Bende göremeden gitti diye üzüldüm malum çoğu üyeyye yetişemedim @ForumdashSonunda geldin abicim, meraklandık bir şey oldu diye.
Sen konunun sahibisin cnm baraj 5 de de @Yiğitt le anlaşalım
Bende göremeden gitti diye üzüldüm malum çoğu üyeyye yetişemedim @ForumdashSonunda geldin abicim, meraklandık bir şey oldu diye.
Duygulandım.Biz de seni seviyoruz.
O ben değil miydim.Gelmiş geçmiş en iyi arkadaşımla aramı bozdun. 😡
Kanka linke tıkla sonuçları görüyorsun.KAÇ YAPTIN?
Sana güveniyorum zaten. (Güveniyor muyum gerçekten?)
O değil deneme yapıp cevapları görmüşsün engin bilgisiyle @Forumdash abicimiz öyle dedi @mrt-06Konuda cevapların muhabbeti başlamadan çözdüm hemen.
Hatırlamıyorsun kesin o muhabbetiBeni ne kadar iyi tanıdığını göstermeye gelmiş... Neyse Aspava dedi de bir yakınlaştık. @Forumdash
Bende göremeden gitti diye üzüldüm malum çoğu üyeyye yetişemedim @Forumdash
Sen konunun sahibisin cnm baraj 5 de de @Yiğitt le anlaşalım
5 ve üstü iyidir uzatmayalım.
Öyle bir şey yaptıysam 2 yaz dizimiz de tutmasın. @Yiğitt @mrt-06 @ForumdashO değil deneme yapıp cevapları görmüşsün engin bilgisiyle @Forumdash abicimiz öyle dedi @mrt-06
sonra beni d e yapO deneme olarak ben yapmıştım.
Ama Yiğit'in bazı cevapları da ters köşe olmuş yani...
Liste çok kabarık, neredeyse herkes benim en iyi arkadaşım.O ben değil miydim.
Kanka linke tıkla sonuçları görüyorsun.
1 tutarsa nolcak
Ortalık şeysisin yani.Liste çok kabarık, neredeyse herkes benim en iyi arkadaşım.
5 ve üstü iyidir uzatmayalım.
Eşşek kafada barajı geçmiş gel bizim tarafa @Forumdash @Yiğitt
Sen beni kötü bellesen de ben dürüst arkadaş olucam o zamanBeni sürekli öden, dediğim her şeyi onaylayan, sen ne dersen o diyen arkadaşlar arıyorum. @Çiğdem
Allah Sağlık Para Aşk Versin Amin değil miydi o muhabbet?Hatırlamıyorsun kesin o muhabbeti
Seni kötü bellemek mümkün mü?Sen beni kötü bellesen de ben dürüst arkadaş olucam o zaman
Bu açılımı ama konuya burdan girmemiştik galibaAllah Sağlık Para Aşk Versin Amin değil miydi o muhabbet?