Benim Albümüm 2.Sezon / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

Bilmediğin şarkıcı değil zaten türkücü. Aynı zamanda hiç mi beğenmedin yani türkümü. Belli ki bildiklerine torpil geçmişsin. :D Neyse zaten senden 1 puan bekliyordum şaşırmadım o sebeple. :A
Herkesin zevki farklı. Benimkini MS'dan biliyorsun zaten. Evet sevdiyim şarkicilarim sevdiyim şarkisina yuksek veririm. Eğer bu torpilse tamam torpil olsun. :D
He 1 sende. :F

Kısaca Kıvırcık go home diyorsun yani. :A @denizz19
Barış Akarsunu da ekle. :A

Herkesin zevki farklı. Benimkini MS'dan biliyorsun zaten. Evet sevdiyim şarkicilarim sevdiyim şarkisina yuksek veririm. Eğer bu torpilse tamam torpil olsun. :D

Aynen Barış'ı da salla gitsin böylece Yalın'a en az 3 point geliyor senden güzel :A

bnce foruma sınır kapısı eklenmeli @Yiğitt bunu düşünün bence yönetim olarak türkiye dışındakileri almayalım :A

Bu hafta Katy Perry klibiyle bana tam puan verin diye bas bas bağırıyor :A Ama iyi rakipleri de var, kararsız kaldım ne yapsam bilemedim :A

Bu hafta Katy Perry klibiyle bana tam puan verin diye bas bas bağırıyor :A Ama iyi rakipleri de var, kararsız kaldım ne yapsam bilemedim :A
Katyyyyy tabisi. :A
latest

Küçücüğüm herşeyim efsanesini görmezden gelemezsin bence napcan sen klibi şarkıya bak. :A

Harun'un mesaj daha çok oraya çekti beni sen şarkı falan diyorsun da orada şarkı da iyi + bu görüntüyü de es geçemem :A Daha Barış Akarsu da var bakalım ne karar vericem :A
Ayy pis @destere'nin yerini nasıl da dolduruyor. ss

Barış'ınki cover şarkı ama Yalın'ınki öz ve öz kendinin kararını verirken bunu da düşün bence. :A

Murat'la Kıvırcığı kafadan elemen güzel. :A

Ayy pis @destere'nin yerini nasıl da dolduruyor. ss

Barış'ınki cover şarkı ama Yalın'ınki öz ve öz kendinin kararını verirken bunu da düşün bence. :A

Murat'la Kıvırcığı kafadan elemen güzel. :A

Murat'a geçen hafta hariç hep 1 veya 2 puan verdim. Kıvırcık da en fazla ortalarda yer aldı. Yani onların da bir beklentisi yoktur benden diye tahmin ediyorum :A siz üçünüz diğer ikisi yarışacak :D

Senin @destere ile bir akrabalığın var sanırım. :A Teşekkürler. :bhr::Z
@Çiğdem- @xemrexxx

Daha teşekkür etme kararımı vermedim en son gözüm kapalı dinleyip şarkıları puanlarımı öyle verebilirim :A Ayrıca Katy ile sen mi yarışıyorsun @OzaN mı belli değil sen daha çok uğraşıyorsun ondan :A