Benim Albümüm 2.Sezon (10 Haziranda)

final balarısıda var şampiyonun büyük fvorisi olur bence 8 süper şarkısı var zaten 2 tanede ilk haftaları idare eder şarkı çıkar :F
Senle bunu biz özelden konuşalım bi. :A

Ama 10 haziran nedir Çiko yapma Allah aşkına. Sınavlar 11 haziranda bitiyor. Birkaç gün sonra başlat bence. Aaa sende aceleci çıktın birisine derken. 😵:A

Senle bunu biz özelden konuşalım bi. :A

Ama 10 haziran nedir Çiko yapma Allah aşkına. Sınavlar 11 haziranda bitiyor. Birkaç gün sonra başlat bence. Aaa sende aceleci çıktın birisine derken. 😵:A
15 mayısta bitti zaten 10 gün daha koy 25 gün ara 1 ay oluyor nerdeyse :F

tamam işte 10 haziranla birlikte sınavlar bitiyor oylama zten 12 yad 13 ü gibi başlar gayet iyi bir tarih :F

15 mayısta bitti zaten 10 gün daha koy 25 gün ara 1 ay oluyor nerdeyse :F

tamam işte 10 haziranla birlikte sınavlar bitiyor oylama zten 12 yad 13 ü gibi başlar gayet iyi bir tarih :F
Neyse ben sınava çalışayım. :d
Sen yarın dediğim gibi bana yardımcı ol. Şarkıları filan ayarla tamam mı. :A Senle sonra ödeşiriz biz. :A

bnmki de stüdyoda kayda alınmış bir farkı yok bence:F
Neyse ben sınava çalışayım. :D
Sen yarın dediğim gibi bana yardımcı ol. Şarkıları filan ayarla tamam mı. :A Senle sonra ödeşiriz biz. :A
haftalık fikir veririm ama bu sefer herkes emek verip aktif olucak @Harunnn60 uğraşıcaksın yani :A yazayımmı o albümle seni düşünücekmisin :F

@xemrexxx oldu ayoll diğer albümlerden akrışık en iyi şarkıları doldurmuş bir albüme öyle olmaz :F

haftalık fikir veririm ama bu sefer herkes emek verip aktif olucak @Harunnn60 uğraşıcaksın yani :A yazayımmı o albümle seni düşünücekmisin :F

@xemrexxx oldu ayoll diğer albümlerden akrışık en iyi şarkıları doldurmuş bir albüme öyle olmaz :F
ay ne güzel ozanla senden her hafta tam point alacaktım.ss

evet 2.sezonun ilk yarışmacısını açıklıyorum 1.sezonun finalistlerinden @xemrexxx :F

Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir - Albümü
Ayrılık Zamansız Gelir, Barış Akarsu'nun Seyhan Müzik'ten 4 Ocak 2008 tarihinde yayımlanan üçüncü ve son müzik albümü. Albüm, sanatçının vefatından sonra tamamlanmış ve yayımlanmıştır.
216Baasrugv.jpg

@destere @yatutarsa @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies