Benim Albümüm 2.Sezon / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

zalimden sonra bence en iyisi şarkısı bu yalının zaten yalını yalın yapan şarkılardı bunlar bir kıza olan sevgisini çok iyi özetleyen bir şarkı :F

aa bu arada @OzaN @xemrexxx sizde bu gece yollarsanız yada yarın sabah gibi ozaman yarın akşamı beklemeyiz gündüz oylama başlar :F

Son düzenleme:
Bu haftaki şarkımız albümün çıkış şarkısı ve bence açık ara en iyi şarkısı. Youtube'da 1.5 milyar izlenmeyle tüm zamanların en çok izlenen kliplerinden biri.

Özellikle mükemmel klibinin etkisiyle yabancı müzik sevmeyenlerin bile bayılacağını tahmin ediyorum. Baştan sona izlemeden oy kullanmayın. :):)

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt

Bu hafta 1 puan beklediğim isimler sırasıyla Forumdash - xemrexxx - soo ve Harunnn60 :F Emri vaki yaptığım düşünülmesin kesin gözüyle bakıyorum bu 4 kişiye. :D

Bu hafta 1 puan beklediğim isimler sırasıyla Forumdash - xemrexxx - soo ve Harunnn60 :F Emri vaki yaptığım düşünülmesin kesin gözüyle bakıyorum bu 4 kişiye. :D
Bu hafta 5 puan beklediğim isimler sırasıyla @Forumdash @xemrexxx @soo ve @Harunnn60 Emri vaki yaptığım düşünülmesin kesin gözüyle bakıyorum bu 4 kişiye. :D

@xemrexxx'in en fazla 4 verebileceğini biliyorum da espri bozulmasın diye şey ettim. :A

Diğer şarkıları görmeden direk 5 puan vermek tam şikeci hareketleri. Ben de şike yapayım da gider ayak Katy de gitsin sizin bu kirli ittifakınızı bozmadan huzur yok bana. Kesin Ahmeti de sen ayarlamışsındır.

Tehlikeyi bana öğretmeye kalkma ilk haftadan beri elenme tehlikesindeyim. :A
Ayy ayy felsefe de yapıyor. Seni bugünlere birkaç isim getirdi havalanma yani :A

Diğer şarkıları görmeden direk 5 puan vermek tam şikeci hareketleri. Ben de şike yapayım da gider ayak Katy de gitsin sizin bu kirli ittifakınızı bozmadan huzur yok bana. Kesin Ahmeti de sen ayarlamışsındır.

Ayy ayy felsefe de yapıyor. Seni bugünlere birkaç isim getirdi havalanma yani :A
Hayır yabancı şarkı seviyor zaten o. :D Ki o birisinin lafı ile hareket edecek birisi değil. :)

Hayır yabancı şarkı seviyor zaten o. :D Ki o birisinin lafı ile hareket edecek birisi değil. :)
Sus bir de hala konuşuyor pis mendabur suratlı :A Neyse Kıvırcık Ali ile çeyrek finale gelmekte büyük başarı benim açımdan o yüzden sıkıntı yok eleneceğim % 100 o kesin ama benim ardımdan elenecek ismi de merak etmiyor değilim hani. :D

Bana emir mi veriyon sen daha çok yapacağım bugünden itibaren sen kaşındın :A

Sen de tamam anladık kıvırcık aliyi elemek için çabalıyon da katy i niye savunuyon :D
oy açıklamak dısında etkim yokki benim eleyenide tur atlayanıda milelt belirliyor :A

Vay be çeyrek finale gelmişsiniz, bu haftadan sonra oy kullanayım bare son kez. :D Elenenlere şaşırdım, Katy gitmiştir diye düşünmüştüm. :)

Herkese başarılar dileyeyim. :X

Vay be çeyrek finale gelmişsiniz, bu haftadan sonra oy kullanayım bare son kez. :D Elenenlere şaşırdım, Katy gitmiştir diye düşünmüştüm. :)

Herkese başarılar dileyeyim. :X
Bu hafta kullanıyor musun canısı, Yalın'ın Küçücüğüm Herşeyim şarkısı tam senlik. :Z