Benim Albümüm 2.Sezon / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

Sende seviyorsan sıkıntı yok o zaman :A :A :A
eğer olursa survivor bende efsane ayna ile gelecem 1.belli :A :A :A
cemil-ozeren-erhan-guleryuz.jpg

Vay be çeyrek finale gelmişsiniz, bu haftadan sonra oy kullanayım bare son kez. :D Elenenlere şaşırdım, Katy gitmiştir diye düşünmüştüm. :)

Herkese başarılar dileyeyim. :X

Murat'a tam puan bekliyoruz :bhr: Uçurum ile geliyorum :Z

Normalde puanlamayacaktım fakat şarkı sayısı az ve boş vakit sayısı çok olduğu için dört şarkıyı da tamamını dinledim.

Katty Perry'nin müziğine giremedim açıkçası, 2 hafta önceki müzik çok daha etkileyiciydi. Buna ısınamadım. Klibi Allah var güzel, fiziğini göstermiş müthiş, hafif Lost'u da andırdığı için sevmedim değil; lakin burada klibe değil söz ve müziğe, sese öncelik veriyoruz. :A O yüzden Katty ortalama bir puanı hak ediyor bu hafta. @OzaN

Yalın'ı Küçüğüm ile katılacağını gördüğümde bir an heyecanlandım, kesin tam puan veririm demiştim fakat ne yazık ki hayal kırıklığına uğradım. Şu şarkıyı seslendirdiğini ummuştım halbuki, onla katılsaydı tam puan gelirdi: :( @Bully

Kıvırcık Ali, geçen haftaki vasat performansından sonra çok daha iyi bir parça ile geldi. Özellikle sözleri gereği şuana kadar en beğendiğim ikinci Kıvırcık şarkısı oldu. Ne yazık ki yüksek bir puan verecek olmak kaçınılmaz. :# @denizz19

Murat Boz, tek tük efsaneleşmiş pop şarkıları dışında pop müzikten nefret ederim. Fakat bu şarkı, ne yazık ki efsaneler arasına girememiş bence, haftanın en kötüsü diyebilirim, üzgünüm. :( @MayısKralı

Tabi fikrine saygı duyuyorum ama haftanın en kötüsü olduğunuda düşünmüyorum. :D Yalından sonra en iyi gelen benim bence :F @Bully

Murat'a tam puan bekliyoruz :bhr: Uçurum ile geliyorum :Z

Tabi fikrine saygı duyuyorum ama haftanın en kötüsü olduğunuda düşünmüyorum. :D Yalından sonra en iyi gelen benim bence :F @Bully
Sen Tolstoyevski'ye ne bakıyon onun zevkiyle forumun genel zevki tamamen zıt. :F

Zaten daha önce yarıştığı isimler de bu tezimi destekler nitelikte. :A

Son Oy Gönderme Tarihi 16 Temmuz Cumartesi 21:00

Çeyrek final oylaması başladı 5 kişiden ikisi elenecek ve 3 kişi yarı finale kalacak

Recap videosu ilk sayfada en alt kısımda ben yine sizlere akşama özelede atarım :F

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt

Kullandım oylarımı. :D
4 şarkı iyiydi, 1 şarkıcıyı hiç bilmiyorum zaten yarışmada olan. :D
Katheryn en iyiydi tabii. ♡

Kullandım oylarımı. :D
4 şarkı iyiydi, 1 şarkıcıyı hiç bilmiyorum zaten yarışmada olan. :D
Katheryn en iyiydi tabii. ♡
Bilmediğin şarkıcı değil zaten türkücü. Aynı zamanda hiç mi beğenmedin yani türkümü. Belli ki bildiklerine torpil geçmişsin. :D Neyse zaten senden 1 puan bekliyordum şaşırmadım o sebeple. :A

Son düzenleme: