Önemli olan ayrı gayrıları bilmek değil, detayları bilip pat diye cevaplamak olmalıydı zaten...Cevaplar çok benziyor dediğimizin bir benzerini seçiyorsun muhakkak Öncekı sorular gibi her şık farklı değildi @mrt-06
Barajı geçtik işte cnm @mrt-06Önemli olan ayrı gayrıları bilmek değil, detayları bilip pat diye cevaplamak olmalıydı zaten...
@DarkLegenD bestim gelip 10/10 yapar şimdi.
Gerçekten seni o kadar iyi mi tanıyorum?.. 1/10 yapıp rezil olmayalım şimdi durduk yere.Önemli olan ayrı gayrıları bilmek değil, detayları bilip pat diye cevaplamak olmalıydı zaten...
@DarkLegenD bestim gelip 10/10 yapar şimdi.
Cevaplasana cidden merak ettim.Gerçekten seni o kadar iyi mi tanıyorum?.. 1/10 yapıp rezil olmayalım şimdi durduk yere.
Neyse bir 10 dakika falan küs kalalım trip atmam lazım 5/10 üstüne..
Boş ver, aramız bozulmasın.
Cevaplar çok benziyor dediğimizin bir benzerini seçiyorsun muhakkak Öncekı sorular gibi her şık farklı değildi @mrt-06
Cevaplar çok benziyor dediğimizin bir benzerini seçiyorsun muhakkak Öncekı sorular gibi her şık farklı değildi @mrt-06
Bu bir rica değil, emirdir kara efsanem...Boş ver, aramız bozulmasın.
@mrt-06 7 bildi yerde bizim 5 imiz az değil normalNeyse bir 10 dakika falan küs kalalım trip atmam lazım 5/10 üstüne..
Netflix-Youtube, kütüphane-spor salonu sorularında çok pis arada kaldım onlar olsa 7 olurdu. Gerçi onlarda da cevabı bulmanın eşiğine gelmiştim o yüzden 7 diyebiliriz.Aynı dönem foruma geldik, az buçuk 7 yapsaydın bari. Dün gelen @alperuz senden fazla yapmış. Ayrımcı dilimi ortaya çıkaracam en sonunda.
Eurovision hesabı Azerbaycan, İtalya falan da puanı verirse birinci oluyoruza dönüyor bu mesele.Netflix-Youtube, kütüphane-spor salonu sorularında çok pis arada kaldım onlar olsa 7 olurdu. Gerçi onlarda da cevabı bulmanın eşiğine gelmiştim o yüzden 7 diyebiliriz.
SONUÇ: 5/10İşte bazı sorularda altarnatif düşündüklerimiz tuttu sanırım buna benzer 2 iklem daha yaşadım @mrt-06
pazarlığa bende 5 den başlamıstım puanları görünceSONUÇ: 5/10
Dur ben de birazdan çözeyim @Yiğitt de severim çok o bilir.Ekledim. Şimdi burada spoi vermem doğru olmaz.
Bekliyorum Halukçum.Dur ben de birazdan çözeyim @Yiğitt de severim çok o bilir.