Benim Albümüm 2.Sezon / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

''Roar'' şarkısını kullanacak Ozan. :A Biraz zor götürürsün. :A
ahh şu senin söylediğin şarkı vardı hani 6.hafta onu kullansaydı keşke 7.hafta şu final puanı aldığı şarkıyla kalırdı çeyreke ve çeyreki yarı finalide dark horse ve roarla geçer finale kalırdı :A :A :A

@DarkLeqenD Kırgın Çiçekler seyircisinin desteğine ihtiyacım var diziyle bu yarışmanın ne alakası var dersen inan ben de bilmiyorum ama bir şekilde bağlantısı olabilir. :A

ahh şu senin söylediğin şarkı vardı hani 6.hafta onu kullansaydı keşke 7.hafta şu final puanı aldığı şarkıyla kalırdı çeyreke ve çeyreki yarı finalide dark horse ve roarla geçer finale kalırdı :A :A :A
Ya ama o şarkıda bir şey var. :F Bende tereddüt ediyorum. Sonra bir bakıyorum aslında kullansam geçer mişim. :F

@DarkLeqenD Kırgın Çiçekler seyircisinin desteğine ihtiyacım var diziyle bu yarışmanın ne alakası var dersen inan ben de bilmiyorum ama bir şekilde bağlantısı olabilir. :A
Çiğdem hanım Calvin beye saygısızlık yaptı ve bende bildiğin gibi protesto yapıyorum yoksa sana desteğim tamdı yani :A

Aslında bi yanım Denize destek verme diyor :A Ayrıca her yarışmayı kazanmasan da olur :A
Hangi yanın diyorsa o yanını çok severim ben :A Yani amacım vefat eden birine destek çıkmak ( full ajıtasyon içerir) :D

ne saygısızlığı yaptım beee destek oldum ben ama diğerleri komplo kurmuşlar sana :F

çok ayıp deniz uçak biletin bile benden :A
Ayy canım beni Türkiyeye yollayamayacaksın :A

Bu şarkı en iyisi @Harunnn60 :A :A Ama sen bunu msde kullandığında ben oy kullanmamış olabilirim. :( :( :(

İyide bu Prism albümünde değil ki. :F Bu 2007-2008 zamanında çıkmıştı. :D Prism albümü 2013'te çıktı.

Bunu bende çok seviyorum. Tam 80'ler havası veriyor. :Z

roar klibi olsun sözleri olsun bence katyin en iyi şarkısı dark horsedende daha çok seviyorum :A :A :A
Seni sevmene de baya şaşırdım aslında. :A Kıyamet yaklaşıyor sanırım. :A