Kiz spoi vermeyin daha yapacaklar var.ssRengi bildim. Aslında kırmızı diyecektim ama kesin tuhaf bir renk seçmiştir dedim işaretledim.![]()
Kiz spoi vermeyin daha yapacaklar var.ssRengi bildim. Aslında kırmızı diyecektim ama kesin tuhaf bir renk seçmiştir dedim işaretledim.![]()
Aaa Doğru. Saf saf konuşuyorum.Kiz spoi vermeyin daha yapacaklar var.ss
Aaa Doğru. Saf saf konuşuyorum.Ben susayım en iyisi.
![]()
En zoru zaten renk ve ülke onları dememek lazım bendede en zoru diziydiKiz spoi vermeyin daha yapacaklar var.ss
Bu arada @Çiğdem- in testini 31 kişi çözmüş ablan mübarek bebeğimAaa Doğru. Saf saf konuşuyorum.Ben susayım en iyisi.
![]()
Bnm gibi bir markayı tanıdığın için çok şanslısın![]()
Ben tanımısımda sen 5 yaptın beyefendiGiiii keşke farukla destere de olsaydı onların sonuçlarını merak ettim
Hayatim az bile yapmışsın 105 bin mesajın yarısını sayemde yazdın![]()
Yakışır ablama. Kimin ablası. 😎Bu arada @Çiğdem- in testini 31 kişi çözmüş ablan mübarek bebeğim@Yiğitt @denizz19 @Dosi @dizi kolik @vadikızı @cookies @kerem @serhatt @DarkLegenD @MasacRE- @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx @ozgur2113 @dreamy @ozmoturk
Benimkini de koyaydın.En zoru zaten renk ve ülke onları dememek lazım bendede en zoru diziydi
Mesajtan sildim spoiyi![]()
![]()
Ama Atacan çok iyi tutturmuş bravo
![]()
Benim anketim zaten şok etkisi yarattı bende.Ben tanımısımda sen 5 yaptın beyefendi![]()
![]()
Atacanıda 4 yaptın sanırım o ne olacak
![]()
![]()
![]()
Son dönem değişiminde onlara güncelleme atmamışsın eskide kalmıslar cnmBenim anketim zaten şok etkisi yarattı bende.![]()
kız sizi tanayip napicam iki çarpık kardeşsinizBen tanımısımda sen 5 yaptın beyefendi![]()
![]()
Atacanıda 4 yaptın sanırım o ne olacak
![]()
![]()
![]()
Son dönem değişiminde onlara güncelleme atmamışsın eskide kalmıslar cnm![]()
![]()
![]()
Yakışır ablama. Kimin ablası. 😎
Ohaaa çok kişi çözmüş 😱😱😱Bu arada @Çiğdem- in testini 31 kişi çözmüş ablan mübarek bebeğim@Yiğitt @denizz19 @Dosi @dizi kolik @vadikızı @cookies @kerem @serhatt @DarkLegenD @MasacRE- @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx @ozgur2113 @dreamy @ozmoturk
Boş zamanda ne yapma spor ve neye değer veriyorsun birbiriyle bağlantılıydı mavi kıza kapı çıkıyordu üçüüde forumda çok göz önüne sokuyordun onları yanlış yapmalarına çok şaşırdım ben sorular basitti ülkeye kadar hiç düşünmedimAma ablacım o sorularda güncelleme öncesinde de çoğu aynıydı yani.
![]()
https://goo.gl/images/7oecH1Boş zamanda ne yapma spor ve neye değer veriyorsun birbiriyle bağlantılıydı mavi kıza kapı çıkıyordu üçüüde forumda çok göz önüne sokuyordun onları yanlış yapmalarına çok şaşırdım ben sorular basitti ülkeye kadar hiç düşünmedim![]()
@xemrexxx de de Renk ve Ülkede düşündüm ama altarnatif seçeneklerim bile yanlıs çıktı yapacam bir şey yoktu 8 i basına koysun öpüp![]()
![]()
![]()
Aaa @mrt-06 ile biz yaptık ayoll1/10 yaptım.Şu kahve sorusu aşırı saçma derhal kaldırılmalı (Türk kahvesi çıkarılmalı, şaşırtmaca oluyor), ayrıca tatil sorusunda da Hawai ile Maldivler var, ikisi de benzer yerler... Renk sorusu da saçma, kedi köpek sorusu da. Bunları forumdan özel olarak sormadan kimse bilemez ki?
Para sorusu da aynı şekilde yani ben tutup da Emre'nin borsaya mı yatıracağını, villa mı alacağını nerden bileyim.
![]()
Tamam ne kadar tanıdığın ve akıl yürütmeye bağlı ama canım yine de kesin ve net diyemezsin ki, emin olamazsın yani.Aaa @mrt-06 ile biz yaptık ayoll![]()
Şimdi şöyle bir şey var cnm kişiyi ne kadar iyi tanıyorsan cevabını bilmedin soruda o kişiyi analiz ederek mantıkla çözüyorsun spor sorusunda o cevabı sohbetlerde yazdını görmedim ama seçeneklerde şıklara baktım sevmediği sporları biliyordum 2 seçenek arasında kalıp Emreye yakın gördümü işaretledimYatırım sorusu keza Emre bunu der dedim forumda ettiği sohbetlere dayanarak vsyle diğer sorularda
![]()
Renk ve Ülke analizde işe yaramadı ama olsun okadar![]()
![]()
@xemrexxx