Damien Duff
Süper Favori Üye
@xemrexxx hürremlik yapmış olabilir biyolojiden zor sorular7.Sorudayım Allah allah bir terslik var bu işte
@xemrexxx hürremlik yapmış olabilir biyolojiden zor sorular7.Sorudayım Allah allah bir terslik var bu işte
Sen o pacoz tipine beni çözebileceğini mi sandın hasbam7.Sorudayım Allah allah bir terslik var bu işte
Son sorudayım bakalım ne oalcak çok krıtık @mrt-06Sen o pacoz tipine beni çözebileceğini mi sandın hasbam
Haftaya derken yani bayramdan sonra. Ayyy o kara hafta haftaya mı.Pompy'yi al. Bayramda köyde olurum uğraşamam
Sen çözmüşsündür ablacım geçen de beni böyle kandırmıştın.Son sorudayım bakalım ne oalcak çok krıtık @mrt-06
Kapadokya deme sakın.
Yok orası aklıma bile gelmedi Atacanda 2 seçenek arasında kalmıştım yine o iki seçenek arasındayım spoi olmasın demiyeyimKiz milyonere katılsan süre bitti diye elenirsin ve
Allah Allah bu Kapadokya niye benim aklıma geldi. :SYok orası aklıma bile gelmedi Atacanda 2 seçenek arasında kalmıştım yine o iki seçenek arasındayım spoi olmasın demiyeyim
Sanki gameof thrones final sezonu senaryosundan bahsediyor .ssYok orası aklıma bile gelmedi Atacanda 2 seçenek arasında kalmıştım yine o iki seçenek arasındayım spoi olmasın demiyeyim
Sanki gameof thrones final sezonu senaryosundan bahsediyor .ss
8 Doğru yaptım bu cüceye çok bile benim hakkımı ödeyemez diyecemde kıymet bile bilmiyor kıAllah Allah bu Kapadokya niye benim aklıma geldi. :S
Bak bizi sevmez ama yine en çok biz yaptık. @xemrexxx8 Doğru yaptım bu cüceye çok bile benim hakkımı ödeyemez diyecemde kıymet bile bilmiyor kı
Giiii keşke farukla destere de olsaydı onların sonuçlarını merak ettim8 Doğru yaptım bu cüceye çok bile benim hakkımı ödeyemez diyecemde kıymet bile bilmiyor kı
Bak bizi sevmez ama yine en çok biz yaptık. @xemrexxx
Spoi olmasın diye bahsetmiyorum ben kendi konumdakıleri silmiştim mesajlardanKiz milyonere katılsan süre bitti diye elenirsin ve
Rengi bildim. Aslında kırmızı diyecektim ama kesin tuhaf bir renk seçmiştir dedim işaretledim.Spoi olmasın diye bahsetmiyorum ben kendi konumdakıleri silmiştim mesajlardan
Ülke sorusunu bilemedim ikiside değilmiş Ve renk bilemedim ve o renki nasıl bilelim ayoll 😱
Diğerlerinde zorlanmadım Emreyi tanıyarak mantıkla gittim hele en kolayı boş zamanda ne yapmak sorusuydu
Bnm gibi bir markayı tanıdığın için çok şanslısınSpoi olmasın diye bahsetmiyorum ben kendi konumdakıleri silmiştim mesajlardan
Ülke sorusunu bilemedim ikiside değilmiş Ve renk bilemedim ve o renki nasıl bilelim ayoll 😱
Diğerlerinde zorlanmadım Emreyi tanıyarak mantıkla gittim hele en kolayı boş zamanda ne yapmak sorusuydu