Ama baştan bana çaktırmadan yapman gerekiyordu, böyle diye diye ne anladım o işten.
Ama baştan bana çaktırmadan yapman gerekiyordu, böyle diye diye ne anladım o işten.
Belki o da bendimAma baştan bana çaktırmadan yapman gerekiyordu, böyle diye diye ne anladım o işten.Neyse en azından ziyaretçilerim görmüştür 10/10 yapanı, gösteriş yapmak önemli. Thank you canım.
![]()
Sen değilsin, dışardan fanlarım. Konuya onlarca ziyaretçi geldi gitti.Belki o da bendim![]()
Neyse cıkmadan burdan sorayım DARK'a burdamsıınız?? Ona göre ayarlıcam kendimiSonuç odaklıyımdır, teşekkürler @Forumdash![]()
Sayemde reyting kasıyor, ne kirletmesi.
Benim önce ilk iki sezonu bir daha izlemem lazım maaluum.Neyse cıkmadan burdan sorayım DARK'a burdamsıınız?? Ona göre ayarlıcam kendimi![]()
Aaa evet itirafta konuksun , @Aserat yarışmasında konuksun , gelinlerde kaynanasın , eee burda da varsın yarın neyde olacan bakalımSayemde reyting kasıyor, ne kirletmesi.![]()
Neyse cıkmadan burdan sorayım DARK'a burdamsıınız?? Ona göre ayarlıcam kendimi![]()
Malesef ama inş supernaturalın finalını senle tamamlıcaz abicimBenim önce ilk iki sezonu bir daha izlemem lazım maaluum.@Çiğdem
İnş yaaa spn lütfen beraber bitirelimMalesef ama inş supernaturalın finalını senle tamamlıcaz abicim![]()
Teşekkürler aşkom.Yeni üyelerden olmana rağmen 6 gayet iyi.![]()
![]()
Ne yenisi anam kaşarlandı o da artık.@alperuz
Ben teşekkür ederim asıl.Teşekkürler aşkom.![]()