklerini çağrıştırdı ordaki çeviri çok derin ve anlamlı
@vadikızı oy vermeyi unutmuşsun çiğdemden şikayet var hakkında
@MayısKralı na hiç hatırlatmasaydın keşke? -15 alıp elense süper olacak gitmiş murat kavanozunu seçmiş tiz vakitte elenir umarım )yarışmacılardan @MayısKralı ve @Bully kaldınız 23:00 kadar oy bekleniyor yoksa -15 ceza kapıda
@destere sende gece burda olursun ramazanda gece açıklıyoruz oyüzden burda ol bu gece
hemen geldi hortlak gibi adını anınca @Bully birgün oy göndermezse gerçekten ona fazladan ceza vericem -20 mesala@MayısKralı na hiç hatırlatmasaydın keşke? -15 alıp elense süper olacak gitmiş murat kavanozunu seçmiş tiz vakitte elenir umarım )
@Bully süper mod olduğu halde görevini yerine getirmiyorsa ondan 80 puan kesmen lazım feleği şaşsın neye uğradığını anlamasın
zaten bir açığını yakalasak anında şutlayacağız yarışmadan onu bildiği için devamlı pusuda bekliyor açık vermeme uğraşı içindehemen geldi hortlak gibi adını anınca @Bully birgün oy göndermezse gerçekten ona fazladan ceza vericem -20 mesala
1000 tane etiket yollamışın zaten birine denk geldik işte.hemen geldi hortlak gibi adını anınca @Bully birgün oy göndermezse gerçekten ona fazladan ceza vericem -20 mesala
@Bully nin ayağını kaydırma konusun da anlaştığımızı düşünüyorum@MayısKralı na hiç hatırlatmasaydın keşke? -15 alıp elense süper olacak gitmiş murat kavanozunu seçmiş tiz vakitte elenir umarım )
@Bully süper mod olduğu halde görevini yerine getirmiyorsa ondan 80 puan kesmen lazım feleği şaşsın neye uğradığını anlamasın
Yalın senin Calvin'e beş beden büyük gelir canım boşuna uğraşma.@Bully nin ayağını kaydırma konusun da anlaştığımızı düşünüyorum
İşin anca lafta bu gece bitiricem seniYalın senin Calvin'e beş beden büyük gelir canım boşuna uğraşma.
1000 tane etiket yollamışın zaten birine denk geldik işte.
Öyle bir şey olmayacağı için sıkıntı yok.
@destere de hemen yangına körükle gitmiş maşallah 80 puan nedir Ama neyse Yalın'ı beğenmiş bir şey demeyelim ona bu hafta, önümüzdeki hafta bakarız artık.
çocuk sabaha kadar doğuya oy göndertmeye çalışmış işte juri başkanı böyle olur sunucu yokluğunda jurileri disipline sokar konuyu sahiplenir helal olsun vllazaten bir açığını yakalasak anında şutlayacağız yarışmadan onu bildiği için devamlı pusuda bekliyor açık vermeme uğraşı içinde
Ahaha söyleyene bakın Sana bu gece 12 sularında yine hüsran var.İşin anca lafta bu gece bitiricem seni
Senin gönlünden 1 vermek geçiyorsa ben napabilirim Hüsran dediğin elenmemek olsun be gülüm ama bu hafta elenmezsem ki büyük ihtimal elenmem , işte o zaman kork bendenAhaha söyleyene bakın Sana bu gece 12 sularında yine hüsran var.
Amma da saftirik bir arkadaşsın insan oyumu kullanmamı bekler öyle sataşır şimdi puanın 1'den fazla olmayacak gibi görünüyor
Dur bakalım umutsuzluğa kapılma hemen belki 2 veririm bu haftaSenin gönlünden 1 vermek geçiyorsa ben napabilirim Hüsran dediğin elenmemek olsun be gülüm ama bu hafta elenmezsem ki büyük ihtimal elenmem , işte o zaman kork benden
Benim özgüvenimin yarısı kadar sende cesaret olsaydı şimdi benden korkuyor olmazdınDur bakalım umutsuzluğa kapılma hemen belki 2 veririm bu hafta
Ben böyle özgüveni yüksek bir arkadaş görmedim. Senin elendiğini er ya da geç göreceğim zaten sıkıntı yok ben sabrederim.
Sen kendini ağırdan satarak doğru olanı yapmışsın. Bu @Çiğdem- in akıl oyunlara gelmeden bu doğru yolda mücadelene sonuna kadar devam et. Ben desteklerimi esirgemeyeceğim.kendin söyledin yukarda millette şahit olsun işte devamlı beni suçluyorlar oysa ben masumum kız tarafı beni sıkıştırıyor )
@xemrexxx @MEnes @Doğu yukardaki çiğdemin mesajını gördünüz işte diyorki nikaha ne gerek var biz o işi nikahsızda yaparız ama ben kabul etmedim kendimi kolay kolay teslim etmeyeceğim
daha önce yarışmıştı calvin, tanıyanıda vardı özellikle @Forumdash hayranıydı şimdi vatandaşa cücük kadar oy veriyor nedense?? eskiden ben calvin delisiyim calvin için yapmayacağım çılğınlık yok diyordu )