kadın şarkılarını internet ortamında paylaşmamış cnm konser videosunu kyoduk mecbur ama onunda çaresi sesini aç bilgisayarın 50de dinle![]()
bu haliyle berbat duruyor youtube dada bulamazsam daha kaliteli bir görüntü veya ses iyi puan kimse beklemesin
kadın şarkılarını internet ortamında paylaşmamış cnm konser videosunu kyoduk mecbur ama onunda çaresi sesini aç bilgisayarın 50de dinle![]()
bundan başka yok malesef cnm paragöz kadın paylaşmamış parayla alın diyormuşbu haliyle berbat duruyor youtube dada bulamazsam daha kaliteli bir görüntü veya ses iyi puan kimse beklemesin) benden günah gitti ?
bundan başka yok malesef cnm paragöz kadın paylaşmamış parayla alın diyormuş
sesini biraz açınca sorun yok bence ayoll![]()
hahah ayy senin derdin sesimi yoksa görüntüsümükadın ne hale gelmiş)
hello yu söyleyen o muhtşem kadın nerde bu nerde ?![]()
ikisi bir arada daha güzel olurdu illaki birinden birini feda etmemizmi gerekiyorhahah ayy senin derdin sesimi yoksa görüntüsümü![]()
ayy vlla bu videoda görüntüsüde bozuk seside düşük ikiside yarı yarıya idare et artıkikisi bir arada daha güzel olurdu illaki birinden birini feda etmemizmi gerekiyor![]()
ayy vlla bu videoda görüntüsüde bozuk seside düşük ikiside yarı yarıya idare et artık
ben yatıyorum @Doğu ya oy göndert yarın ben gelene kadar![]()
Tamam YSK reis![]()
arkadaşlar yarın 16:00 son oy gönderme tarihi ama yarışmacılardan sadece 2 kişi gönderdi @denizz19 ve @Bully diğer yarışmacı arkadaşlarda oylamaya başlasalar bugün çok iyi olucak jurilerden bazı haftalar yollamayanlar olabilir ama yarışmacıların yollaması zorumludur @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @OzaN @yigit_00 @Harunnn60 @Tolstoyevski @MayısKralı @GunesinOglu @EnveR @mrt-06 bekliyorum oyları çocuklar
jurilerdende 3 kişi gönderdi sadece @turkuazz @Felon ve @sokak sanati gönderdiler diğer juri arkadaşlara tekrar hatırlatayım @soo @Tzira @Doğu @Maskeli Fedai @eskici @Forumdash @Titanium @Aserat @S.G.A.T. @Castei @tolgab @DarkLeqenD @MEnes @Berkan Tazegül
Şuanlık oluşan pua durumu şöyle
1 66
2 57
3 55
4 53
5 52
6 52
7 51
8 50
9 45
10 43
11 42
12 34
13 32
14 30
tşşk cnm çıkar aradan gitsin bekliyorumcanım ben birazdan göndercem oylarımı
arkadaşlar yarın 16:00 son oy gönderme tarihi ama yarışmacılardan sadece 2 kişi gönderdi @denizz19 ve @Bully diğer yarışmacı arkadaşlarda oylamaya başlasalar bugün çok iyi olucak jurilerden bazı haftalar yollamayanlar olabilir ama yarışmacıların yollaması zorumludur @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @OzaN @yigit_00 @Harunnn60 @Tolstoyevski @MayısKralı @GunesinOglu @EnveR @mrt-06 bekliyorum oyları çocuklar
jurilerdende 3 kişi gönderdi sadece @turkuazz @Felon ve @sokak sanati gönderdiler diğer juri arkadaşlara tekrar hatırlatayım @soo @Tzira @Doğu @Maskeli Fedai @eskici @Forumdash @Titanium @Aserat @S.G.A.T. @Castei @tolgab @DarkLeqenD @MEnes @Berkan Tazegül
Şuanlık oluşan pua durumu şöyle
1 66
2 57
3 55
4 53
5 52
6 52
7 51
8 50
9 45
10 43
11 42
12 34
13 32
14 30
@destere
ayy dur hemen karamsar olma belki 66 sensin yanı belli olmazlar bu işlerYine hiç yoktan 30 puan almışım, elendiğim için ilk ve son haftam olacak o yüzden bugün hemen gönderip fazla bekletmeyeyim.![]()
tşşk cnm çıkar aradan gitsin bekliyorum![]()
racapları bulabildin değilmi saklamıştımtamam canım çıkarım hemen aradan
![]()
racapları bulabildin değilmi saklamıştım![]()
Bhangi şarkılar yarişiyor bu hafta? List yapsan başka bir konuda temize çeksen şöyle bi güzelarkadaşlar yarın 16:00 son oy gönderme tarihi ama yarışmacılardan sadece 3 kişi gönderdi @denizz19 ve @Bully ve @vadikızı diğer yarışmacı arkadaşlarda oylamaya başlasalar bugün çok iyi olucak jurilerden bazı haftalar yollamayanlar olabilir ama yarışmacıların yollaması zorumludur @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @OzaN @yigit_00 @Harunnn60 @Tolstoyevski @MayısKralı @GunesinOglu @EnveR @mrt-06 bekliyorum oyları çocuklar
Şuanlık oluşan puan durumu şöyle
1 78
2 64
3 64
4 62
5 59
6 59
7 56
8 56
9 55
10 52
11 46