TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
72. bölümde bitti. pek bişi olmadı ama keyifliydi. düğünde yaklaşıyor bakalım nasıl evlenmeyecekler. :D

Çok keyifli bir bölüm izledik 88.bölümde. Kısa bir nişan yüzüğü takma sahnemiz oldu azıcık göbek attık :D Reyhan ve Mazhar yine şahaneydi hem güldürdü hem ağlattı o derece. 89.bölümde finalde düğün istiyoruz bakalım neler olacak. :)

Çok güzel dizi Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran zaten desteklediğim oyunculardı bu dizide de çok iyiler. Bayağı sıcak samimi bir dizi. :)

Küçük şehirden gelip İstanbul'da tutunma hikayelerini seviyorum. :Z

Seda'yı oynayan kızı daha önce hangi diziden tanıyorum ben. (b)

2. bölüm çok güzel bitti ben bu kadar hızlı gideceklerini tahmin etmiyordum. Ayrıca dizinin 85 - 90 DK olması çok güzel. :)

3. ve 4. bölümü izledim özellikle 4. bölüm efsaneydi. :) Ayşem ile Ömer çok tatlı oldular evliliğe giderken iş bozuldu, keşke Altan Gördüm kötü karakteri oynamasaydı kendinden soğutacak bu gidişle, ne kötü adam. .ss

Birde daha çok Reyhan ve Fahriyeli bölümler istiyorum ileride, bu kızların sahneleri eğlenceli oluyor. :D

5, 6 ve 7. bölümleri izledim. Yine süperdi. Kah güldürdü kah hüzünlendirdi, duygudan duyguya soktu beni. :(

Seda denen kıza gıcık oluyorum her şeyi mahvedecekti, yalan söylemesi de cabası. Ömer umarım gerçek yüzünü görür şu kızın. :T:

7. bölüm bayağı hareketliydi ya uzun zamandır bir dizi için bu kadar heyecanlanmamıştım. .ss

O değil de bu gidişle Orhan Gencebay'ın tüm şarkılarını ezberliycem. :F

8, 9, 10. bölümleri izledim. Bir ev bulamadılar bakalım ne zaman taşınacaklar. Seda ve ablası entrika olmalı soy adları bu kadar sinsi insanlar görmedim ama AyÖm aşkını kimse ayıramaz yılan Seda ve ablası boşuna plan yapıyor. :)) Ali hoca da çok komik bir karakter söylemeden geçmeyeyim. Birde Safiye favorim. :F - Dır dır dır vır vır vır.... - ^^

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato