Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

orda görüntülü çeviri yaptım :) süpürgesine atlayıp kahramanlık yapan teyzemiz çiğdemin şirretliklerini çağrıştırdı ordaki çeviri çok derin ve anlamlı :)

@vadikızı oy vermeyi unutmuşsun çiğdemden şikayet var hakkında :)
yarışmacılardan @MayısKralı ve @Bully kaldınız 23:00 kadar oy bekleniyor yoksa -15 ceza kapıda :F

@destere sende gece burda olursun ramazanda gece açıklıyoruz oyüzden burda ol bu gece :F

yarışmacılardan @MayısKralı ve @Bully kaldınız 23:00 kadar oy bekleniyor yoksa -15 ceza kapıda :F

@destere sende gece burda olursun ramazanda gece açıklıyoruz oyüzden burda ol bu gece :F
@MayısKralı na hiç hatırlatmasaydın keşke? -15 alıp elense süper olacak gitmiş murat kavanozunu seçmiş tiz vakitte elenir umarım :))

@Bully süper mod olduğu halde görevini yerine getirmiyorsa ondan 80 puan kesmen lazım feleği şaşsın neye uğradığını anlamasın :)

@MayısKralı na hiç hatırlatmasaydın keşke? -15 alıp elense süper olacak gitmiş murat kavanozunu seçmiş tiz vakitte elenir umarım :))

@Bully süper mod olduğu halde görevini yerine getirmiyorsa ondan 80 puan kesmen lazım feleği şaşsın neye uğradığını anlamasın :)
hemen geldi hortlak gibi adını anınca :F @Bully birgün oy göndermezse gerçekten ona fazladan ceza vericem -20 mesala :A

hemen geldi hortlak gibi adını anınca :F @Bully birgün oy göndermezse gerçekten ona fazladan ceza vericem -20 mesala :A
1000 tane etiket yollamışın zaten birine denk geldik işte. :F

Öyle bir şey olmayacağı için sıkıntı yok. :A

@destere de hemen yangına körükle gitmiş maşallah 80 puan nedir :A Ama neyse Yalın'ı beğenmiş bir şey demeyelim ona bu hafta, önümüzdeki hafta bakarız artık. :A

@Bully nin ayağını kaydırma konusun da anlaştığımızı düşünüyorum :A

1000 tane etiket yollamışın zaten birine denk geldik işte. :F

Öyle bir şey olmayacağı için sıkıntı yok. :A

@destere de hemen yangına körükle gitmiş maşallah 80 puan nedir :A Ama neyse Yalın'ı beğenmiş bir şey demeyelim ona bu hafta, önümüzdeki hafta bakarız artık. :A
zaten bir açığını yakalasak anında şutlayacağız yarışmadan onu bildiği için devamlı pusuda bekliyor açık vermeme uğraşı içinde :)
çocuk sabaha kadar doğuya oy göndertmeye çalışmış işte juri başkanı böyle olur sunucu yokluğunda jurileri disipline sokar konuyu sahiplenir helal olsun vlla :F

gerçi 4-5 yazdığı sayfaya bakamadım üşenip oralarda bir haltlar karıştırmamıştır umarım
:F

Ahaha söyleyene bakın :A Sana bu gece 12 sularında yine hüsran var. :A

Amma da saftirik bir arkadaşsın insan oyumu kullanmamı bekler öyle sataşır şimdi puanın 1'den fazla olmayacak gibi görünüyor :A
Senin gönlünden 1 vermek geçiyorsa ben napabilirim :) Hüsran dediğin elenmemek olsun be gülüm :A ama bu hafta elenmezsem ki büyük ihtimal elenmem :A , işte o zaman kork benden :A :A

Senin gönlünden 1 vermek geçiyorsa ben napabilirim :) Hüsran dediğin elenmemek olsun be gülüm :A ama bu hafta elenmezsem ki büyük ihtimal elenmem :A , işte o zaman kork benden :A :A
Dur bakalım umutsuzluğa kapılma hemen belki 2 veririm bu hafta :A

Ben böyle özgüveni yüksek bir arkadaş görmedim. :F Senin elendiğini er ya da geç göreceğim zaten sıkıntı yok ben sabrederim. :A

Dur bakalım umutsuzluğa kapılma hemen belki 2 veririm bu hafta :A

Ben böyle özgüveni yüksek bir arkadaş görmedim. :F Senin elendiğini er ya da geç göreceğim zaten sıkıntı yok ben sabrederim. :A
Benim özgüvenimin yarısı kadar sende cesaret olsaydı şimdi benden korkuyor olmazdın :)
Allahım nasıl bir cümledir bu 😱 :A Editör olmamın zamanı geldi bence :A :Z

kendin söyledin yukarda millette şahit olsun işte devamlı beni suçluyorlar oysa ben masumum kız tarafı beni sıkıştırıyor :))

@xemrexxx @MEnes @Doğu yukardaki çiğdemin mesajını gördünüz işte diyorki nikaha ne gerek var biz o işi nikahsızda yaparız ama ben kabul etmedim kendimi kolay kolay teslim etmeyeceğim :)

daha önce yarışmıştı calvin, tanıyanıda vardı özellikle @Forumdash hayranıydı şimdi vatandaşa cücük kadar oy veriyor nedense?? eskiden ben calvin delisiyim calvin için yapmayacağım çılğınlık yok diyordu :))
Sen kendini ağırdan satarak doğru olanı yapmışsın. :A :A Bu @Çiğdem- in akıl oyunlara gelmeden bu doğru yolda mücadelene sonuna kadar devam et. Ben desteklerimi esirgemeyeceğim. :A