TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayşem&Ömer sonunda kendi evlerine taşındılar, çok datlu oldu evleri. :D Yarın gece 16. bölümü izlerim artık ah @denizz19 olaydın iki sorum olacaktı sana. :(

Reho candır. :F Ha bu arada konuyla alakası yok ama Deniz'e bbs izlediğinden bahsettim sana kucak dolusu sevgilerini yolluyor. :F
Deniz'im çok özledim, dizi cidden çok güzel Ayşem&Ömer zaten efso onların dışında Haluk abim olsun Safiye yengem falan çok iyi karakterler var. :D

Ama sanırım TRT dizi olduğu için dizide pek öpüşme sahnesi yok hep yanaktan bunlar nasıl çocuk yapacak bir Deniz'e sorsana. :F

Deniz'im çok özledim, dizi cidden çok güzel Ayşem&Ömer zaten efso onların dışında Haluk abim olsun Safiye yengem falan çok iyi karakterler var. :D

Ama sanırım TRT dizi olduğu için dizide pek öpüşme sahnesi yok hep yanaktan bunlar nasıl çocuk yapacak bir Deniz'e sorsana. :F
Haha merak ettiği şeye bak ya. :F İzle ve gör işte spoiler mı yemek istiyorsun. :A

Sen en son 72. bölüm yorumunu yapmışsın devam etmedin mi? Eğer devam etmediysen bekle de ben sana yetişim birlikte bitiririz. :D
pardon. :( tapatalktan bildirim gelmediği için bunu görmemişim. ben bitirdim tüm bölümleri biraz atlaya atlaya oldu ama sadece aymer sahnelerini izlemek yetti.:love1:

pardon. :( tapatalktan bildirim gelmediği için bunu görmemişim. ben bitirdim tüm bölümleri biraz atlaya atlaya oldu ama sadece aymer sahnelerini izlemek yetti.:love1:
Yok önemli değil ben de yaşıyorum aynı sorunları. :D

Ya Ayşem&Ömer sahneleri çok iyi de bölüm içinde fazla yok daha çok olmalı diyorum kendi kendime izlerken. :F

Mesele en son izlediğim bölümde Ömer hasta olduğu için Ayşem yaklaşamıyordu birbirlerini çok özlediler Ayşem nefesini tutup Ömer'e sarıldı. Çok çok beğendim bu sahneyi. :love1:

Fahriye'nin uyurken kahkaha atmasına bitiyorum. :F Her karakter çatlak bu dizide. :D

Ben bu bölümü nasıl izleyecem şimdi. :( Of hiç beklemiyordum böyle bir şey olacağını, şu fragmana bakın. :T

Rehom sen ağlama kıyamam. :T Çok duygusal bir bölüm oldu. :(

94GX3k.jpg

@denizz19 sezon finalini (63. bölüm) fragmanı izledim bomba!!!!

Ayşem hamile mi, Furkan Seda'ya neden tokat attı, şirket battı mı, Reho çıkma teklifine ne diyecek olaylar olaylar. 😱

Bu arada 3. sezon çok bozacak diyorlar doğru mu? :(

Ayrıca bu fotonun anlamı ne? Burak kimi vuracak acaba offf ne pislik herif şu ya valla çok sövüyorum şuna. :T:

Ekran-Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.PNG-63.son_.png

@denizz19 sezon finalini (63. bölüm) fragmanı izledim bomba!!!!

Ayşem hamile mi, Furkan Seda'ya neden tokat attı, şirket battı mı, Reho çıkma teklifine ne diyecek olaylar olaylar. 😱

Bu arada 3. sezon çok bozacak diyorlar doğru mu? :(

Ayrıca bu fotonun anlamı ne? Burak kimi vuracak acaba offf ne pislik herif şu ya valla çok sövüyorum şuna. :T:

Ekran-Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.PNG-63.son_.png

Spoiler vermeye gerek yok yaz sezonunu bekleyecek değilsin herhalde 64.bölümden devam et :D bilakis bence 3.sezonu çok daha iyi oldu. :D

Aman Safiye neye yarıyordu zaten yeni karakterler daha iyi Reyhan ve Mazhar aşkı çok daha tatlı oluyor artık :D
Ahaha Safiye favorim benim gerek laf çarpmaları olsun gerek kötü niyetli konuşmaları olsun. :F Dır dırını özleyeceğim. :(

ReyMaz umarım Ayşem&Ömer'in önüne geçmez, zaten bu senaristi anlamadım ki doğru düzgün sahne yazmıyorlar AyÖm'e. :D

Mazhar gerçekten renk kattı diziyi, Semih ölünce boşluk olacak dediydim ama daha iyi oldu. Hele ilk tanıştıkları sahne çok iyidi ameliyatı tavuğun üzerinde göstermişti haha. :D