@Forumdash forumdaşımdır, canımdır, en az 8 bekliyorum ona göre söyle arkadaşıma...
@Forumdash forumdaşımdır, canımdır, en az 8 bekliyorum ona göre söyle arkadaşıma...
Yiceklerde sen iskenderi en çok seviyorsun en net bildim soruda iskender yoktu@Forumdash forumdaşımdır, canımdır, en az 8 bekliyorum ona göre söyle arkadaşıma...
Onu bilmen güzel en azından, sevindim ufaktan.Yiceklerde sen iskenderi en çok seviyorsun en net bildim soruda iskender yoktu![]()
![]()
Yaz ayı oldundan dondurma dedim gerçi
oda tuttu doğru bir yaklasımla![]()
![]()
@mrt-06
@Yiğitt 7 filan yapardım da bazı sorular birbirine denk ya da bağlantili
Kaç yaptın?@Yiğitt 7 filan yapardım da bazı sorular birbirine denk ya da bağlantiliKitap yazmak için finansal özgürlüğüne kavuşman gerek önce
Neden dürüm yok da hamburger????
Bi ara Aspava filan konuşmuştuk
![]()
Bilmediğine göre BENİ TANIMIYORSUN demektir, doğru orantı kurabilirsin...bilmiyorum deyince neden yanlış yapmış sayılıyoruz?![]()
@Yiğitt 7 filan yapardım da bazı sorular birbirine denk ya da bağlantiliKitap yazmak için finansal özgürlüğüne kavuşman gerek önce
Neden dürüm yok da hamburger????
Bi ara Aspava filan konuşmuştuk
![]()
Bende @Yiğitt le et sohbeti yapmıstık et döner ısmarlarsın demiştim nusrete gideris et ,iskender ne isterseniz demiştiOnu bilmen güzel en azından, sevindim ufaktan.Dondurma ne be, kırk yıl yemesem aklıma gelmez.
![]()
Hafiften canım sıkıldı. 😡Bilmediğine göre BENİ TANIMIYORSUN demektir, doğru orantı kurabilirsin...
Hafiften canım sıkıldı. 😡
Güvendiğim dağlara karlar yağıyordur...
itiraz ediyorum yaa finansal özgürlüğünü kazanan kişiler kitap yazarGüvendiğim dağlara karlar yağıyordur...
@mrt-06 teşekkür ederim bestlerimin son durumunu gösterdiğin için bana...
Ben o soruya kitap yazmak mı demişim ya?itiraz ediyorum yaa finansal özgürlüğünü kazanan kişiler kitap yazar![]()
itiraz ediyorum yaa finansal özgürlüğünü kazanan kişiler kitap yazar![]()
Yemek sorusunda asıl cevaplar yok iş konusunda o bence genel hayatında daha önemliydi diğeri şuanlık aradın olabilir evet amaGüvendiğim dağlara karlar yağıyordur...
@mrt-06 teşekkür ederim bestlerimin son durumunu gösterdiğin için bana...
Evet kitap yazmak demişinBen o soruya kitap yazmak mı demişim ya?Finansal özgürlüğüm zaten var...
@xBUGRAx ile de bu program sayesinde tekrar best oluyoruz. 8/10 yapmışYemek sorusunda asıl cevaplar yok iş konusunda o bence genel hayatında daha önemliydi diğeri şuanlık aradın olabilir evet ama
Zaten genelde en fazla 7 yapılıyor 5 iyi sonuc 2 soru var arada@mrt-06
5 yıl içinde değil ama ölmeden bir kitap yazmak isterim diye seçtim onu. Diğer şıklar ya var ya da içimden gelmiyor.