Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

kadın şarkılarını internet ortamında paylaşmamış cnm konser videosunu kyoduk mecbur ama onunda çaresi sesini aç bilgisayarın 50de dinle :F:F:F

bu haliyle berbat duruyor youtube dada bulamazsam daha kaliteli bir görüntü veya ses iyi puan kimse beklemesin :)) benden günah gitti ?

bu haliyle berbat duruyor youtube dada bulamazsam daha kaliteli bir görüntü veya ses iyi puan kimse beklemesin :)) benden günah gitti ?
bundan başka yok malesef cnm paragöz kadın paylaşmamış parayla alın diyormuş
:F:F:F

sesini biraz açınca sorun yok bence ayoll :F:F:F

@yigit_00 sen bizim dediklerimize bakma:) adele seven çok bu sefer aksilik işte klip kötü olsada bol puan alacağına eminim :)

ayy vlla bu videoda görüntüsüde bozuk seside düşük ikiside yarı yarıya idare et artık:F

ben yatıyorum @Doğu ya oy göndert yarın ben gelene kadar :F:F:F

@Doğu oy kullan :) emir büyük yerden :)

yada hogatha uyuyana kadar kullanırım tamam felan diyip oyala sonra o horlamaya başlayınca kafana göre takıl :)

Oylarımı kullandım. İlk hafta olmasına rağmen şarkıların büyük çoğunluğu iyiydi, 3-4 tanesi vasatın altındaydı sadece. :) İlk defa dinleyip de çok beğendiğim şarkılar oldu. :)

Hayırlısı olsun bakalım sonuçları bekliyoruz artık. :D

şarkıların racapları 1.sayfada en alt kısımda mustafa sandal fotosu üstünde kırmızı yazıyla belirtili spoi kutucuğundan ulaşıp oylayabilirsiniz
arkadaşlar yarın 16:00 son oy gönderme tarihi ama yarışmacılardan sadece 3 kişi gönderdi @denizz19 ve @Bully ve @vadikızı diğer yarışmacı arkadaşlarda oylamaya başlasalar bugün çok iyi olucak jurilerden bazı haftalar yollamayanlar olabilir ama yarışmacıların yollaması zorumludur @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @OzaN @yigit_00 @Harunnn60 @Tolstoyevski @MayısKralı @GunesinOglu @EnveR @mrt-06 bekliyorum oyları çocuklar:F
jurilerdende 3 kişi gönderdi sadece @turkuazz @Felon ve @sokak sanati gönderdiler diğer juri arkadaşlara tekrar hatırlatayım @soo @Tzira @Doğu @Maskeli Fedai @eskici @Forumdash @Titanium @Aserat @S.G.A.T. @Castei @tolgab @DarkLeqenD @MEnes @Berkan Tazegül

Şuanlık oluşan puan durumu şöyle :Z:Z:Z
1 78
2 64
3 64
4 62
5 59
6 59
7 56
8 56
9 55
10 52
11 46
12 37
13 34
14 31

@destere

Son düzenleme:
arkadaşlar yarın 16:00 son oy gönderme tarihi ama yarışmacılardan sadece 2 kişi gönderdi @denizz19 ve @Bully diğer yarışmacı arkadaşlarda oylamaya başlasalar bugün çok iyi olucak jurilerden bazı haftalar yollamayanlar olabilir ama yarışmacıların yollaması zorumludur @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @OzaN @yigit_00 @Harunnn60 @Tolstoyevski @MayısKralı @GunesinOglu @EnveR @mrt-06 bekliyorum oyları çocuklar:F
jurilerdende 3 kişi gönderdi sadece @turkuazz @Felon ve @sokak sanati gönderdiler diğer juri arkadaşlara tekrar hatırlatayım @soo @Tzira @Doğu @Maskeli Fedai @eskici @Forumdash @Titanium @Aserat @S.G.A.T. @Castei @tolgab @DarkLeqenD @MEnes @Berkan Tazegül

Şuanlık oluşan pua durumu şöyle :Z:Z:Z
1 66
2 57
3 55
4 53
5 52
6 52
7 51
8 50
9 45
10 43
11 42
12 34
13 32
14 30

canım ben birazdan göndercem oylarımı

arkadaşlar yarın 16:00 son oy gönderme tarihi ama yarışmacılardan sadece 2 kişi gönderdi @denizz19 ve @Bully diğer yarışmacı arkadaşlarda oylamaya başlasalar bugün çok iyi olucak jurilerden bazı haftalar yollamayanlar olabilir ama yarışmacıların yollaması zorumludur @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @OzaN @yigit_00 @Harunnn60 @Tolstoyevski @MayısKralı @GunesinOglu @EnveR @mrt-06 bekliyorum oyları çocuklar:F

Şuanlık oluşan pua durumu şöyle :Z:Z:Z
1 66
2 57
3 55
4 53
5 52
6 52
7 51
8 50
9 45
10 43
11 42
12 34
13 32
14 30

@destere

Yine hiç yoktan 30 puan almışım, elendiğim için ilk ve son haftam olacak o yüzden bugün hemen gönderip fazla bekletmeyeyim. :)

Yine hiç yoktan 30 puan almışım, elendiğim için ilk ve son haftam olacak o yüzden bugün hemen gönderip fazla bekletmeyeyim. :)
ayy dur hemen karamsar olma belki 66 sensin yanı belli olmazlar bu işler:F:F:F

ama oyunu bugün gönder tabikide iyi olur yarına şıkışmasın🙂🙂🙂

arkadaşlar yarın 16:00 son oy gönderme tarihi ama yarışmacılardan sadece 3 kişi gönderdi @denizz19 ve @Bully ve @vadikızı diğer yarışmacı arkadaşlarda oylamaya başlasalar bugün çok iyi olucak jurilerden bazı haftalar yollamayanlar olabilir ama yarışmacıların yollaması zorumludur @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @OzaN @yigit_00 @Harunnn60 @Tolstoyevski @MayısKralı @GunesinOglu @EnveR @mrt-06 bekliyorum oyları çocuklar:F

Şuanlık oluşan puan durumu şöyle :Z:Z:Z
1 78
2 64
3 64
4 62
5 59
6 59
7 56
8 56
9 55
10 52
11 46
12 37
13 34
14 31

@destere
Bhangi şarkılar yarişiyor bu hafta? List yapsan başka bir konuda temize çeksen şöyle bi güzel:X evet kullanmadım hala oyumu kımseyi bilmiyorum hangi şarkıları gönderdiğini:(