Damien Duff
Süper Favori Üye
@xemrexxx hürremlik yapmış olabilir biyolojiden zor sorular7.Sorudayım Allah allah bir terslik var bu işte![]()
![]()
![]()
@xemrexxx hürremlik yapmış olabilir biyolojiden zor sorular7.Sorudayım Allah allah bir terslik var bu işte![]()
![]()
![]()
Sen o pacoz tipine beni çözebileceğini mi sandın hasbam7.Sorudayım Allah allah bir terslik var bu işte![]()
![]()
![]()
Son sorudayım bakalım ne oalcak çok krıtıkSen o pacoz tipine beni çözebileceğini mi sandın hasbam![]()
Haftaya derken yani bayramdan sonra.Pompy'yi al. Bayramda köyde olurum uğraşamam![]()
Sen çözmüşsündür ablacım geçen de beni böyle kandırmıştın.
Kapadokya deme sakın.
Kiz milyonere katılsan süre bitti diye elenirsin ve
Kapadokya deme sakın.![]()
Yok orası aklıma bile gelmedi Atacanda 2 seçenek arasında kalmıştım yine o iki seçenek arasındayım spoi olmasın demiyeyimKiz milyonere katılsan süre bitti diye elenirsin ve![]()
Allah Allah bu Kapadokya niye benim aklıma geldi. :SYok orası aklıma bile gelmedi Atacanda 2 seçenek arasında kalmıştım yine o iki seçenek arasındayım spoi olmasın demiyeyim![]()
![]()
![]()
Sanki gameof thrones final sezonu senaryosundan bahsediyor .ssYok orası aklıma bile gelmedi Atacanda 2 seçenek arasında kalmıştım yine o iki seçenek arasındayım spoi olmasın demiyeyim![]()
![]()
![]()
Sanki gameof thrones final sezonu senaryosundan bahsediyor .ss
8 Doğru yaptım bu cüceye çok bile benim hakkımı ödeyemez diyecemde kıymet bile bilmiyor kıAllah Allah bu Kapadokya niye benim aklıma geldi. :S
Bak bizi sevmez ama yine en çok biz yaptık.8 Doğru yaptım bu cüceye çok bile benim hakkımı ödeyemez diyecemde kıymet bile bilmiyor kı![]()
![]()
![]()
Giiii keşke farukla destere de olsaydı onların sonuçlarını merak ettim8 Doğru yaptım bu cüceye çok bile benim hakkımı ödeyemez diyecemde kıymet bile bilmiyor kı![]()
![]()
![]()
Bak bizi sevmez ama yine en çok biz yaptık.@xemrexxx
Spoi olmasın diye bahsetmiyorum ben kendi konumdakıleri silmiştim mesajlardanKiz milyonere katılsan süre bitti diye elenirsin ve![]()
Rengi bildim. Aslında kırmızı diyecektim ama kesin tuhaf bir renk seçmiştir dedim işaretledim.Spoi olmasın diye bahsetmiyorum ben kendi konumdakıleri silmiştim mesajlardan
Ülke sorusunu bilemedim ikiside değilmişVe renk bilemedim ve o renki nasıl bilelim ayoll 😱
Diğerlerinde zorlanmadım Emreyi tanıyarak mantıkla gittim hele en kolayı boş zamanda ne yapmak sorusuydu![]()
![]()
![]()
Bnm gibi bir markayı tanıdığın için çok şanslısınSpoi olmasın diye bahsetmiyorum ben kendi konumdakıleri silmiştim mesajlardan
Ülke sorusunu bilemedim ikiside değilmişVe renk bilemedim ve o renki nasıl bilelim ayoll 😱
Diğerlerinde zorlanmadım Emreyi tanıyarak mantıkla gittim hele en kolayı boş zamanda ne yapmak sorusuydu![]()
![]()
![]()