Benim Albümüm 2.Sezon (10 Haziranda)

hahahha aa sende adamlarının düetlerini görünce yarışmalarda olmasını istemediğin vadikızını sahiplenir oldun ama o şarkılar bitince bakalım devam edecekmi bu sahiplenme
Aynen Serdar ve Yalın söz konusu oldu mu akan sular duruyor

Geçmişe bir sünger çekmek, kötü anıları silmek lazım bu sefer her şey çok güzel olacak diye düşünüyorum

''Benim Hikayem'' albümünde 13 şarkı var, hangi 3'ünü eleyeyim hiç bilmiyorum. Her şarkısı süper, hepsinin de yeri olması lazım diye düşünüyorum. @MayısKralı ne yapacam ben?

Et o zaman şimdi, tatile çıkacağım akşam ve ilk şarkımı şimdiden yollamamam gerekiyor.

Albüm şarkıları:
1) Benim Hikayem -
2) Aşktan Fazla -
3) Gel Gel -
4) İnanırım -
5) Sen Varsın -
6) En Azından -
7) Sayı Duyarım
8) Beni Bozar -
9) İki Kişiden Biri -
10) Baştan Sevelim
11) Yığılıp Kaldım
12) Unuturum -
13) Kararsızım

Yanında tire koyduklarımı garanti düşündüm, 9 şarkı oluyor. Kararsızım ve Yığılıp Kaldım şarkılarını zorla eledim gibi oldu. Ben ''Baştan Sevelim'' şarkısını 10. olarak alayım diyorum ama netleştiremedim.

Bu arada kullanacağım haftaya göre sıralı değil, karışık.

Yardım ederim.
Aşktan Fazla'yı çıkar bir kere beni eleyen şarkıydı MS'de hala onu niye kullandım bilmiyorum
Aşktan Fazla güzel ya, ilk haftalarda kullanıp bırakabilirim onu.

Sence ''Baştan Sevelim'' mi ''Saygı Duyarım'' mı?
10. şarkı hangisi olsun, ya da diğer tavsiyelerin?

Sen şu an kararsızsın ve ruh halini yansıtan şarkıyı yani "Kararsızım" ı seç bence

Herkes yalan Kıvırcık Ali gerçek.
Hem de aşırı kararsızım.

''Baştan Sevelim''i eklliyorum o halde.
@denizz19 ayy bu @Bully neden senin albümünü değerlendirmedi henüz

@Yiğitt elediğiniz şarkıları bana bildirmenizi kaldırdım yarışma başlamadan belirleyip bildirmenize artık gerek yok fazla şarkısı olan yarışma ilerlerken oan duruma göre karar verip terciğini yapabilir

Biliyoruz da sıralamayı yaptık biz.

Biliyoruz da sıralamayı yaptık biz.
aa ben bana bildirmek için şuan acele ediyorsun sanmıştım oyüzden dedim 1.sezonda yarışma başlamadan elettirdim mesala keşke elemeseydim diyenler oldu oyüzden

bu akşam gidiyorsun galiba tatile 1.hafta şarkını evet bana şimdiden yollamanda fayda var

Aynen yollayacağım, recap süresi nasıl burada?

Niye Bully müzik editörü mü