Benim Albümüm 2.Sezon (10 Haziranda)

final balarısıda var şampiyonun büyük fvorisi olur bence 8 süper şarkısı var zaten 2 tanede ilk haftaları idare eder şarkı çıkar
Senle bunu biz özelden konuşalım bi.

Ama 10 haziran nedir Çiko yapma Allah aşkına. Sınavlar 11 haziranda bitiyor. Birkaç gün sonra başlat bence. Aaa sende aceleci çıktın birisine derken. 😵

Senle bunu biz özelden konuşalım bi.

Ama 10 haziran nedir Çiko yapma Allah aşkına. Sınavlar 11 haziranda bitiyor. Birkaç gün sonra başlat bence. Aaa sende aceleci çıktın birisine derken. 😵
15 mayısta bitti zaten 10 gün daha koy 25 gün ara 1 ay oluyor nerdeyse

tamam işte 10 haziranla birlikte sınavlar bitiyor oylama zten 12 yad 13 ü gibi başlar gayet iyi bir tarih

15 mayısta bitti zaten 10 gün daha koy 25 gün ara 1 ay oluyor nerdeyse

tamam işte 10 haziranla birlikte sınavlar bitiyor oylama zten 12 yad 13 ü gibi başlar gayet iyi bir tarih
Neyse ben sınava çalışayım.

Sen yarın dediğim gibi bana yardımcı ol. Şarkıları filan ayarla tamam mı.
Senle sonra ödeşiriz biz.

bnmki de stüdyoda kayda alınmış bir farkı yok bence
Neyse ben sınava çalışayım.

Sen yarın dediğim gibi bana yardımcı ol. Şarkıları filan ayarla tamam mı.
Senle sonra ödeşiriz biz.
haftalık fikir veririm ama bu sefer herkes emek verip aktif olucak @Harunnn60 uğraşıcaksın yani
yazayımmı o albümle seni düşünücekmisin

@xemrexxx oldu ayoll diğer albümlerden akrışık en iyi şarkıları doldurmuş bir albüme öyle olmaz

ay ne güzel ozanla senden her hafta tam point alacaktım.ss

evet 2.sezonun ilk yarışmacısını açıklıyorum 1.sezonun finalistlerinden @xemrexxx

Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir - Albümü
Ayrılık Zamansız Gelir, Barış Akarsu'nun Seyhan Müzik'ten 4 Ocak 2008 tarihinde yayımlanan üçüncü ve son müzik albümü. Albüm, sanatçının vefatından sonra tamamlanmış ve yayımlanmıştır.

@destere @yatutarsa @ozgur2113 @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies