2.5 yıldır 5 ay sonra falan 3 yıl olucak
Valla hem emre hem destere hem kurabiye hemde pompy işin zor
2.5 yıldır 5 ay sonra falan 3 yıl olucak
aaa sorma tüm cinsler beni buluyor ama bende cins seviyorum zatenValla hem emre hem destere hem kurabiye hemde pompy işin zor
onun nickinin anlamı kurabiye oyüzdenHa tamam şimdi oldu ya
Ya hiç dikkat etmemiştim iyimişonun nickinin anlamı kurabiye oyüzden
aaa sorma tüm cinsler beni buluyor ama bende cins seviyorum zaten
aaa sorma tüm cinsler beni buluyor ama bende cins seviyorum zaten
eğer olursa survivor bende efsane ayna ile gelecem 1.belliSende seviyorsan sıkıntı yok o zaman
eğer olursa survivor bende efsane ayna ile gelecem 1.belli
önce foruma bir dönsünde gerisi kolay hayalet gibi varmı yokmu belli değilki ayollBu @GunesinOglu daha ppsini değiştirmeye üşeniyor survivoru yapcağını hiç sanmıyorum.
önce foruma bir dönsünde gerisi kolay hayalet gibi varmı yokmu belli değilki ayoll
öyle değil yani konularda aktif olmak lazım bir senle konuşmakla olmaz ama yakında forumdada aktif olur umarım yüzünü gören cennetlik vllaYok foruma dönmüş belli her gün konuşuyoruz hemen hemen martta 5 günde bir falan uğruyordu
Evet sondaneğer olursa survivor bende efsane ayna ile gelecem 1.belli
Vay be çeyrek finale gelmişsiniz, bu haftadan sonra oy kullanayım bare son kez. Elenenlere şaşırdım, Katy gitmiştir diye düşünmüştüm.
Herkese başarılar dileyeyim.
Normalde puanlamayacaktım fakat şarkı sayısı az ve boş vakit sayısı çok olduğu için dört şarkıyı da tamamını dinledim.
Katty Perry'nin müziğine giremedim açıkçası, 2 hafta önceki müzik çok daha etkileyiciydi. Buna ısınamadım. Klibi Allah var güzel, fiziğini göstermiş müthiş, hafif Lost'u da andırdığı için sevmedim değil; lakin burada klibe değil söz ve müziğe, sese öncelik veriyoruz. O yüzden Katty ortalama bir puanı hak ediyor bu hafta. @OzaN
Yalın'ı Küçüğüm ile katılacağını gördüğümde bir an heyecanlandım, kesin tam puan veririm demiştim fakat ne yazık ki hayal kırıklığına uğradım. Şu şarkıyı seslendirdiğini ummuştım halbuki, onla katılsaydı tam puan gelirdi: @Bully
Kıvırcık Ali, geçen haftaki vasat performansından sonra çok daha iyi bir parça ile geldi. Özellikle sözleri gereği şuana kadar en beğendiğim ikinci Kıvırcık şarkısı oldu. Ne yazık ki yüksek bir puan verecek olmak kaçınılmaz. :# @denizz19
Murat Boz, tek tük efsaneleşmiş pop şarkıları dışında pop müzikten nefret ederim. Fakat bu şarkı, ne yazık ki efsaneler arasına girememiş bence, haftanın en kötüsü diyebilirim, üzgünüm. @MayısKralı
Sen Tolstoyevski'ye ne bakıyon onun zevkiyle forumun genel zevki tamamen zıt.Murat'a tam puan bekliyoruz Uçurum ile geliyorum
Tabi fikrine saygı duyuyorum ama haftanın en kötüsü olduğunuda düşünmüyorum. Yalından sonra en iyi gelen benim bence @Bully
Kısaca Kıvırcık go home diyorsun yani. @denizz19Kullandım oylarımı.
4 şarkı iyiydi, 1 şarkıcıyı hiç bilmiyorum zaten yarışmada olan.
Katheryn en iyiydi tabii. ♡
Bilmediğin şarkıcı değil zaten türkücü. Aynı zamanda hiç mi beğenmedin yani türkümü. Belli ki bildiklerine torpil geçmişsin. Neyse zaten senden 1 puan bekliyordum şaşırmadım o sebeple.Kullandım oylarımı.
4 şarkı iyiydi, 1 şarkıcıyı hiç bilmiyorum zaten yarışmada olan.
Katheryn en iyiydi tabii. ♡