TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bitmese daha iyi olurdu ama sağlık olsun daha uzun süre izlemek istediğim tek dizidir Beni Böyle Sev. Karagül biterse BBS devam edecek deseler bitsin derdim o derece. :(
Karagül'den çok seviyorsun o derece yani. :D Ben de seviyorum BBS'yi sıcak, samimi bir işti ama bence akıllarda çok güzel bir iş olarak kalacak böylece.

Kesinlikle öyle reytinglerde yüzü hiç gülmedi ama Pazartesi kalsaydı yine iyi giderdi.
pazartesi günü kendine kitle edinmişti dizi 2 sezon boyunca 2-3 civarı gidip geliyordu değişikliği anlam veremedim.. trt arkasında durdu deniliyorda kendi elleriyle ateşe atıp bitirdi diziyi. bbs'nin yerine gelenler tutunamadı hepsi bir bir final yaptı ve yapmaya hazırlanıyor. çok zor değildi eski gününe almak ama belliki baştan gözden çıkarmışlar..

pazartesi günü kendine kitle edinmişti dizi 2 sezon boyunca 2-3 civarı gidip geliyordu değişikliği anlam veremedim.. trt arkasında durdu deniliyorda kendi elleriyle ateşe atıp bitirdi diziyi. bbs'nin yerine gelenler tutunamadı hepsi bir bir final yaptı ve yapmaya hazırlanıyor. çok zor değildi eski gününe almak ama belliki baştan gözden çıkarmışlar..
Sanki BBS yerinde kalsa Aşkın Kanunu Cumartesi başlasa ne olacaktı reyting rekoru kıracak sanki Pazartesi AK :D