Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

Oylarımı kullandım genel olarak şarkılar iyi ama içlerinden en beğendiğim Kenan Doğulu oldu, dinlerken mutluluk veren bir şarkı. :D Telefona da indirdim.

Bu arada konuda albümlerin yanında bizim nickimiz yerine şarkıcının adı olsa daha mantıklı olur çünkü listeyi kopyaladığımda sürekli spoiyeye bakmak durumunda kaldım sonuçta şarkıcıya oy veriyoruz yarışmacılara değil. :D

böyle kötü şarkılara bol oy veren çıktıkça kenan doğuşla tarkanı zor eleriz :)) seni jüri yapanda kabahat :)

ben de gönderdim .ss

bir puanı kime verdin sadece onu açıkla diğerleri önemli değil :)

böyle kötü şarkılara bol oy veren çıktıkça kenan doğuşla tarkanı zor eleriz :)) seni jüri yapanda kabahat :)

bir puanı kime verdin sadece onu açıkla diğerleri önemli değil :)
Jüri başkanının daha jüri kadrosundan haberi yok. :A Ben yarışmacıyım. :D

Ne varmış benim matematiğimde? :F
dünki muhteşem çıkarmanı gördük :)) @Bully şahittir :))

aslında yarışmacılara oy vermek yasaklanmalı :))

kenan doğulu ile kim yarışıyordu @Çiğdem- valla yazık adama @destere ile @Forumdash elemden kederden hep 1 verecek :A
@OzaN yarışıyor :) gitmiş kurbağayı seçmiş zaten adama beroşu kaptığı için kıl olmuşum :) burdada karşıma çıktı :)

@OzaN yarışıyor @destere ilk hedefine kenanı almış zaten:A:A:A

@mrt-06 bilerek şarkıcı ismi kullanmadım bu yarışmada şarkıcı isimleri kullanılmasını istemiyorum albüm isimleri kullanılmasını istiyorum yarışmanın formatıda o zaten
albüm isimlerini hem konuda açık belirttim yarışmacılar yazıp hemde racap videolarında tekrar belirttim survivorda tarkan diye oylama yapılıyordu mesala bu yarışmada karma albümü diye yapılıcak yanı şarkıcı ismi yerine albüm isimleriyle oylama yapılıcak 🙂🙂🙂
siz şarkıcıyla değil albümleriyle yarışıyorsunuz :F:F:F
biz albümü ne kadar dinlesekte söyleyeni asla kafamızdan atamayız söyleyen kötü albüm napsın kendi başına kurtarmıyorki :)

İşte yapımcı dediğin böyle olmalı @GunesinOglu yılanına kalsaydı haftalarca yapmazdı. :A Helal olsun. :D

adele in recapdaki şarkısını dinledinmi onu izlerken @Çiğdem- e bir sürü laf saymadınmı doğruyu söyle ?:) kadını rezil etmiş gül gibi adele kurbağa gibi ses çıkarıyor :)

Son düzenleme:

@OzaN yarışıyor :) gitmiş kurbağayı seçmiş zaten adama beroşu kaptığı için kıl olmuşum :) burdada karşıma çıktı :)

biz albümü ne kadar dinlesekte söyleyeni asla kafamızdan atamayız söyleyen kötü albüm napsın kendi başına kurtarmıyorki :)

adele in recapdaki şarkısını dinledinmi onu izlerken @Çiğdem- e bir sürü laf saymadınmı doğruyu söyle ?:) kadını rezil etmiş gül gibi adele kurbağa gibi ses çıkarıyor :)
la sen kösem fragmanına baksana öykü karayele özel fragman yapmışlar .ss

Ohoo daha jüri başkanı göndermemiş :A İmam-cemaat olayına döndü bu iş :A
@destere @Harunnn60 ve @Doğu üçlüsü yarına kalmadan göndericek :F

@xemrexxx gönderdi o çocuktan utanın beee :F

ayrıca @mrt-06 @Bully oylamayı akşammı yapsam acaba gündüz buralar morg gibi
dizileriniz 21.00 itibaren geliyor zaten 20:00 mı yapsam acaba sonuçları :F

@destere @Harunnn60 ve @Doğu üçlüsü yarına kalmadan göndericek :F

@xemrexxx gönderdi o çocuktan utanın beee :F

ayrıca @mrt-06 @Bully oylamayı akşammı yapsam acaba gündüz buralar morg gibi
dizileriniz 21.00 itibaren geliyor zaten 20:00 mı yapsam acaba sonuçları :F

@xemrexxx senden utanıyorum la seni böylemi yetiştirdik:)) ne biçim insansın allah seni kahretsin utanıyoruz senden :)))

ben demedim @Çiğdem- yukardaki mesajında demiş emreden utanın diye :)) bizden günah gitti emir büyük yerden :)

Göndermeyen başka yarışmacı kaldı mı :A

20:00 olabilir fark etmez 1 saatte açıklarsın herhalde. :D
aslında forum 22:00dan sonra coşuyor geç saatte gelmeye alıştı herkes 22:00 yada 23:00 gibide olabilir sizde akşama uygun saat tahminleri söyleyebilirsiniz 20:00 şuan uygun gibi
:F:F:F

oy göndermeyen yarışmacılar var yavaş yavaş topluyorum sonuçlarıda yarın akşama uzatırız yollayan yollar artık :F:F:F

aslında forum 22:00dan sonra coşuyor geç saatte gelmeye alıştı herkes 22:00 yada 23:00 gibide olabilir sizde akşama uygun saat tahminleri söyleyebilirsiniz 20:00 şuan uygun gibi
:F:F:F

oy göndermeyen yarışmacılar var yavaş yavaş topluyorum sonuçlarıda yarın akşama uzatırız yollayan yollar artık :F:F:F
Diziler gece 12'ye kadar sürüyor artık. :F

20:00 bence de uygun o zamana kadar toplamaya çalışırsın oyları. Ama mesela @OzaN bugün yolladı yolladı yarın yollaması mümkün değil onun. :A

Diziler gece 12'ye kadar sürüyor artık. :F

20:00 bence de uygun o zamana kadar toplamaya çalışırsın oyları. Ama mesela @OzaN bugün yolladı yolladı yarın yollaması mümkün değil onun. :A
20:00 açıklarım ozaman hem yarında zaman olur @DarkLeqenD 3 te geliyorum okuldan diyordu onada zaman olur :F:F:F

@OzaN @Billy Kane @Harunnn60 @Tolstoyevski dörtlüsünden bu gece oy bekliyorum
@EFE UYSAL ı yarın yakalarım ertuğrul gününde forumda oluyor :F

@MayısKralı başka şeylerle ilgileneceğine önce yarışmana oy versene ayol asıl senin hızlı olman lazım bu konularda ve @GunesinOglu tekrar bir uyarı çekmiş oldum bu sayede:F