İyi ama sıla bu yarışmada ilk sezon şampiyonu oldu senin yarışmanda üstelik bu gerçeği sende oda değiştiremezsinizayy @Bully çok ısrar etti şutlayalım sılayı diye
Bak o da bir ihtimal o yumuduk çocuktan her şey beklenir.
Kesin Murat Bozdur ama değişmişsindir.
1.haftaya denk gelir ama 2.haftayla birlikte rahatsın oylarını gönder yeter juride lazım yarışmayaHaziran 6'dan 17'sine kadar benim finaller yarışmakla uğraşamam yani. Biz juri tayfa geceleri sahura ulaştırana kadar takılırız artık.
@denizz19 beni açık etti bende seni ortaya attımYaptığımız pazarlığı niye açık ettin ki şimdi
kulak dolgunluğu ne yaHow Deep Is Your Love'ı biliyorum bak kim bilir seçtiğin albümde bildiğim şarkıları çıkar belki yabancı şarkılarla pek aram yoktur ama kulak dolgunluğum da vardır
Bir işi de tek başına becersen dişimi kırarım zaten neyse sen de haklısın bana sığınmakla Deniz çirkefiyle anca ben başa çıkarım1.haftaya denk gelir ama 2.haftayla birlikte rahatsın oylarını gönder yeter juride lazım yarışmaya
@denizz19 beni açık etti bende seni ortaya attım
Bilmem aklıma geldi söyleyeyim dedim sanırım saçmaladımkulak dolgunluğu ne ya
katıl tabikide cnm sana dediğim albümü al yine çeyreklere gelirsinKatılsam mı bilmiyorum.
Final yolu yokmu hiç bana.katıl tabikide cnm sana dediğim albümü al yine çeyreklere gelirsin
kız donu zilli özel mesaj kutuna bak sağda solda kıvırtma.ss1.haftaya denk gelir ama 2.haftayla birlikte rahatsın oylarını gönder yeter juride lazım yarışmaya
@denizz19 beni açık etti bende seni ortaya attım
final balarısıda var şampiyonun büyük fvorisi olur bence 8 süper şarkısı var zaten 2 tanede ilk haftaları idare eder şarkı çıkarFinal yolu yokmu hiç bana.
Senle bunu biz özelden konuşalım bi.final balarısıda var şampiyonun büyük fvorisi olur bence 8 süper şarkısı var zaten 2 tanede ilk haftaları idare eder şarkı çıkar
15 mayısta bitti zaten 10 gün daha koy 25 gün ara 1 ay oluyor nerdeyseSenle bunu biz özelden konuşalım bi.
Ama 10 haziran nedir Çiko yapma Allah aşkına. Sınavlar 11 haziranda bitiyor. Birkaç gün sonra başlat bence. Aaa sende aceleci çıktın birisine derken. 😵
Neyse ben sınava çalışayım.15 mayısta bitti zaten 10 gün daha koy 25 gün ara 1 ay oluyor nerdeyse
tamam işte 10 haziranla birlikte sınavlar bitiyor oylama zten 12 yad 13 ü gibi başlar gayet iyi bir tarih
normal stüdyo albümü o tarkanın toplama değilki
bnmki de stüdyoda kayda alınmış bir farkı yok bencenormal stüdyo albümü o tarkanın toplama değilki
bnmki de stüdyoda kayda alınmış bir farkı yok bence
haftalık fikir veririm ama bu sefer herkes emek verip aktif olucak @Harunnn60 uğraşıcaksın yani yazayımmı o albümle seni düşünücekmisinNeyse ben sınava çalışayım.
Sen yarın dediğim gibi bana yardımcı ol. Şarkıları filan ayarla tamam mı. Senle sonra ödeşiriz biz.
ay ne güzel ozanla senden her hafta tam point alacaktım.sshaftalık fikir veririm ama bu sefer herkes emek verip aktif olucak @Harunnn60 uğraşıcaksın yani yazayımmı o albümle seni düşünücekmisin
@xemrexxx oldu ayoll diğer albümlerden akrışık en iyi şarkıları doldurmuş bir albüme öyle olmaz