Benim Albümüm 2.Sezon / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

Kullanacam diyom ya işte, ne diye soruyon.

Evet üstte gördüm, diğer şarkıcılara da bakmam lazım.

Yön vermeye bayılırım.
"Bu haftadan sonra son kez oy kullanacam" demen bana bu hafta oy kullanmayacağını düşündürttü de sorayım dedim.

"Sonra" yerine "itibaren" kelimesini kullansan sormazdım.

Normalde puanlamayacaktım fakat şarkı sayısı az ve boş vakit sayısı çok olduğu için dört şarkıyı da tamamını dinledim.

Katty Perry'nin müziğine giremedim açıkçası, 2 hafta önceki müzik çok daha etkileyiciydi. Buna ısınamadım. Klibi Allah var güzel, fiziğini göstermiş müthiş, hafif Lost'u da andırdığı için sevmedim değil; lakin burada klibe değil söz ve müziğe, sese öncelik veriyoruz.
O yüzden Katty ortalama bir puanı hak ediyor bu hafta. @OzaN

Yalın'ı Küçüğüm ile katılacağını gördüğümde bir an heyecanlandım, kesin tam puan veririm demiştim fakat ne yazık ki hayal kırıklığına uğradım. Şu şarkıyı seslendirdiğini ummuştım halbuki, onla katılsaydı tam puan gelirdi:
@Bully

Kıvırcık Ali, geçen haftaki vasat performansından sonra çok daha iyi bir parça ile geldi. Özellikle sözleri gereği şuana kadar en beğendiğim ikinci Kıvırcık şarkısı oldu. Ne yazık ki yüksek bir puan verecek olmak kaçınılmaz. :# @denizz19

Murat Boz, tek tük efsaneleşmiş pop şarkıları dışında pop müzikten nefret ederim. Fakat bu şarkı, ne yazık ki efsaneler arasına girememiş bence, haftanın en kötüsü diyebilirim, üzgünüm.
@MayısKralı

yarın barış akarsulu racapıda dinleyip oy verirsin ozaman

Ne güzel sözler söylüyorsun sen ağzından bal damlıyor kibar feyzom benim
yeni ismin
beğenmezsen şark bülbülü de olabilirsin.
Umarım verdiğin oy işime yarar

Biz bazıları gibi cover şarkılar kullanmayız, kendi şarkılarımızla yarışırız.
Ayrıca Küçücüğüm en efsane Yalın şarkılarındandır.

Neyse 1 puanı bana vermeyeceksin en azından Murat'a verecek olman da güzel.

Şimdi yollarsa niye yarın başlatıyorsun onu anlamadım
hazırlanması var şimdi gece gece onunla uğraşamam kesilicek youtubeye atılıcakalr falan uyandığımda bakar foruma gelmeden haleltmeye çalısırım

hazırlanması var şimdi gece gece onunla uğraşamam kesilicek youtubeye atılıcakalr falan uyandığımda bakar foruma gelmeden haleltmeye çalısırım
İyi bakalım foruma gelmeden hallet o zaman bu işi.