sence
sılanın diğer albümlerini almalarını yasakladım ayoll seninde istediğin birşey değilmiydi zaten bu .A .ASende az değilsin acun olayına açıklık getirmiyorsun
Ayy beni düşünmüş cnmsılanın diğer albümlerini almalarını yasakladım ayoll seninde istediğin birşey değilmiydi zaten bu .A .A
çok iyi bir seçim olmuşBenim Albümüm yarışmasında bu kez tamamen tür değişikliğine gidip hem üstat bir sanatçıyı az tanıyanlara tanıtmak amaçlı hem de sosyal bir proje amacıyla bu albümle gelme kararı aldım. Elimden geldiğince sevdirmeye çalışacağım.
Albümümüz Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya albümü olacak.
@destere @yatutarsa @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies
Beğenmene sevindim Kıvırcık Ali sağlam bir sanatçıdır. Forum üyeleri ne kadar sever bilemiyorum ama herkesin bilmesi gereken üstatlardan biri kesinlikle.çok iyi bir seçim olmuş
çok iyi eserleri bulunuyor..dinlediğim başarılı bir sanatçıdır..tabi dediğin gibi bakalım forum üyeleri nasıl bakacak bu seçime..2.sezonda için hayırlı olsunBeğenmene sevindim Kıvırcık Ali sağlam bir sanatçıdır. Forum üyeleri ne kadar sever bilemiyorum ama herkesin bilmesi gereken üstatlardan biri kesinlikle.
Çok 1.oldum zaten eğer birinci olmak isteseydim çok popüler 2 isim aklımdaydı ama bu sezon popüler olmayı değil sosyal proje kapsamında katılmak istedim. He belki bu albümle de 1.olurum ama bizim forumun zevkine hitap eder mi bilemiyorum. Gittiği yere kadar.çok iyi eserleri bulunuyor..dinlediğim başarılı bir sanatçıdır..tabi dediğin gibi bakalım forum üyeleri nasıl bakacak bu seçime..2.sezonda için hayırlı olsun
katılıyorum çok 1.oldun bu albümle tabiki olabilirsin bi daha ama bundan öte sanırım daha çok sosyal anlamda yarışmış olacaksın buda iyi bir sosyal proje olacaktır...yarışmaya olumlu bir şekilde yansıyacaktır..seninde dediğin gibi gittiği yere kadar artık...bakalım nasıl olacak 2.sezonun baya renkli olacağını düşünüyorumÇok 1.oldum zaten eğer birinci olmak isteseydim çok popüler 2 isim aklımdaydı ama bu sezon popüler olmayı değil sosyal proje kapsamında katılmak istedim. He belki bu albümle de 1.olurum ama bizim forumun zevkine hitap eder mi bilemiyorum. Gittiği yere kadar.
Kıvırcık Ali ile de 1.olursam değmeyin keyfime. @OzaN benim amblemler yalan oldu sanırım.katılıyorum çok 1.oldun bu albümle tabiki olabilirsin bi daha ama bundan öte sanırım daha çok sosyal anlamda yarışmış olacaksın buda iyi bir sosyal proje olacaktır...yarışmaya olumlu bir şekilde yansıyacaktır..seninde dediğin gibi gittiği yere kadar artık...bakalım nasıl olacak 2.sezonun baya renkli olacağını düşünüyorum
bi daha 1. olabilirsin bellimi olur hiçKıvırcık Ali ile de 1.olursam değmeyin keyfime. @OzaN benim amblemler yalan oldu sanırım.
Benim Albümüm yarışmasında bu kez tamamen tür değişikliğine gidip hem üstat bir sanatçıyı az tanıyanlara tanıtmak amaçlı hem de sosyal bir proje amacıyla bu albümle gelme kararı aldım. Elimden geldiğince sevdirmeye çalışacağım.
Albümümüz Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya albümü olacak.
@destere @yatutarsa @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies
Güzel olacak güzel.Yarışmacılar :
1 - @xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü
2- @denizz19 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya Albümü
3- @Yiğitt Berkay - Benim Hikayem
3.yarışmacımız Benim Albümümde ilk defa yarışıcak olan @Yiğitt
Not : Aşk Melekleri Albümüyle, Benim Hikayem Albümünün şarkılarının hepsi ortak sadece Benim Hikayem şarkısı frklı o şarkıyı kullanması için Benim Hikayem Albümünü kullanmasına izin verdim Aşk Melekleri Albümü ilerki sezonlarda kullanılamıcak bunuda bildireyim
Berkay - Benim Hikayem Albümü
Benim Hikayem, Berkay'ın beşinci stüdyo albümü. 26 Mayıs 2015'te Avrupa Müzik etiketiyle piyasaya sürülmüştür. Şarkıcının Aşk Melekleri albümünden sonra yayınlandığı albümdür
@destere @yatutarsa @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19
Biraz kararsızım albümü belirleyeceğim şimdievet @Billy Kane @turkuazz sizlerde yavaş yavaş albümlerinizi kararlaştırın
bu sezon senide yazıcm juri kadrosuna oylarını beklerim cnm 1.haftayla birlitke formatı anlarsın zaten kolayBarış Akarsu iyiymiş beya !!!