İşte yapımcı dediğin böyle olmalı @GunesinOglu yılanına kalsaydı haftalarca yapmazdı.bak bakalım olmuşmu cnm sen yoruldun diğerleri yorulmasın ozaman
İşte yapımcı dediğin böyle olmalı @GunesinOglu yılanına kalsaydı haftalarca yapmazdı.bak bakalım olmuşmu cnm sen yoruldun diğerleri yorulmasın ozaman
hahaha tşşk cnm siz yarışmayla ilgilenin yeterki ben isteklerinize herzaman yer veririm ufak tefek hatalarım oluyorsada kusura bakmayın
aa benim oylarımda sayıldı @destere sana göndermiştim hemde ona rağmen hesaplayamamışsın
@Bully bu çıkışımdan sonra oylar gelmeye başlamış aa demekki oklavamı ara sıra göstermem gerekiyormuş@destere @Harunnn60 bu akşam 12 olmadan ikinizde gönderiyorsunuz ona göre
ben de gönderdim .ss
Ohoo daha jüri başkanı göndermemiş
Oylarımı kullandım genel olarak şarkılar iyi ama içlerinden en beğendiğim Kenan Doğulu oldu, dinlerken mutluluk veren bir şarkı.Telefona da indirdim.
Bu arada konuda albümlerin yanında bizim nickimiz yerine şarkıcının adı olsa daha mantıklı olur çünkü listeyi kopyaladığımda sürekli spoiyeye bakmak durumunda kaldım sonuçta şarkıcıya oy veriyoruz yarışmacılara değil.
ben de gönderdim .ss
Jüri başkanının daha jüri kadrosundan haberi yok.böyle kötü şarkılara bol oy veren çıktıkça kenan doğuşla tarkanı zor eleriz) seni jüri yapanda kabahat
bir puanı kime verdin sadece onu açıkla diğerleri önemli değil
sanaböyle kötü şarkılara bol oy veren çıktıkça kenan doğuşla tarkanı zor eleriz) seni jüri yapanda kabahat
bir puanı kime verdin sadece onu açıkla diğerleri önemli değil
dünki muhteşem çıkarmanı gördükNe varmış benim matematiğimde?
aslında yarışmacılara oy vermek yasaklanmalıJüri başkanının daha jüri kadrosundan haberi yok.Ben yarışmacıyım.
@OzaN yarışıyorkenan doğulu ile kim yarışıyordu @Çiğdem- valla yazık adama @destere ile @Forumdash elemden kederden hep 1 verecek
biz albümü ne kadar dinlesekte söyleyeni asla kafamızdan atamayız söyleyen kötü albüm napsın kendi başına kurtarmıyorki@OzaN yarışıyor @destere ilk hedefine kenanı almış zaten
@mrt-06 bilerek şarkıcı ismi kullanmadım bu yarışmada şarkıcı isimleri kullanılmasını istemiyorum albüm isimleri kullanılmasını istiyorum yarışmanın formatıda o zaten
albüm isimlerini hem konuda açık belirttim yarışmacılar yazıp hemde racap videolarında tekrar belirttim survivorda tarkan diye oylama yapılıyordu mesala bu yarışmada karma albümü diye yapılıcak yanı şarkıcı ismi yerine albüm isimleriyle oylama yapılıcak 🙂🙂🙂
siz şarkıcıyla değil albümleriyle yarışıyorsunuz
la sen kösem fragmanına baksana öykü karayele özel fragman yapmışlar .ssdünki muhteşem çıkarmanı gördük) @Bully şahittir)
aslında yarışmacılara oy vermek yasaklanmalı)
@OzaN yarışıyorgitmiş kurbağayı seçmiş zaten adama beroşu kaptığı için kıl olmuşumburdada karşıma çıktı
biz albümü ne kadar dinlesekte söyleyeni asla kafamızdan atamayız söyleyen kötü albüm napsın kendi başına kurtarmıyorki
adele in recapdaki şarkısını dinledinmi onu izlerken @Çiğdem- e bir sürü laf saymadınmı doğruyu söyle ?kadını rezil etmiş gül gibi adele kurbağa gibi ses çıkarıyor
dünki muhteşem çıkarmanı gördük) @Bully şahittir)
aslında yarışmacılara oy vermek yasaklanmalı)
@OzaN yarışıyorgitmiş kurbağayı seçmiş zaten adama beroşu kaptığı için kıl olmuşumburdada karşıma çıktı
biz albümü ne kadar dinlesekte söyleyeni asla kafamızdan atamayız söyleyen kötü albüm napsın kendi başına kurtarmıyorki
adele in recapdaki şarkısını dinledinmi onu izlerken @Çiğdem- e bir sürü laf saymadınmı doğruyu söyle ?kadını rezil etmiş gül gibi adele kurbağa gibi ses çıkarıyor
Jüri başkanının daha jüri kadrosundan haberi yok.Ben yarışmacıyım.
@destere @Harunnn60 ve @Doğu üçlüsü yarına kalmadan göndericekOhoo daha jüri başkanı göndermemişİmam-cemaat olayına döndü bu iş
Bu gece göndereceğim.
La ne utanacam @xemrexxx'den
Göndermeyen başka yarışmacı kaldı mı
aslında forum 22:00dan sonra coşuyor geç saatte gelmeye alıştı herkes 22:00 yada 23:00 gibide olabilir sizde akşama uygun saat tahminleri söyleyebilirsiniz 20:00 şuan uygun gibiGöndermeyen başka yarışmacı kaldı mı
20:00 olabilir fark etmez 1 saatte açıklarsın herhalde.
Arapça bize sövdün mü anlamadımıyyy kaknem şey .ss kırmızılı @Çiğdem- öteki uzun saçlı da sen temsili .ss
Diziler gece 12'ye kadar sürüyor artık.aslında forum 22:00dan sonra coşuyor geç saatte gelmeye alıştı herkes 22:00 yada 23:00 gibide olabilir sizde akşama uygun saat tahminleri söyleyebilirsiniz 20:00 şuan uygun gibi
oy göndermeyen yarışmacılar var yavaş yavaş topluyorum sonuçlarıda yarın akşama uzatırız yollayan yollar artık
20:00 açıklarım ozaman hem yarında zaman olur @DarkLeqenD 3 te geliyorum okuldan diyordu onada zaman olurDiziler gece 12'ye kadar sürüyor artık.
20:00 bence de uygun o zamana kadar toplamaya çalışırsın oyları. Ama mesela @OzaN bugün yolladı yolladı yarın yollaması mümkün değil onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?