Bitmese daha iyi olurdu ama sağlık olsun daha uzun süre izlemek istediğim tek dizidir Beni Böyle Sev. Karagül biterse BBS devam edecek deseler bitsin derdim o derece.Bol ReyMaz'lı bir bölüm olsun bence de.![]()
Bitmese daha iyi olurdu ama sağlık olsun daha uzun süre izlemek istediğim tek dizidir Beni Böyle Sev. Karagül biterse BBS devam edecek deseler bitsin derdim o derece.Bol ReyMaz'lı bir bölüm olsun bence de.![]()
Karagül'den çok seviyorsun o derece yani.Bitmese daha iyi olurdu ama sağlık olsun daha uzun süre izlemek istediğim tek dizidir Beni Böyle Sev. Karagül biterse BBS devam edecek deseler bitsin derdim o derece.![]()
Karagül ne ya onun gibi birçok dizi bulabilirim ben ama BBS gibi bir iş kolay gelmiyor.Karagül'den çok seviyorsun o derece yani.Ben de seviyorum BBS'yi sıcak, samimi bir işti ama bence akıllarda çok güzel bir iş olarak kalacak böylece.
71.Kaçıncı bölümdesin @Billy Kane![]()
Zaten final yapıyor er ya da geç bitirirsin71.normalde tatilde bitiririm diye hesaplamıştım ama okullar açılana kadar çalıştım boş vaktim olmadı o yüzden izleyemedim pek. bu akşam izlediğim program yok 71. bölümü izlerim.
finali tv'den izlicem mutlaka.Zaten final yapıyor er ya da geç bitirirsin![]()
Finalde ReyMaz düğününü izlemek büyük keyif verecek keşke final yapmasaydı ama sağlık olsun.finali tv'den izlicem mutlaka.![]()
entrika, aldatlamalar çapraz ilişkilerin olmadığı tek dizi idi. bitmesine bende çok üzüldüm. zeynepciğim fazla özletmeden yeni bir dizi ile döner inş.Finalde ReyMaz düğününü izlemek büyük keyif verecek keşke final yapmasaydı ama sağlık olsun.
Kesinlikle öyle reytinglerde yüzü hiç gülmedi ama Pazartesi kalsaydı yine iyi giderdi.entrika, aldatlamalar çapraz ilişkilerin olmadığı tek dizi idi. bitmesine bende çok üzüldüm. zeynepciğim fazla özletmeden yeni bir dizi ile döner inş.![]()
pazartesi günü kendine kitle edinmişti dizi 2 sezon boyunca 2-3 civarı gidip geliyordu değişikliği anlam veremedim.. trt arkasında durdu deniliyorda kendi elleriyle ateşe atıp bitirdi diziyi. bbs'nin yerine gelenler tutunamadı hepsi bir bir final yaptı ve yapmaya hazırlanıyor. çok zor değildi eski gününe almak ama belliki baştan gözden çıkarmışlar..Kesinlikle öyle reytinglerde yüzü hiç gülmedi ama Pazartesi kalsaydı yine iyi giderdi.
Sanki BBS yerinde kalsa Aşkın Kanunu Cumartesi başlasa ne olacaktı reyting rekoru kıracak sanki Pazartesi AKpazartesi günü kendine kitle edinmişti dizi 2 sezon boyunca 2-3 civarı gidip geliyordu değişikliği anlam veremedim.. trt arkasında durdu deniliyorda kendi elleriyle ateşe atıp bitirdi diziyi. bbs'nin yerine gelenler tutunamadı hepsi bir bir final yaptı ve yapmaya hazırlanıyor. çok zor değildi eski gününe almak ama belliki baştan gözden çıkarmışlar..
belkide c.tesi daha iyi gidicekti aşkın kanunu.Sanki BBS yerinde kalsa Aşkın Kanunu Cumartesi başlasa ne olacaktı reyting rekoru kıracak sanki Pazartesi AK![]()
Aynen bence debelkide c.tesi daha iyi gidicekti aşkın kanunu.![]()