Tsk'ler gururla !!!bu sezon senide yazıcm juri kadrosuna oylarını beklerim cnm 1.haftayla birlitke formatı anlarsın zaten kolay
Tsk'ler gururla !!!bu sezon senide yazıcm juri kadrosuna oylarını beklerim cnm 1.haftayla birlitke formatı anlarsın zaten kolay
Yarışmacılar :
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem
3.yarışmacımız Benim Albümümde ilk defa yarışıcak olan @Yiğitt
Not : Aşk Melekleri Albümüyle, Benim Hikayem Albümünün şarkılarının hepsi ortak sadece Benim Hikayem şarkısı frklı o şarkıyı kullanması için Benim Hikayem Albümünü kullanmasına izin verdim Aşk Melekleri Albümü ilerki sezonlarda kullanılamıcak bunuda bildireyim
Berkay - Benim Hikayem Albümü
Benim Hikayem, Berkay'ın beşinci stüdyo albümü. 26 Mayıs 2015'te Avrupa Müzik etiketiyle piyasaya sürülmüştür. Şarkıcının Aşk Melekleri albümünden sonra yayınlandığı albümdür
@destere @yatutarsa @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19
Sen kimle katılıyorsun bu sezon?3. Sezon için ben düşünüyordum @Yiğitt ama senin almanada sevindim. Berkay yerli erkek şarkıcılar arasında en sevdiğim şarkıcıdır her hafta tam puan verebilirim
Sen kimle katılıyorsun bu sezon?
Bu albümünü tek parça baya bir dinledim, çok güzel bir albüm.
Benim Albümüm yarışmasında bu kez tamamen tür değişikliğine gidip hem üstat bir sanatçıyı az tanıyanlara tanıtmak amaçlı hem de sosyal bir proje amacıyla bu albümle gelme kararı aldım. Elimden geldiğince sevdirmeye çalışacağım.
Albümümüz Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya albümü olacak.
@destere @yatutarsa @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies
Üçü de iddiasızYarışmacılar :
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem
3.yarışmacımız Benim Albümümde ilk defa yarışıcak olan @Yiğitt
Not : Aşk Melekleri Albümüyle, Benim Hikayem Albümünün şarkılarının hepsi ortak sadece Benim Hikayem şarkısı frklı o şarkıyı kullanması için Benim Hikayem Albümünü kullanmasına izin verdim Aşk Melekleri Albümü ilerki sezonlarda kullanılamıcak bunuda bildireyim
Berkay - Benim Hikayem Albümü
Benim Hikayem, Berkay'ın beşinci stüdyo albümü. 26 Mayıs 2015'te Avrupa Müzik etiketiyle piyasaya sürülmüştür. Şarkıcının Aşk Melekleri albümünden sonra yayınlandığı albümdür
@destere @yatutarsa @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19
@tolgab Isırgan Otu albümünü düşündüm aslında başta ama sonra bu albümde karar kıldım. Hem daha günümüze yakın olacağını düşündüm bu sebeple.
@vadikızı beğenmene sevindim umarım iyi puanlar alırız yine senden.
@Yiğitt canısı senin seçimin de gayet iyi olmuş. Kıvırcık Ali'yi seveceğini biliyordum.
@DarkLeqenD Kıvırcık Ali dinledin mi hiç acaba
Sen kimi seçeceksin var mı kafanda biri.beğendiğime göre iyi puanlar gelecek demektir bonişim
Sen kimi seçeceksin var mı kafanda biri.
Sosyal projende başarılar.Benim Albümüm yarışmasında bu kez tamamen tür değişikliğine gidip hem üstat bir sanatçıyı az tanıyanlara tanıtmak amaçlı hem de sosyal bir proje amacıyla bu albümle gelme kararı aldım. Elimden geldiğince sevdirmeye çalışacağım.
Albümümüz Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya albümü olacak.
@destere @yatutarsa @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies
Noo sayende dinleyecem adaşını@tolgab Isırgan Otu albümünü düşündüm aslında başta ama sonra bu albümde karar kıldım. Hem daha günümüze yakın olacağını düşündüm bu sebeple.
@vadikızı beğenmene sevindim umarım iyi puanlar alırız yine senden.
@Yiğitt canısı senin seçimin de gayet iyi olmuş. Kıvırcık Ali'yi seveceğini biliyordum.
@DarkLeqenD Kıvırcık Ali dinledin mi hiç acaba
Canım Kıvırcık Ali'yi senin gibi entel tipler dinlemez ama sana da sevdiririm belki. Siz gidin Sia dinleyinSosyal projende başarılar.
Bakalım seversin inşallah. Türkü seviyorsan seversin diye düşünüyorum.Noo sayende dinleyecem adaşını
Entel değilim ben cool'umCanım Kıvırcık Ali'yi senin gibi entel tipler dinlemez ama sana da sevdiririm belki. Siz gidin Sia dinleyin
Bakalım seversin inşallah. Türkü seviyorsan seversin diye düşünüyorum.
Ayyy senin her yerin cool olsa kaç yazar. Bakarsın yine 1.olurum sosyal proje kapsamını da sayemde yaparım 1.Q
Entel değilim ben cool'um
Sen niye kıvırcıkları seviyon Sıla kıvırcık Ali kıvırcıkCanım Kıvırcık Ali'yi senin gibi entel tipler dinlemez ama sana da sevdiririm belki. Siz gidin Sia dinleyin
Bakalım seversin inşallah. Türkü seviyorsan seversin diye düşünüyorum.