Ölmüş adamın arkasından dalga geçme döverim seniSen niye kıvırcıkları seviyonSıla kıvırcık Ali kıvırcık
![]()
![]()
Ölmüş adamın arkasından dalga geçme döverim seniSen niye kıvırcıkları seviyonSıla kıvırcık Ali kıvırcık
![]()
![]()
cidden harun da bi cool luk varAyyy senin her yerin cool olsa kaç yazar.Bakarsın yine 1.olurum sosyal proje kapsamını da sayemde yaparım 1.
![]()
Ağzımı açmadım ne dalga geçmesi 😱Ölmüş adamın arkasından dalga geçme döverim seniBilmem şans eseri.
![]()
Hee sorma bi o cool bi de brad pittcidden harun da bi cool luk var![]()
Ağzımı açmadım ne dalga geçmesi 😱
Hee sorma bi o cool bi de brad pitt
Şaka yapıyom sen iyi insansınSeversin Kıvırcık Aliyi bence.
![]()
Özelden dinletim mi bi tanebakalım görecez
![]()
dinlet bakalım çok ısrar ettin
Sen niye kıvırcıkları seviyonSıla kıvırcık Ali kıvırcık
![]()
![]()
haha ayy sorduğun soruya bak kendiside kıvırcık olduğu için olmasın sakınAyyy senin her yerin cool olsa kaç yazar.Bakarsın yine 1.olurum sosyal proje kapsamını da sayemde yaparım 1.
![]()
Sadece denk geliyor.haha ayy sorduğun soruya bak kendiside kıvırcık olduğu için olmasın sakın![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 kulis sağlar sana cnmÇok sevdiğim, hit dolu bir albüm. İnşallah iddialı yarışmacılardan olacağız bu kez.![]()
Desteklerini bekliyoruz.
Kıvırcık Ali ile aran Nasıl adminim sen ona güzel oylar ver ben de güzel konular ve projeler üreteyimDesteklerini bekliyoruz.![]()
Kıvırcık Ali ile aran Nasıl adminim sen ona güzel oylar ver ben de güzel konular ve projeler üreteyim![]()
Katy? Sertab?Desteklerini bekliyoruz.![]()
Anlamadım ne ihaneti.Katy? Sertab?
Ozan bana ihanet mi ediyorsun yoksa.![]()
ayy çatlama bee öyle birşey yaparsan şutlanırsın@Çiğdem- açıklamayacaksan kendi kendimi açıklayacam![]()
İki tarafın da gönlü olsun der gibi konuştun ama yemezler anlaşabiliriz.Kaliteli müzik yapan bir sanatçı şüphesiz ama benim çok dinlediğim bir tarzda değil şarkıları. Neler olacak göreceğiz.![]()