Benim Albümüm 1.Hafta Sonuçları

pink floyd un şansı ve şansızlığı 14 puan verenininde 1 puan verenininde bol olması

@Billy Kane oy verse belkide @OzaN 3.olup seni geçecekti @Bully birde ordan bak

tşşk ederim elimden geleni yaptım vlla az oy olucak diye çekindim ama 25 oyla baya iyi başladık

@yigit_00 adele bu haliyle mabeli nerdeyse eliyordu şarkınnı düzgün videosu olsaydı elenmezdin 😉😉😉

@destere tarkanın puan almasına ne diyorsun sende 5.olmuşsun bu şarkıya güven demiştim @Harunnn60

Sen de 1 puan verdin, gördüm.

Dediğin gibi sağlık olsun. 2. sezon için şimdiden @Çiğdem- den söz aldım. Aklımda yine bir albüm var. Aslında Miley ile katılmak isterim ama bu sefer daha düşük puanla elenirim. Forumdakilerin kıza bir önyargısı var maalesef.

Neyse artık ikinci sezona.
Bu arada bir özelden mesaj atar mısın, bir şey soracağım?

@Çiğdem- e ben özelden dedim. Adele'den ses gelmiyor diye.
Hatta puanımdan da memnu değildim.

5.beklemiyordum.
Çünkü hiç reklam filan yapmamıştım.

Teşekkürler.

tarkan la kenan aleyhinde propoğandamın işe yaramayacağını biliyordum zaten
forumda beni sevmiyorlar şimdi önümüzdeki hafta bir arkadaşımız bir tabak fokla yarışsa desemki arkadaşlar bu foktur oy vermeyin ? herkes gidip o tabaktaki şeye tam puan atar
)
@Bully ile @OzaN şanslılar bence
benden haz etmeyenlerden oy topluyorlar
)

Gerçekten öyle oldu bi çok yüksek geldi bir çok düşük.
yüksek puan veren arkadaşlara teşekkürlerimi bildiriyorum.
son oylarda ilk 3 dısı kaldın final puanıda alabilirdin ama bence iyi sonuc elenmek diyordun çünkü rahat bitirdin 😉😉😉

@Billy Kane sen süpriz oldun benim açımdan vlla ama irem derici açıkladığında ben @Bully a yeni sıla oalbilir iresm bu yarışmada demiştim survivordada çok istenilip yarışamamıştınız buraya kısmetmiş

Hımm bana dediğinden emin misin hiç hatırlamıyorum da.

@denizz19 sanada tebrikler survivorda ilgi gören bir şarkıydı zaten @MayısKralı erken açıklamıştı bence bu şarkıyı seni değiştirir sanmıştım ama bir bildiğin vardır elbet

@OzaN sezen aksuya bir puan vermiş @xemrexxx
şimdi sorsan müzikten anlıyorum diye iddia eder
)

2. sezon için torpil istiyom. Şimdi burada yalvarsam ayıp olur.