Sen kaşındın ne diye karıştırıyon destere'yi hemen.hahah aa susss albüm bilgiside kaçırma ağzından seni en son açıklıcam zaten
Tabii ki öyle yapacaksın assolistler en son çıkar. 😎
Sen kaşındın ne diye karıştırıyon destere'yi hemen.hahah aa susss albüm bilgiside kaçırma ağzından seni en son açıklıcam zaten
hahah aa evet şampiyonluğu var olursa all stardada olucak zaten oyüzden başka albümünün yarışmasına gerek yok ne koysa ilgi görüyor çünkü diğer şarkıcıların farklı albümleri sorun olmazda sılada oluyor
Yaz kızım ; Calvin Harris - Motion Albümü.
@Bully @DarkLenqD bu seferde yarışmacı olarak canını sıkacak anlaşılanSen kaşındın ne diye karıştırıyon destere'yi hemen.
Tabii ki öyle yapacaksın assolistler en son çıkar. 😎
@DarkLeqenD Yalın sever Ayrıca yarışmacı olarak canımı sıkamaz çünkü ben de ona oy verecem bu sefer@Bully @DarkLenqD bu seferde yarışmacı olarak canını sıkacak anlaşılan
başvururken seni hiç hesaba katmamıştım@DarkLeqenD Yalın sever Ayrıca yarışmacı olarak canımı sıkamaz çünkü ben de ona oy verecem bu sefer
Yalınlamı katılıyorsunOhoo o gelene kadar. Ayrıca abartttın yine, diğer dediğime daha kötü verirdi bence destere, Yalın'a iyi puan verdiği bir sürü hafta sayarım sana şaşırırsın. Tarkan kadar nefret etmiyor ondan.
Bu sayede kimle katılacağımı da ifşa ettik aferin sana.
@DarkLeqenD Yalın sever Ayrıca yarışmacı olarak canımı sıkamaz çünkü ben de ona oy verecem bu sefer
Jüri olmak rahattı tabii kafana göre ahkam kesebiliyordun işte şimdi düştün elime zaten yarışmacılık tecrüben de yok ilk haftadan yeriz senibaşvururken seni hiç hesaba katmamıştım
Severim @Çiğdem-Murat Boz sever misin
EvetYalınlamı katılıyorsun
sana 1 verirken keşke bugünleri düşünseymişim la calvin le ilk haftadan yanlışlıkla elenirsem olay çıkartırımJüri olmak rahattı tabii kafana göre ahkam kesebiliyordun işte şimdi düştün elime zaten yarışmacılık tecrüben de yok ilk haftadan yeriz seni
ohhh olsun sanaJüri olmak rahattı tabii kafana göre ahkam kesebiliyordun işte şimdi düştün elime zaten yarışmacılık tecrüben de yok ilk haftadan yeriz seni
Severim @Çiğdem-
Evet
Ajdar ile mi katılıcaksınİnşallah dolmamıştır hemen yolluyorum.
Ee dün yediğin hurmalar demişlersana 1 verirken keşke bugünleri düşünseymişim la calvin le ilk haftadan yanlışlıkla elenirsem olay çıkartırım
Murat Boz'u hiç sevmem zaten umarım ilk haftadan elenirohhh olsun sana
Sıla'yı yasaklarken bana danıştı Çiğdem merak etme. Benden izinsiz böyle bir şey olsa fırtınalar kopardı. Ben de başka bir ismi seçtim zaten yakında açıklarım.sılayı yasaklamak çokta adil olmamış ama olsun ilk sezonda şampiyon oldu oda iyi
cidden soru mu sordun yoksa Calvini ezdin mi ha eğer 2.yse ezileni bu sezon görecezEe dün yediğin hurmalar demişler
Bu arada Calvin kim la
çocuğun hevesini kırma @DarkLeqenD sen bakma ona @Bully senden önce elenecekEe dün yediğin hurmalar demişler
Bu arada Calvin kim la
Murat Boz'u hiç sevmem zaten umarım ilk haftadan elenir