Ölmüş adamın arkasından dalga geçme döverim seni Bilmem şans eseri.Sen niye kıvırcıkları seviyon Sıla kıvırcık Ali kıvırcık
Ölmüş adamın arkasından dalga geçme döverim seni Bilmem şans eseri.Sen niye kıvırcıkları seviyon Sıla kıvırcık Ali kıvırcık
cidden harun da bi cool luk varAyyy senin her yerin cool olsa kaç yazar. Bakarsın yine 1.olurum sosyal proje kapsamını da sayemde yaparım 1.
Ağzımı açmadım ne dalga geçmesi 😱Ölmüş adamın arkasından dalga geçme döverim seni Bilmem şans eseri.
Hee sorma bi o cool bi de brad pittcidden harun da bi cool luk var
Ağzımı açmadım ne dalga geçmesi 😱
bakalım görecezHee sorma bi o cool bi de brad pitt
Şaka yapıyom sen iyi insansın Seversin Kıvırcık Aliyi bence.
Özelden dinletim mi bi tane Nolurbakalım görecez
dinlet bakalım çok ısrar ettin
Sen niye kıvırcıkları seviyon Sıla kıvırcık Ali kıvırcık
haha ayy sorduğun soruya bak kendiside kıvırcık olduğu için olmasın sakınAyyy senin her yerin cool olsa kaç yazar. Bakarsın yine 1.olurum sosyal proje kapsamını da sayemde yaparım 1.
Sadece denk geliyor.haha ayy sorduğun soruya bak kendiside kıvırcık olduğu için olmasın sakın
@Harunnn60 kulis sağlar sana cnmÇok sevdiğim, hit dolu bir albüm. İnşallah iddialı yarışmacılardan olacağız bu kez.
Kıvırcık Ali ile aran Nasıl adminim sen ona güzel oylar ver ben de güzel konular ve projeler üreteyimDesteklerini bekliyoruz.
Kıvırcık Ali ile aran Nasıl adminim sen ona güzel oylar ver ben de güzel konular ve projeler üreteyim
@Harunnn60 kulis sağlar sana cnm
Katy? Sertab?Desteklerini bekliyoruz.
Anlamadım ne ihaneti.Katy? Sertab?
Ozan bana ihanet mi ediyorsun yoksa.
ayy çatlama bee öyle birşey yaparsan şutlanırsın .A .A@Çiğdem- açıklamayacaksan kendi kendimi açıklayacam
İki tarafın da gönlü olsun der gibi konuştun ama yemezler anlaşabiliriz.Kaliteli müzik yapan bir sanatçı şüphesiz ama benim çok dinlediğim bir tarzda değil şarkıları. Neler olacak göreceğiz.