TVen 'Beni Ne Kadar İyi Tanıyorsun?' 4.Bölüm (Yiğitt)

Cevaplar çok benziyor dediğimizin bir benzerini seçiyorsun muhakkak :F Öncekı sorular gibi her şık farklı değildi :A :A :A @mrt-06
Önemli olan ayrı gayrıları bilmek değil, detayları bilip pat diye cevaplamak olmalıydı zaten...

@DarkLegenD bestim gelip 10/10 yapar şimdi. :A

Önemli olan ayrı gayrıları bilmek değil, detayları bilip pat diye cevaplamak olmalıydı zaten...

@DarkLegenD bestim gelip 10/10 yapar şimdi. :A
Gerçekten seni o kadar iyi mi tanıyorum?.. 1/10 yapıp rezil olmayalım şimdi durduk yere. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Cevaplar çok benziyor dediğimizin bir benzerini seçiyorsun muhakkak :F Öncekı sorular gibi her şık farklı değildi :A :A :A @mrt-06
Mesala ne planladında işletme dedim iş hayatı diye basımısın etini yiyordun :A Villamı dedin yoksa ev meselende vardıya işte cevapar hep benzer yakın olunca :A :A :A
@mrt-06

• Güldürdün
Aynı dönem foruma geldik, az buçuk 7 yapsaydın bari. Dün gelen @alperuz senden fazla yapmış. Ayrımcı dilimi ortaya çıkaracam en sonunda. :T:
Netflix-Youtube, kütüphane-spor salonu sorularında çok pis arada kaldım onlar olsa 7 olurdu. Gerçi onlarda da cevabı bulmanın eşiğine gelmiştim o yüzden 7 diyebiliriz. :A

• Güldürdün
Netflix-Youtube, kütüphane-spor salonu sorularında çok pis arada kaldım onlar olsa 7 olurdu. Gerçi onlarda da cevabı bulmanın eşiğine gelmiştim o yüzden 7 diyebiliriz. :A
Eurovision hesabı Azerbaycan, İtalya falan da puanı verirse birinci oluyoruza dönüyor bu mesele. :A

• Üzücü
Reactions: Aserat