@Forumdash forumdaşımdır, canımdır, en az 8 bekliyorum ona göre söyle arkadaşıma...
@Forumdash forumdaşımdır, canımdır, en az 8 bekliyorum ona göre söyle arkadaşıma...
Yiceklerde sen iskenderi en çok seviyorsun en net bildim soruda iskender yoktu Yaz ayı oldundan dondurma dedim gerçi@Forumdash forumdaşımdır, canımdır, en az 8 bekliyorum ona göre söyle arkadaşıma...
Onu bilmen güzel en azından, sevindim ufaktan. Dondurma ne be, kırk yıl yemesem aklıma gelmez.Yiceklerde sen iskenderi en çok seviyorsun en net bildim soruda iskender yoktu Yaz ayı oldundan dondurma dedim gerçi@mrt-06oda tuttu doğru bir yaklasımla
@Yiğitt 7 filan yapardım da bazı sorular birbirine denk ya da bağlantili Kitap yazmak için finansal özgürlüğüne kavuşman gerek önce Neden dürüm yok da hamburger???? Bi ara Aspava filan konuşmuştuk
Kaç yaptın?@Yiğitt 7 filan yapardım da bazı sorular birbirine denk ya da bağlantili Kitap yazmak için finansal özgürlüğüne kavuşman gerek önce Neden dürüm yok da hamburger???? Bi ara Aspava filan konuşmuştuk
Bilmediğine göre BENİ TANIMIYORSUN demektir, doğru orantı kurabilirsin...bilmiyorum deyince neden yanlış yapmış sayılıyoruz?
@Yiğitt 7 filan yapardım da bazı sorular birbirine denk ya da bağlantili Kitap yazmak için finansal özgürlüğüne kavuşman gerek önce Neden dürüm yok da hamburger???? Bi ara Aspava filan konuşmuştuk
Bende @Yiğitt le et sohbeti yapmıstık et döner ısmarlarsın demiştim nusrete gideris et ,iskender ne isterseniz demiştiOnu bilmen güzel en azından, sevindim ufaktan. Dondurma ne be, kırk yıl yemesem aklıma gelmez.
5 @ForumdashKaç yaptın?
5 yaptım İyi arkadaş sonuctaKaç yaptın?
Hafiften canım sıkıldı. 😡Bilmediğine göre BENİ TANIMIYORSUN demektir, doğru orantı kurabilirsin...
Hafiften canım sıkıldı. 😡
Güvendiğim dağlara karlar yağıyordur...
itiraz ediyorum yaa finansal özgürlüğünü kazanan kişiler kitap yazarGüvendiğim dağlara karlar yağıyordur...
@mrt-06 teşekkür ederim bestlerimin son durumunu gösterdiğin için bana...
Ben o soruya kitap yazmak mı demişim ya? Finansal özgürlüğüm zaten var...itiraz ediyorum yaa finansal özgürlüğünü kazanan kişiler kitap yazar
itiraz ediyorum yaa finansal özgürlüğünü kazanan kişiler kitap yazar
Yemek sorusunda asıl cevaplar yok iş konusunda o bence genel hayatında daha önemliydi diğeri şuanlık aradın olabilir evet amaGüvendiğim dağlara karlar yağıyordur...
@mrt-06 teşekkür ederim bestlerimin son durumunu gösterdiğin için bana...
Evet kitap yazmak demişin Daha ne ceva pverdiğini bilmiyor @ÇiğdemBen o soruya kitap yazmak mı demişim ya? Finansal özgürlüğüm zaten var...
@xBUGRAx ile de bu program sayesinde tekrar best oluyoruz. 8/10 yapmışYemek sorusunda asıl cevaplar yok iş konusunda o bence genel hayatında daha önemliydi diğeri şuanlık aradın olabilir evet ama
Zaten genelde en fazla 7 yapılıyor 5 iyi sonuc 2 soru var arada @mrt-06
5 yıl içinde değil ama ölmeden bir kitap yazmak isterim diye seçtim onu. Diğer şıklar ya var ya da içimden gelmiyor.Evet kitap yazmak demişin Daha ne ceva pverdiğini bilmiyor @Çiğdem