Bana bildiğim şeyleri söyleme yüzyılın hezimetini yaşatıcam tabi ilk haftadan elenmessem veya 2. .s.s
İyi danışmışsa tamamdır bu durumda kendi yarışmasıdır diye yasakladı sandım sana danışmışsa tamamdır.ayrıca ilk sezon şampiyonu sıla sonuçtaSıla'yı yasaklarken bana danıştı Çiğdem merak etme. Benden izinsiz böyle bir şey olsa fırtınalar kopardı. Ben de başka bir ismi seçtim zaten yakında açıklarım.
Benim bildiğim tek Calvin, Calvin Klein'dır başka Calvin bilmem bencidden soru mu sordun yoksa Calvini ezdin mi ha eğer 2.yse ezileni bu sezon görecez
Süper mod olmuşsun ama çok cahil kalmışsınBenim bildiğim tek Calvin, Calvin Klein'dır başka Calvin bilmem ben
Aynen. Çünkü benim çirkefliğimle alakalı biraz. Sıla'yı benden başka kimsenin kullanmasını istemediğimden ya yarışma dışı kalır ya da yine seçerim şantajı yaptım. O da durumu kurtarmak için böyle bir önlem almak zorunda kaldı. Aha Çiğdem yalansa yalan desin.İyi danışmışsa tamamdır bu durumda kendi yarışmasıdır diye yasakladı sandım sana danışmışsa tamamdır.ayrıca ilk sezon şampiyonu sıla sonuçta
Finaller varken yarışmayla uraşamam hiç beni juri yaparsınız işte.
10 şarkı evet @xemrexxx şimdiden yarısı doldu ama finalist olarak senin yerin hazır yinede bana çokta güvenme dışarıda kalabilrisinkız 10 şarkı mı gerekli donu zilli @Çiğdem-
Aynen. Çünkü benim çirkefliğimle alakalı biraz. Sıla'yı benden başka kimsenin kullanmasını istemediğimden ya yarışma dışı kalır ya da yine seçerim şantajı yaptım. O da durumu kurtarmak için böyle bir önlem almak zorunda kaldı. Aha Çiğdem yalansa yalan desin.
Haklısın Hiç olmazsa yarışmada sılayı seçmek isteyen seçemeyecek.buda senin açından iyi oldu sılayla senin dışında yarışan yarışmacı olmayacakAynen. Çünkü benim çirkefliğimle alakalı biraz. Sıla'yı benden başka kimsenin kullanmasını istemediğimden ya yarışma dışı kalır ya da yine seçerim şantajı yaptım. O da durumu kurtarmak için böyle bir önlem almak zorunda kaldı. Aha Çiğdem yalansa yalan desin.
oldu millet 10 yarışsın sen 8 kullan8 yapsak şunu
sen özel mesaj kutuna bakoldu millet 10 yarışsın sen 8 kullan
8 şarkımı var albümde öyle durumlarda başka yerden ekleme yaptırabiliriz sen hande yener albümlerinden alsana survivorda heves etmiştin
Sen saftirik birisin ben senden yine alırdım onu. Sıla'yı bırakıp Mabel'i seçmen bunun en büyük göstergesi.Ben Sılayı sana vermeseydim napacaktın
Haziran 6'dan 17'sine kadar benim finaller yarışmakla uğraşamam yani. Biz juri tayfa geceleri sahura ulaştırana kadar takılırız artık.
Sen saftirik birisin ben senden yine alırdım onu. Sıla'yı bırakıp Mabel'i seçmen bunun en büyük göstergesi.
Aynen. Çünkü benim çirkefliğimle alakalı biraz. Sıla'yı benden başka kimsenin kullanmasını istemediğimden ya yarışma dışı kalır ya da yine seçerim şantajı yaptım. O da durumu kurtarmak için böyle bir önlem almak zorunda kaldı. Aha Çiğdem yalansa yalan desin.
ayy @Bully çok ısrar etti şutlayalım sılayı diyeHaklısın Hiç olmazsa yarışmada sılayı seçmek isteyen seçemeyecek.buda senin açından iyi oldu sılayla senin dışında yarışan yarışmacı olmayacak
How Deep Is Your Love'ı biliyorum bak kim bilir seçtiğin albümde bildiğim şarkıları çıkar belki yabancı şarkılarla pek aram yoktur ama kulak dolgunluğum da vardırSüper mod olmuşsun ama çok cahil kalmışsın
Bak o da bir ihtimal o yumuduk çocuktan her şey beklenir.ayy @Bully çok ısrar etti şutlayalım sılayı diye
Kesin Murat Bozdur ama değişmişsindir.Neyse aslında şimdi seçtiğim albümde Sıla'nın sözlerini yazdığı bir şarkı vardı ama o albümüde değiştirdim maalesef