Sanırım beğenirsin puanı öyle tahmin ediyorum bakalım artık3 puan da olsa iyidir
Sanırım beğenirsin puanı öyle tahmin ediyorum bakalım artık3 puan da olsa iyidir
gönderdiğin şekilde olucak@Çiğdem oyları 13,12,10,8,5 şeklinde kullanamıyor muyuz?
Ama ben senin kullandığın oylar şeklinde kullanmak istiyorum bu olmazmı ?gönderdiğin şekilde olucak
yarışmacılar normal şekilde oyluyor koskoca juri başkanımız bile normal oyluyor ama finalde ayrılıcağı var tabi onun oyu benden sonra en yüksek oy olarak sayılıyor finaldeAma ben senin kullandığın oylar şeklinde kullanmak istiyorum bu olmazmı ?
Tamam patron sensin jürilerde karara uyar bizde kullanabiliriz sanıyordum o şekilde ondan sordumyarışmacılar normal şekilde oyluyor koskoca juri başkanımız bile normal oyluyor ama finalde ayrılıcağı var tabi onun oyu benden sonra en yüksek oy olarak sayılıyor finalde
Sayılsaydı turkuazz da jüri başkanı gibi ztengönderdiğin şekilde olucak
Tamam patron sensin jürilerde karara uyar bizde kullanabiliriz sanıyordum o şekilde ondan sordum
Tamam iyi olur bu şekilde oylama yapmak daha keyifli oluyorYıldızlarda oylayacaksın zaten az kaldı.